13 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

çok seksi bir gün yorumlar 5 sayfada kalmış :)

İntikama göz attım biraz. Finalini tamamile izlerim. :)

Ben müzikleri falan değişmiş sandım ama eski müziklermiş çok özlemişim. :T

Bölüm gayet heyecanlıydı. Ama niye oranlar düşük? Ha doğru TNS. :)

Ha ha. :F

Ben zaten Tıfil'ı izlemiyorum. Izlersem Salı'ları Kaçak izlerim. :D

kaçaktada bir fok yok ortasını bulmadılar mematiyi alıp başka bir memati çıkardılar ortaya oyuncular değişik rolleri oynayabilmeli hep aynı tarz gidenlerden nefret ediyorum ..:)

İntikama göz attım biraz. Finalini tamamile izlerim. :)

Ben müzikleri falan değişmiş sandım ama eski müziklermiş çok özlemişim. :T

Bölüm gayet heyecanlıydı. Ama niye oranlar düşük? Ha doğru TNS. :)

sen sen ol yabancısını izleme izlersen bu yorumu yapmazdın şimdi :)

bende çok seviyorum intikamı çünkü beren var başkada bişeyini sevmedim :)

kaçaktada bir fok yok ortasını bulmadılar mematiyi alıp başka bir memati çıkardılar ortaya oyuncular değişik rolleri oynayabilmeli hep aynı tarz gidenlerden nefret ediyorum ..:)
Yok hakkını yeme güzel dizi ona kalırsa Kenan da hep kendini tekrar ediyor. :)

22:00 - 22:15 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 12.19
2) SMNYL TV: 6.03
3) TRT1: 5.27
4) STAR: 3.55
5) FOX: 3.37

Kanal D pt-1'e iyi reyting alan bir yapım koysun hemen coşar konu. :):)

shurayı perşembeye gelsin diye çok istiyordum perşembeye hareket gelirdi şimdi çok anlamsız bir gün vadici arkadaşlar vadi sayfasında sevişiyor intikamcı arkadaşlar intikam sayfasında sevişiyor perşembe reyting sayfası sinek avlıyor rekabet yok rekabetin olmadığı yerde tezek kokusu gelir @EveN in bir mesajında dediği gibi :))

shurayı perşembeye gelsin diye çok istiyordum perşembeye hareket gelirdi şimdi çok anlamsız bir gün vadici arkadaşlar vadi sayfasında sevişiyor intikamcı arkadaşlar intikam sayfasında sevişiyor perşembe reyting sayfası sinek avlıyor rekabet yok rekabetin olmadığı yerde tezek kokusu gelir @EveN in bir mesajında dediği gibi :))
Neyse Arkadaşım Hoşgeldin başlıyor ben kaçayım. Dur bir yorum yapayım belki konu coşar. :A

Vadi Küçük Ağa'nın aldığı anlıklara yaklaşamıyor. :A

:F:F

Yok hakkını yeme güzel dizi ona kalırsa Kenan da hep kendini tekrar ediyor. :)

kenan hem romantik aşık hemde kodumu oturtan cinsten karizmatik vatandaş ..

memati ise hayalarından sıkılmış gibi yüzü pancarlaşmış vaziyette sokaklarda dövecek adam arıyor :))

Vadi totalde ne yapar bilmem ama AB de 10 ratingden yukarı çıkamayacak totaldede 13 alır bence:D Ayın AB grubunda en çok izlenen dizisini açıklıyorum.... Muhteşem Yüzyıll :D
Haftaya coşucaz kesin bu bölüm sadece mustafa öldü diğer bölüm ardında ne bıraktı önemli olan o zaten. Mahidevranın acısı,Mehmetin boğdurulması,Hürremin zaferi....