13 Şubat 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Evvet Trt'nin yine foyası ortaya çıktı.

Hatırlarsanız dün Seksenler Sbt'de 12 almışken Tns'de 8 almıştı.

Bugün bakarsak Sakarya Fırat Sbt'nin a/b'sinde 7,76 almış fakat Tns'de sadece 4,84 almış.

Yani Sbt Trt'nin dizilerine a/b'de fazladan ekleme yaparak haksız kazanç sağlıyor.

Bu cemaat her yerde dolandırıcı...

Bence Atv Çocuklar Duymasını bekliyor.Çocuklar Duymasın yine İnşallah Çarşamba gününde yayınlandı mı Alemin Kralı bitirilir.Çocuklar Duymasında İnşallah iyi gider.Atv Çarşamba günü Çocuklar Duymasının ardından pt2 dede Bizim Okulu yayınlarsa ikisi de iyi gider İnşallah:D

- - - Ekleme - - -

Bence Atv Çocuklar Duymasını bekliyor.Çocuklar Duymasın yine İnşallah Çarşamba gününde yayınlandı mı Alemin Kralı bitirilir.Çocuklar Duymasında İnşallah iyi gider.Atv Çarşamba günü Çocuklar Duymasının ardından pt2 dede Bizim Okulu yayınlarsa ikisi de iyi gider İnşallah:D

- - - Ekleme - - -

milyoner batmış çarşamba günü pis yedili süper vallaha ab side iyilesmis :D show tv reklamsiz gidio iki haftadir my aralarinda bakiyorum hiç reklama girmiyor :D

milyoner batmış çarşamba günü pis yedili süper vallaha ab side iyilesmis :D show tv reklamsiz gidio iki haftadir my aralarinda bakiyorum hiç reklama girmiyor :D

Dila, Pis Yedili'yle aynı reytingleri alıyor. :))

- - - Ekleme - - -

Ayrıca Pis Yedili kötü bir dizi değil. Bu reytingler az bile ona. :D

- - - Ekleme - - -

Film Gibi tutmamış. A/b'de ilk 100'de bile yok. :D

beni affet günlük dizilerin kralı herzamanki gibi 20 share çıkacak totalde yakında ab de 25 share süper

beni affet king star haber birsey dikkatimi çekti nazlı kapalı giyinince ab yükseliyor totalde düsüyor açık giyinince totalde artıyor ab düsüyor :D bakın tvyo dan tarihlerine ve günlük oranlara bakın :D anlicaksiniz

Merhaba Hayat atak yapmış. :D

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]76[/TD]
[TD="align: center"]MERHABA HAYAT[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]13.02.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:48:08[/TD]
[TD="align: center"]22:45:25[/TD]
[TD="align: center"]0,76[/TD]
[TD="align: center"]1,65[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

Fena gitmemiş.

[TR]
[TD="align: center"]22[/TD]
[TD="align: center"]BENI BOYLE SEV (TKR)[/TD]
[TD="align: center"]TRT 1[/TD]
[TD="align: center"]22:35:57[/TD]
[TD="align: center"]00:21:54[/TD]
[TD="align: center"]2,05[/TD]
[TD="align: center"]5,96[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TRT`nin TNS`ye gelmesi SBT A/B`sini şişiriğini kanıtladı.

Bu durum en çok Show, Samanyolu ve Fox`a zarar verecek çünkü, Trt bu üç kanalın sırasını düşürerek geri itecek. 4. kanal Trt olur gibi.

Sakarya fırat gücünü gösterdi ve 2. ben izleyince 7 yi geçer :d

Muhteşem Yüzyıl rakip tanımamış yine açık ara zirvede yer almış.Pis Yedili gayet başarılı oranlar almaya devam ediyor,okul başlasın düşer denmişti ama düşmedi.Merhamet ilk bölüm için bence gayet iyi başladı ki bu başarı sürecek gibi geliyor bana.Kuzey Güney yeni saatini beğenmiş gözüküyor ki zaten rakip azalmaya başladı o saatte yükselmesi gerekir artık.Sakarya Fırat total grubunda 2.olmuş ve başarılı gitmiş,ab grubunda idare eder.Merhaba Hayat çok vasat oranlar alarak geride kalmış.

Yeni başlayan dizi Merhamet'i ve en baştan beri takip ettiğim dizi Kuzey Güney'i izledim. :)

"GÜNÜN KAZANANLARI" ve "GÜNÜN KAYBEDENLERİ" 1. sayfa 3. mesaja eklenmiştir. :)

muhteşem yüzyıl akşam yine harika bölümdü ve bukadar rakibin gelmesine rağmen artmış total 12 reyting almış özeti kıl payı 2. sırayı kaçırmış ab 14 reytingle açık farkla zirvede , sakarya fırat total 6.69 reytingle 2. sırada ab 4.84 reytingle çok iyi gitti , pis yedili çok iyi oranlar almaya devam ediyo total 6.48 ab 4.21 reytinge çıktı dizi , kuzey güney yeni saatinde iyi gitmiş total 5.85 ab 7 reyting alarak iyi gitmiş , merhamet total 5.65 ab 6.85 reyting alan dizi çok iyi reytinglerle hayatına başladı ama bence her geçen hafta düşüş yaşar

Kuzey Güney o saçma reklam düzenine rağmen yeni saatinde iyi gitmiş ab 7 reyting çok iyi ama total yine düşük bana göre dün süper bölümdü bu hafta my yükselmiş özellikle AB'de.

Neredeyse ilk 100'e giremiyordu:

[TR]
[TD="align: center"]96[/TD]
[TD="align: center"]MERHABA HAYAT[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]20:48:08[/TD]
[TD="align: center"]22:45:25[/TD]
[TD="align: center"]0,43[/TD]
[TD="align: center"]1,01[/TD]
[/TR]