13 Şubat 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 2 13.3%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 1 6.7%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 33.3%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

• Son (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Koyu Kırmızı - Tekrar (Star)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 4 26.7%
  • Bir Kadın Tanıdım (TNT)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
atv adanalıyı yayınlaya yayınlaya bir hal oldu tekrarınıda baştan sona yayınladı hemde iki kez filmin tüm tekrarları yayınlanıp bitti .. şimdi napsın atv bittiği halde tekrarmı tekrarını hemen başlatsın..

kardes haklisin ama dizinin tekrarlari daha bitmemisti son sezonu göstermediler yani 9 bölüm vardi daha. Hem atv 3. Kez yayinlasa adanali tekrarlarini bence yine ilk 50 de olacaktir cünkü cocuklar maraz ali nin hastasi :D

Koyu Kirmzi gelecek hafta mutis bolum olacak bence 40 siradan daha yukselir diye dusunuyorum.

Koyu kirmiziyi izleyim diye stara baktim biraz.. Tekrar bolumu verdiler. Kendilerine bin tane kufur ettim tabi... Dizi zaten izlenmiyordu yayindan da kaldirirlar bu gidisle.
Leyla ile mecnunu tam izleyemedim ama metonya falan absurdlukte sinirlari zorluyorlar bence.. Bu kadarina da pes diyorum.

kardes haklisin ama dizinin tekrarlari daha bitmemisti son sezonu göstermediler yani 9 bölüm vardi daha. Hem atv 3. Kez yayinlasa adanali tekrarlarini bence yine ilk 50 de olacaktir cünkü cocuklar maraz ali nin hastasi :D

son 9 bölüm heyecanlı değildi zaten olaylar bitmişti izlenmez diye koymamışlardır .. aslında adanalı dizisini sıkıştırılmış dosya haline getirseler daha iyi olur adanalının boş boş yere, tavana, havaya, yana, öne bakıp sırıtma sahnelerini ve ona benzer sahneleri çıkarıp, heyecanlı bölümleri yanyana getirseler 70 bölümlük adanalıyı 20 bölüm haline getirmek mümkün ve izleyenler(çocuklar bile olsa) daha zevkle izler diziyi ..:)

Koyu kirmiziyi izleyim diye stara baktim biraz.. Tekrar bolumu verdiler. Kendilerine bin tane kufur ettim tabi... Dizi zaten izlenmiyordu yayindan da kaldirirlar bu gidisle.
Leyla ile mecnunu tam izleyemedim ama metonya falan absurdlukte sinirlari zorluyorlar bence.. Bu kadarina da pes diyorum.

koyu kırmızı filmini baştan yetersiz reklamla yayınladılar şimdi güya kaçıranlar için özel bölüm tekrarı hazırlamışlar, ama yinede artık geç kaldılar star başta hatayı yaptı çoğu izleyicinin haberi bile yoktu koyu kırmızının başlayacağından .. son dizisinin reklamları arasında az olan koyu kırmızı reklamları kayboldu.. ve aldığı düşük reytingleri başta sbt nin gerçek dışı reyting sonuçlarına sonrada star ın yeterli reklam yapmamasına bağlıyorum..eğer koyu kırmızıyı bitirirlersede buda starın en hatalı kararı olur...

Sbt kaliteli dizilere kasti var. son dizisinin gittikçe artan heyecannina rağmen 40 kusurlerdeki ancak kendine yer buluyor ilginç bir durum. nerde çoluk çocuk kalitesiz dizi var birinci yapıyor. ayıp denen bişey var

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #ffffff"]
[TD]26[/TD]
[TD]YALANCI ROMANTİK (TKR)[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]16:38:55[/TD]
[TD]18:21:15[/TD]
[TD]01:27:16[/TD]
[TD]2,64[/TD]
[TD]8,18 dizinin tekrarı fox adına iyi gitmiş...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]