13 Şubat 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 2 13.3%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 1 6.7%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 33.3%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

• Son (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Koyu Kırmızı - Tekrar (Star)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 4 26.7%
  • Bir Kadın Tanıdım (TNT)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
vadinin fragmanı çıkmadı hala yetiştirirler inşallah :D

Yer Gök Kamil pankartıyla Yer Gök Aşk'a fena gönderme yaptılar :F Muhteşem bir bölümdü :smile:

Arka Sokaklar müthi reytinglerle totalde 1ci AB`de 2ci olmu tebrik ediyorum.
Yetenek Sizsiniz Türkiye de müthiş reytinglerle AB`de 1ci totalde 2ci olmuş.
Koyu Kırmızı`nın tekrarı listeye girmemiş
Son her geçen gün düşüyor
Yer Gök Aşk her iki grupta da harika reytingler almış.
Beni Affet yükselmiş. Unutma Beni ve Deniz Yıldızı dizilerinde de yükselme var. Açıkcası ben Deniz Yıldızı`nı Mert ve Deniz gittikten sonra izlemeyi bıraktım. Karşısında dizi olarark rakip olmadığı için bu reytingleri kolaylıkla alıyor.

Arka Sokaklar bence cok ama cok basarili Dizi 6 sezondur oynamasina ragmen iki grubtada iyi reytingler alarak total de 1. AB de 2. Olmus.

Yetenek sizsiniz hangi gün olursa olsun izleniyor iki grubtada ucmus totali kil payi kacirirken AB de 12 reytingle zirvede.

Yer gök Ask elestirilere göre hala süper devam ediyor Total de 9 reytingle 3. Sirada AB de ise 6 reytinge düsmüs.

Son dizisi total de cok kötü ama AB grubunda 15. Olarak tutunmaya calismus bakalim atv bu diziye pt1 de daha ne Kadar katlanacak.

Leyla ile Mecnun basarisini sürdürüyor Dizi total de ilk 50 se AB de ise ilk 40 da.

Bir Kadin Tanidim dünkü güzel bölüme ragmen iki grubtada ilk 100 e girememis bakalim Pana nin hatrina daha ne Kadar oynayacak.

yer gok ask izledim guzel bir bolumdu bıraz da yetenek sizsinize baktim ikisi de guzeldi reytingleri de guzel

yetenek sizsiniz çok iyi oranlar almış ve 2.olmuş

Bu Arada atv ögleden sonra yayinlanan ve sbt de ilk 30 a giren, ucankusfocusta ise hemen hemen hergün ilk 15 te olan adanali yi kaldirip yerine Canim ailemi getirmisti canim ailem total de 64. olurken AB de ilk 100 e girememis, ucankusfocus ta da ilk 15 de yok.

Bu Arada atv ögleden sonra yayinlanan ve sbt de ilk 30 a giren, ucankusfocusta ise hemen hemen hergün ilk 15 te olan adanali yi kaldirip yerine Canim ailemi getirmisti canim ailem total de 64. olurken AB de ilk 100 e girememis, ucankusfocus ta da ilk 15 de yok.

atv adanalıyı yayınlaya yayınlaya bir hal oldu tekrarınıda baştan sona yayınladı hemde iki kez filmin tüm tekrarları yayınlanıp bitti .. şimdi napsın atv bittiği halde tekrarmı tekrarını hemen başlatsın..

tekrar bölümüydü ondan giremedi tekrar olmasa ilk 45 e girio abartmaya gerek yok ama

startv bugün çosacak full maç var

ilk beşe iyi baktınızmı ben orda gördüm koyukırmızı yazıyor ama baskıda hata var yazı silik çıkmış:)

atv adanalıyı yayınlaya yayınlaya bir hal oldu tekrarınıda baştan sona yayınladı hemde iki kez filmin tüm tekrarları yayınlanıp bitti .. şimdi napsın atv bittiği halde tekrarmı tekrarını hemen başlatsın..

neden olmasın arka sokaklar ve akasya durağı nın 1 bölümü 10 kez yayınlanmıştır :D