Tam tersi YÇ kitlesi yarın sandıkta darbeyi vuracak olayları okuyamıyorsun bile 😡Reis giderayak son darbeyi vurdu size diyorum.
Tam tersi YÇ kitlesi yarın sandıkta darbeyi vuracak olayları okuyamıyorsun bile 😡Reis giderayak son darbeyi vurdu size diyorum.
Çoğunun yaşı yetmez oy kullanmaya.Tam tersi YÇ kitlesi yarın sandıkta darbeyi vuracak olayları okuyamıyorsun bile 😡
İlk sen al daha beter olaylar gelmesin başına
Kızılcık Şerbeti + Survivor
Çünkü izledim
Dur daha diğerleri evlenmedi ve ne gibi bir gelecekleri olacak bilemiyoruz, bekleyip görmek gerek
Aralık ayında 15 almak mayıs ayında 10 almakla eşdeğer, bunları öğrenin
YÇ'nın özeti bile 6 reyting almıṣ KṢ yoklukta bile 10 reytingi görememiṣ totalde.
Dediğim nasıl da oluyor görüyorsunuz dimi @xemrexxx @Angelica kendilerine yapılan her ṣeyi eleṣtiren KṢ izleyicisi, diğerlerine aynısı yapılınca oh olsun moduna giriyorlar. Objektifsizlikte dibi boylamıṣlar. Taklitler aslını yaṣatır bu arada onu da not geçeyim.
KṢ'nin her daim içinde yara kalacak YÇ varken tüm gruplarda birinci olamamak. geçen hafta 4 reyting fark yiyip ABC1i de kaybettiler onu da es geçmeyelim.
Bu durumda share oranlarına bakalım ne dersin keza o an açık olan televizyonların % kaçı izlediğini gösterir. Yine Yalı Çapkını önde.Aralık ayında 15 almak mayıs ayında 10 almakla eşdeğer, bunları öğrenin
YÇ fandom'da o kadar ruh hastası tipler var ki Müjde Uzman'ı bile kendi saçmalıklarına alet etmişler. 😱 KŞ ara verdiğinde sevinen iki yüzlü tipler kendi dizileri yayınlanmayınca ortalığı yangın yerine verdi keşke şaşırabilseydim.
Hayır anlatmıyor çünkü dün akşam kanalın iradesizliğinden dolayı yaşanmış bir sorunu rakip dizinin oyuncusuna mal etmeye çalışıyor. Evrim Alasya ve Barış Kılıç'a yönelik yazsa da "hiçbir dizinin başına böylesi gelmesin" diye çağrı yapan Müjde Uzman'ı neden işin içine dahil ettiği meçhul. Ayrıca sizin fandom KŞ'nin yayınlanmasını istiyordu ama sadece YÇ meydanı boş bulup senaryoyu salmasın ve kendi çiftlerini güzelce izleyebilsinler diye. (bunu bizzat fanlardan gördüm ve duydum)Yç fandom sevinmedi aksine bir çoğu destekledi taymımda ve gruplarda Kızılçık Şerbetinin yayınlanmadığı zaman hepsi kızdılar yayınlanması gerekiyor dediler twiitte kız başka birşey anlatıyor orda
Hayır anlatmıyor çünkü dün akşam kanalın iradesizliğinden dolayı yaşanmış bir sorunu rakip dizinin oyuncusuna mal etmeye çalışıyor. Evrim ve Barış'ı kast etse de o gece "hiçbir dizinin başına böylesi gelmesin" diye çağrı yapan Müjde'yi neden işe dahil ettiği meçhul. Ayrıca KŞ'nin yayınlanmasını istemelerinin tek nedeni YÇ'nin meydanı boş bulup senaryoyu salmasını istememeleriydi (bunu bizzat fanlardan gördüm ve duydum) ki kendi çiftlerini izleyebilsinler.
Ben reyting konularına dizileri ve eğlence programlarını ekliyorum.Liderler FOX'ta neden kaldırıldı anket kısmından?
Dün seçenekler arasında vardı diye hatırlıyorum.Ben reyting konularına dizileri ve eğlence programlarını ekliyorum.
Benden habersiz konulmuştu kaldırdım.Dün seçenekler arasında vardı diye hatırlıyorum.