Dur bakalım Vadi bitsin önce, bir boşluk oluşsun görelim.işler güçlerin aynısının tıpkısı birde yanlış gün seçimi ..
arkadaşım hoşbörükle çatışıyor ?
Dur bakalım Vadi bitsin önce, bir boşluk oluşsun görelim.işler güçlerin aynısının tıpkısı birde yanlış gün seçimi ..
arkadaşım hoşbörükle çatışıyor ?
Dizide sari sacli modern sexy bir anne rolunde ama Bircem icin seviniyorum bn onu cok sevdim fiyaskosundan 1-2 hafta sonra kücuk agayla zirveyi aldi.Her oyuncu bunu basaramaz.Benim gözumde Tubadan sonra (tuba bana gore gercekten guzel kadin) 2. Guzelbir ce ye bende hayranım ama onun bir be ye birde de ye ihtiyacı var tek başına c kurtarmıyor diziyi )
kız güzelde anne olmasaydıda genç bir kızı canlandırsaydı daha hoş olurdu
Dur bakalım Vadi bitsin önce, bir boşluk oluşsun görelim.
Vadi yayındayken AH çok iyi gitmiyor bitince yükselişe geçiyor mesela..vadicilerden yüzde 5 i anca bu tarz proğram izler onun için bunu izleyeceklerin çoğunluğu zaten şu an boşta
Dizide sari sacli modern sexy bir anne rolunde ama Bircem icin seviniyorum bn onu cok sevdim fiyaskosundan 1-2 hafta sonra kücuk agayla zirveyi aldi.Her oyuncu bunu basaramaz.Benim gözumde Tubadan sonra (tuba bana gore gercekten guzel kadin) 2. Guzel
Vadi yayındayken AH çok iyi gitmiyor bitince yükselişe geçiyor mesela..
Oyunculuguda guzelligiyle ayni sinirda bircemin.O yuzden bu sali bi diziye bak bare.Hic merak etmiyonmu.Bu dizi nasil 13 alio diyeevet tubada güzel kadın ) güzel kadınları bende seviyorum yeterki oyunculuklarını güzelllikleriyle aynı seviyeye getirsinler
evdeki çocuklar bırakmıyorki adamlar değiştirsin?'' anni anni bir dakka bir dakka polat bitsin sonra çevirin zaten uyuycam şimdi )
Oyunculuguda guzelligiyle ayni sinirda bircemin.O yuzden bu sali bi diziye bak bare.Hic merak etmiyonmu.Bu dizi nasil 13 alio diye
Görüş Günü Kadınları 2. ( @xBUGRAx )Ben hala dizi başlayalı 2 dakika olmadan twitter`a süper yazanları anlayamadım. 2 dakikada dizinin süper olduğunu nasıl anladınız? Sahne güzel olabilir tamam ama süper dizi ne demek daha 2. dakikada.
Ben hala dizi başlayalı 2 dakika olmadan twitter`a süper yazanları anlayamadım. 2 dakikada dizinin süper olduğunu nasıl anladınız? Sahne güzel olabilir tamam ama süper dizi ne demek daha 2. dakikada.