13 Şubat 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Millet PT3`deki yapımlarını yayınlıyor, Fox`da hala PT1`deki Merhaba Hayatın yeni bölümü var.

Bu Fox`un yayın akışını ben bi türlü anlayamadım gitti arkadaş. O diziyi sanıl uzatıyor o kadar hala şaşkınım.

Kanal d yine saçmaladı 23.45-00.15 tam 30 dk reklamlı gitti sadece 2 dakika yayındaydı pes gerçekten güzelim reytingleri berbat etti..

RTÜK'ün saçma uygulamaları 10 dk geçmeden 1 dk dizi verip tekrar 10 dk reklam veriliyor rtük uzun reklam istemediği için eskiden hepsi birden verilirdi şimdi bölüp veriliyor.

Bende paylaşam :F:F

---Ekleme---

Kuzey Güney yine aynı almiş.

Merhabet ahım şahım başlamamiş.Diziyi izledim.Düz bi dizi ne akar ne kokar öyle bi dizi.Kayp Şehir gibi.Dizi izlemek isteyen açar izler.Kafa yormaz kim kimdi ne neydi derdi yok.Pis 7'li izlemektense.Sadece Özgü'nün küçüklüğünü oynayan kızı beğendim.

Merhamet fena gitmemiş :) Kuzey Güney onu geçmiş.Eğer önümüzde ki haftalarda toparlanmassa gün değişikliğine gidile bilir bence :)

13 Şubat 2013 Çarşamba Karşılaştırmalı Reyting Tablosu

TOTAL

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 660"]
[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM[/TD]
[TD]GEÇEN
BÖLÜM
REYTİNGİ[/TD]
[TD]BU
BÖLÜM
REYTİNGİ[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[TD]GEÇEN
BÖLÜM
SHARESİ[/TD]
[TD]BU
BÖLÜM
SHARESİ[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kuzey Güney[/TD]
[TD]5.47
[/TD]
[TD]5.85[/TD]
[TD]+0.38[/TD]
[TD]12.26[/TD]
[TD]14.19[/TD]
[TD]+1.93[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Muhteşem Yüzyıl[/TD]
[TD]11.58[/TD]
[TD]11.99[/TD]
[TD]+0.41[/TD]
[TD]27.54[/TD]
[TD]26.36[/TD]
[TD]-1.18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eyvah Düşüyorum[/TD]
[TD]3.37[/TD]
[TD]2.74[/TD]
[TD]-0.63[/TD]
[TD]13.48[/TD]
[TD]9.92[/TD]
[TD]-3.56[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pis Yedili[/TD]
[TD]6.45[/TD]
[TD]6.48[/TD]
[TD]+0.03[/TD]
[TD]15.17[/TD]
[TD]14.24[/TD]
[TD]-0.93[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alemin Kralı[/TD]
[TD]3.06[/TD]
[TD]2.65[/TD]
[TD]-0.41[/TD]
[TD]7.34[/TD]
[TD]5.74[/TD]
[TD]-1.60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

A/B

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 660"]
[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM[/TD]
[TD]GEÇEN
BÖLÜM
REYTİNGİ[/TD]
[TD]BU
BÖLÜM
REYTİNGİ[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[TD]GEÇEN
BÖLÜM
SHARESİ[/TD]
[TD]BU
BÖLÜM
SHARESİ[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kuzey Güney[/TD]
[TD]6.32[/TD]
[TD]7.01[/TD]
[TD]+0.69[/TD]
[TD]16.62[/TD]
[TD]18.05[/TD]
[TD]+1.43[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Muhteşem Yüzyıl[/TD]
[TD]12.51[/TD]
[TD]14.01[/TD]
[TD]+1.50[/TD]
[TD]34.65[/TD]
[TD]33.21
[/TD]
[TD]-1.44[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eyvah Düşüyorum[/TD]
[TD]3.59[/TD]
[TD]3.07[/TD]
[TD]-0.52[/TD]
[TD]16.34[/TD]
[TD]11.70[/TD]
[TD]-4.64[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pis Yedili[/TD]
[TD]3.80[/TD]
[TD]4.21[/TD]
[TD]+0.41[/TD]
[TD]10.47[/TD]
[TD]9.96[/TD]
[TD]-0.51[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alemin Kralı[/TD]
[TD]2.27[/TD]
[TD]2.73[/TD]
[TD]-0.46[/TD]
[TD]6.51[/TD]
[TD]6.38[/TD]
[TD]-0.13[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Muhteşem Yüzyıl iki grupta da zirvede. Dizi her iki grupta da oranlarını arttırmayı başardı.

Kuzey Güney bu hafta yeni saatinde iki grupta da yükselişe geçti. Totalde 5. , A/B`de 3. oldu.

Merhamet iki grupta da iyi bir başlangıc yaptı. Totalde 6. , A/B`de 4. oldu.

Pis Yedili Totalde hafif artış gösterdi, A/B`de ise oranlarını baya arttırdı. Totalde 4. , A/B`de 7. oldu.

Alemin Kralı iki grupta da düşüş yaşayarak gerilerde kaldı.

Sakarya Fırat Totalde 2. olarak çok iyi gitti, A/B`de ise 6. oldu.

Son düzenleme:
Muhteşem Yüzyıl dünkü bölümü çok iyidi reytinglerinede yansımış her iki grupta uzak ara 1. olmuş.

Merhamet'in AB si iyi ama totali kanal d'yi memnun etmez

Pis Yedili show'un yüzünü güldürmüş totalde 4. AB de 4.21 reyting 9.96 share almış eski reytinglerine göre çok yüksek almış AB de ve 7.sırada.

Unutma Beni dün entrikanın doruklarındaydı yine reytingleri yine çok iyi gitmiş.

Kanal D yine istediğini elde edemedi. Mermamet Kuzey'le aynı oranları almış. Boşu boşuna Merhamet'i çarşambaya koydular.

Bence pazartesi daha iyi giderdi. Kuzey de pt1 olarak kalırdı.

Kanal D'yi bu sene farklı biri mi yönetiyor acaba??

Milyoner karşısında Kuzey varken kötü gitmiş.

- - - Ekleme - - -

Tahminlerim batti. :(

Herkes sürek geçen haftaların reytinglerine bakarak tahmin yapıyor. Yahu reytingler geçen haftaya benzeyecek diye bir şey yok ki illa ki değişir. :D

Muhteşem Yüzyıl her zamanki gibi zirvede.

Merhamet'e dün akşam baktım biraz, ilk bölümden hemen öpüşme sahnesi filan yapmışlar, nereden reyting alacağını çok iyi biliyorlar. :(

Sakarya Fırat SBT'de gösterdiği başarıyı TNS'de de göstermeye devam etmiş. Bu akşamda Zengin Kız Fakir Oğlan'dan A/B'de 5 reyting bekliyorum.

Kuzey Güney yeni saatini sevmişe benziyor. Ben zaten demiştim yükselir diye, dizinin kitlesi diziyi geç saatte izlemeyi daha çok sever.

Kim Milyoner Olmak İster'in önceki akşamlara göre kötü gideceğini yani düşüş yaşayacağını söylemiştim. Bir yarışmanın haftada 3 gün yayınlanması sakıncalıdır program adına.

Alemin Kıralı tahmini olarak 2-3 bölüme final yapar. Benim anlamadığım ATV'nin bu diziyi hala özetli olarak yayınlaması. Başka bir dizi olsa bu kadar kötü reyting alsa ATV direk PT-2'ye gönderir.

Pis Yedili'yi ilk başlarda izlemeyenler tekrarlarından izlemiş olacaklar ki dizi yükselişe geçmiş.

Hızır Ekip 31. sıraya kadar yükselmeyi başarmış, bu dizi de sezon sonuna kadar kesin olarak devam eder artık.

Bu hafra yükselen diziler kervanina Muhteşem Yüzyıl da katıldı! İki gruptada yükselişe geçen dizi rahat bir şekilde zirvede yer aldı! 2 haftadır AB de esku performansından uzak olan dizi bu hafta 14 Reytinge cıkarak toparlanmış.

Sakarya Fırat ne kadar kaliteli bir yapım oldugunu TNS de de göstermiş oldu! Total de 2. Olan dizi AB de 6. Olmayı başarmış!

Kuzey Güney yrni saatinde daha rahat! Çünkü son 1 saatinde yanlız kalıyor! AB de 7.01 Reytingle kanalını memnun etmiş!

Kanal D nin yeni dizisi Merhmaet bencr gayet başarılı başladı! Uzun zamandır Çarşamba ya gelen dizişer tutmuyordu ama Merhamet AB de 7 Reytinge dayanarak iyi bir sinyal verdi!

Pis Yedili güçlü rakiplerine ragmen total de 6 Reytingin üstünde kalmaya devam ediyor! Ben bu diziyi sadece cocuklarin izledigine inanmiyorum! Yoksa bu zorlu günde bu reytingi alamaz!