Tek başıma konuyu çoşturuyorum.çok seksi bir gün yorumlar 5 sayfada kalmış
Tek başıma konuyu çoşturuyorum.
Ha ha.helal olsun ama shura gelince yükün hafifler sende bırakırsın tıfılı hep beraber shuraya gireriz
Ha ha.
Ben zaten Tıfil'ı izlemiyorum. Izlersem Salı'ları Kaçak izlerim.
Kanal D pt-1'e iyi reyting alan bir yapım koysun hemen coşar konu.çok seksi bir gün yorumlar 5 sayfada kalmış
İntikama göz attım biraz. Finalini tamamile izlerim.
Ben müzikleri falan değişmiş sandım ama eski müziklermiş çok özlemişim.
Bölüm gayet heyecanlıydı. Ama niye oranlar düşük? Ha doğru TNS.
Yok hakkını yeme güzel dizi ona kalırsa Kenan da hep kendini tekrar ediyor.kaçaktada bir fok yok ortasını bulmadılar mematiyi alıp başka bir memati çıkardılar ortaya oyuncular değişik rolleri oynayabilmeli hep aynı tarz gidenlerden nefret ediyorum ..
Kanal D pt-1'e iyi reyting alan bir yapım koysun hemen coşar konu.
Neyse Arkadaşım Hoşgeldin başlıyor ben kaçayım. Dur bir yorum yapayım belki konu coşar.shurayı perşembeye gelsin diye çok istiyordum perşembeye hareket gelirdi şimdi çok anlamsız bir gün vadici arkadaşlar vadi sayfasında sevişiyor intikamcı arkadaşlar intikam sayfasında sevişiyor perşembe reyting sayfası sinek avlıyor rekabet yok rekabetin olmadığı yerde tezek kokusu gelir @EveN in bir mesajında dediği gibi )
shurayı perşembeye gelsin diye çok istiyordum perşembeye hareket gelirdi şimdi çok anlamsız bir gün vadici arkadaşlar vadi sayfasında sevişiyor intikamcı arkadaşlar intikam sayfasında sevişiyor perşembe reyting sayfası sinek avlıyor rekabet yok rekabetin olmadığı yerde tezek kokusu gelir @EveN in bir mesajında dediği gibi )
Yok hakkını yeme güzel dizi ona kalırsa Kenan da hep kendini tekrar ediyor.
Abartıyorsun bence. Kaçak'ı 5 DK izledin mi?kenan hem romantik aşık hemde kodumu oturtan cinsten karizmatik vatandaş ..
memati ise hayalarından sıkılmış gibi yüzü pancarlaşmış vaziyette sokaklarda dövecek adam arıyor )
Abartıyorsun bence. Kaçak'ı 5 DK izledin mi?
1, 1.5 DK gibi. Fragmandan böyle bir kanıya vardıysan yanlış.fragmanı kaç dakika sürüyor ?