12 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 16.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 32.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 36.0%
  • Sivasspor - Bursaspor Maçı (ATV)

Oy: 3 12.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 1 4.0%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 8.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
fatmagül her zaman olduğu gibi birincilikte .. hemde geçen haftaya göre arttırarak çıkmış kutluyorum

vadi geçen haftaya göre dahada düşmüş ikincilikte,

suskunlar fiyasko bir sonuçla çıkmış bu hafta 8 reytingden 4 reytinge düşmüş geçen haftaki oranı alsaydı vadiyi ab grubunda yakalardı

maç fazla bir izlenme oranı almamaış kimse dizisinin düşüşünü maça bağlamasın bağlarlarsa kendi dizileri için durum vahim demektir kupada iki isimsiz takımın maçını izlemek için filmi bırakıyorlarsa o film bitmiş demektir..

müge anlı yı kutluyorum son haftalarda müthiş bir çıkışta izlemesemde kendi alanında kral..esra erol da sabah proğramları arasında diğerlerine fark atıyor.... atv hde, esra ve müge ile ayakta bu sene..

18 DİNLE SEVGİLİ FOX 20:40:02 21:47:51 00:54:42 3,39 8,21
vay 3 reytingi geçmiş tebrikler

yok artık bu ne lan reytingler sallama olmuş iyice detaylı yorumum 1 saat sonra

detaylı yorumu bırakda birinciyi kutla takas..
yiğidin hakkını yiğide ver, sonra detaylarla oyalanırsın
)

Aslında tartışma çıkarmaya meyilli mesajları beğenmem ama bu sefer çok güldüğüm için istisna yaptım.

Sende çok kabiliyet var.

vadi mütisti sbt güven olmaz bence en az 20 reytinglik bölüm dü

izlediğin için vadi müthişti diyorsun ben izlemediğim için vadiyi yorum yapmıyorum.. fatmagülün haketmediğini nerden çıkarıyorsun izlemedinki..

sbt yi en çok ben eleştiriyorum baştan beri agb de fatmagül 16 reyting alıyordu vadi 9 reting alıyordu sbt gelince fatmagül 13 lere düştü vadi 12 ye çıktı eleştirmediniz sbt yi yere göğe sıgdırmadınız sonra vadi sbt ye rağmen birinciliğe ulaşamayınca sbt ya veryansın ettiniz bende sbt yi eleştiriyorum bana görede gerçekçi değil asıl sonuçlar agb nindi yani gerçek bir sonuçta fatmagülün reytingi 16 civarıdır ..
eleştireceksen,iz tüm sonuçları eleştirin sadece vadi birinciliği ulaşmadığı için eleştirmeyin yakında tns geliyor bence vadinin bunlar iyi günleri tns gelince durum dahada vahim vadi için..

en büyük sürpriz suskunlarda olmuş orda sbt yi eleştirmek daha mümkün iki hafta arayla 8 den 4 e nasıl düştü suskunlar,,,,, asıl isyan etmesi gerekenler suskunlar taraftarları ama hala vadiciler isyanda..

Destere'ye katıldığım noktalar var. Bugün SBT'yi eleştiren arkadaşlardan bazıları SBT'ye ilk geçildiği zamanlarda "SBT'ye güvenim %100" diyorlardı. TNS gelince de başka bir bahane bulunacaktır.

Bu sefer büyük bir değişiklik yapıp, Televizyonun başına geçip Kurtlar Vadisini izledim ama son reklamı kaçırdım galiba

vadi muhteşem süper ötesi bölümüyle 10 reyting almış buna inanmam imkansız gülüp geçeceksin bu reytinglere
haftaya eğer 1.olamazsak kesinlikle güvenim kalmayacak sbt ye hiçbirine güvenmiyorum zaten vadi nin gerçek reytingi 17-18 dir dünkü bölüm 20 lik bölümdü diyecek söz yok.suskunlar 1 hafta ara verdiğinde söylemiştim yazık oldu diziye
biz böyle bölümler izliyoruz ya gerisi umrumda değil

arkadaşlar para biriktiriyoruz hepimiz vadi hayranları olarak Kurtlar Vadisinin yükselmesi için evimize reyting cihazı alıcaz
yoksa başka türlü yükselmez

izlemeye fırsat bulamadım malesef
sonra netten seyredeceğim ama muhteşemdir kvp en berbat fragmanıda çıkarsa muhteşemdir

onur 2000 kişiye göre böyle durum boşver
bizim gücümüz belli

Millet kafasını göre reyting belıyor be güzel
)))) biri çıkıp son dizisi müthiş senaryosu var gerçek reytingi 10 derse şaşırmayın
))))))))

bu mematının kaçıncı vuruluşu artık. bunun üzerinden hala reyting beklek komık .vadide herkes ölümlü ama mematı , abdulhey ve polat çocukken ölümsüzlük pekmezının içine düşmüşler ondan denize de dusseler vurulsalarda asla olmezler
))))))

herkes bu duru bildigine göre bu işten hala reyting beklemek safdiliktir
)))))

Allah ını seversen izlemeden bilip bilmeden konuşma memati kaç kez vuruldu söyle bakim hem ölme ihtimali var kalbi durdu ve müdahale edilmedi vadi 1 numara kabul etsenizde etmesenizde

bu arada show napıp edip seneye vadiyi almalı perşembe günü tek çaresi vadi başka yolu yok bu aralar ne desem tutuyo
suskunlar ara verdiğinde 4 reytinge düşecek demiştim öyle oldu.dizi yeni başladığı için biraz konuşuldu muck ta öyleydi sonra kaybolup gidiyolar bu da öyle olacak show yanlış yaptı.

bi ara.mematı uyuşturucu mımtelası yapılmıştı tam oluyordu yine kurtarıldı. bir çok Defa vuruldu bişey olmadı. dedim ya polat abdulhey ve mematı çocukken ölümsüzlük pekmezını içine dusmuş onlar ölmez.

mematının kalbi durumusmuş
)) yaw polat vurulup obzg osman varı denize düştü yine kurtuldu mematının sade kalbi durmuş sözü mu olur
)))))

memati fazla vurulmadı sallama
öyle bi his yarattılar ki ölme ihtimali %50 inşallah bişey olmaz vadi den ne bekliyon öpüşme tecavüz falan mı bekliyon tabi ki vurulacaklar o kadar çatışmada vurulmasalar inandırıcılık kalmaz

Vadiden tek beklettım zekaya hitap etsin yeter
)))))))

Zaten kurtları izlerken insanın aklı durmasi lazım başka türlü o diziye nasıl inanacaksin di mi
))))))))
polat reyting için vuruluyor denize düşüyor kum çıkaran kepceye tutunup kurtuluyor. obzg osmanin kurtulmasi daha inandırıcı yahuu