13 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

bir ce ye bende hayranım ama onun bir be ye birde de ye ihtiyacı var tek başına c kurtarmıyor diziyi :))

kız güzelde anne olmasaydıda genç bir kızı canlandırsaydı daha hoş olurdu :)
Dizide sari sacli modern sexy bir anne rolunde ama :) Bircem icin seviniyorum bn onu cok sevdim fiyaskosundan 1-2 hafta sonra kücuk agayla zirveyi aldi.Her oyuncu bunu basaramaz.Benim gözumde Tubadan sonra (tuba bana gore gercekten guzel kadin) 2. Guzel :)

Dizide sari sacli modern sexy bir anne rolunde ama :) Bircem icin seviniyorum bn onu cok sevdim fiyaskosundan 1-2 hafta sonra kücuk agayla zirveyi aldi.Her oyuncu bunu basaramaz.Benim gözumde Tubadan sonra (tuba bana gore gercekten guzel kadin) 2. Guzel :)

evet tubada güzel kadın :)) güzel kadınları bende seviyorum yeterki oyunculuklarını güzelllikleriyle aynı seviyeye getirsinler :)

Vadi yayındayken AH çok iyi gitmiyor bitince yükselişe geçiyor mesela..

evdeki çocuklar bırakmıyorki adamlar değiştirsin?'' anni anni bir dakka bir dakka polat bitsin sonra çevirin zaten uyuycam şimdi :))

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 8.32
2) KANALD: 7.57
3) STAR: 5.55
4) SMNYL TV: 3.14
5) SHOW: 2.01

evet tubada güzel kadın :)) güzel kadınları bende seviyorum yeterki oyunculuklarını güzelllikleriyle aynı seviyeye getirsinler :)

evdeki çocuklar bırakmıyorki adamlar değiştirsin?'' anni anni bir dakka bir dakka polat bitsin sonra çevirin zaten uyuycam şimdi :))
Oyunculuguda guzelligiyle ayni sinirda bircemin.O yuzden bu sali bi diziye bak bare.Hic merak etmiyonmu.Bu dizi nasil 13 alio diye

Kardeş Payı gayet iyi başlamış ama Arkadaşım Hoşgeldin ile yarışamayacak normal olarak. :)

Star AH`e çelme takmaya çalışıyor ama bence asıl çelmeyi kendine takacak. Çünkü dizi iyi başlar ve düşüş yaşar. :)

Oyunculuguda guzelligiyle ayni sinirda bircemin.O yuzden bu sali bi diziye bak bare.Hic merak etmiyonmu.Bu dizi nasil 13 alio diye

ilk bölümü izlemiştim zaten güzel oynuyor hatta yorumda yaptım çocuk oyuncuyla birce çok yakışmış ama başroldeki mal baba hiç yakışmamış diziye :))

Arkadaşım Hoşgeldin iyi gitmiş
Kardeş payı ilk bölüm iyi gidiyor
Adını kalbime yazdım tekrarı listede

Ben hala dizi başlayalı 2 dakika olmadan twitter`a süper yazanları anlayamadım. 2 dakikada dizinin süper olduğunu nasıl anladınız? Sahne güzel olabilir tamam ama süper dizi ne demek daha 2. dakikada. :D

Ben hala dizi başlayalı 2 dakika olmadan twitter`a süper yazanları anlayamadım. 2 dakikada dizinin süper olduğunu nasıl anladınız? Sahne güzel olabilir tamam ama süper dizi ne demek daha 2. dakikada. :D

karğaya yavrusu şahan gibi gelirmiş :)

Twitterda herkes yakınıyor Arkadaşım Hoşgeldin ile Kardeş Payı`nın aynı saate konulmasından. :)