Napak Nilayla pembenin maceralarını mı izleseydik, ; 70 lik siyasetçileri mi. Ss seçenek yoktuKızılcık Şerbeti öyle bir karma yaşadı ki uzun süre akıllardan çıkmaz. Geçen ay siyaset yüzünden yayınlanamazken dün siyaset yüzünden yayınlanmayan rakiplerine karşı tek dizi olarak boy gösterip şovunu yaptı ve intikamını mükemmel şekilde aldı.
Liderler FOX'ta da AB'de 2. olmuş. İlk 3'te KŞ ve Kılıçdaroğlu'nun olması seçim öncesi o kadar güzel bir tablo ki.
Cumhurbaşkanı yayını zortlamış. Bir uzayda yayın yapılmadığı kaldı ama atalarımız zorla güzellik olmaz diye boşuna dememiş. Üstelik 22.00'deki yayın 22.50'de başlamış yani YÇ özetsiz ve reklamsız gitse o zamana kadar bölümü bitireceği için boşu boşuna yayınlanmamış oldu.
------
Ankette Survivor'a oy vermiş gibi görünüyorsunuz. @xemrexxx @mrt-06 @serhatt @Dosi @Emre Ozansoy
YÇ'nın özeti bile 6 reyting almıṣ KṢ yoklukta bile 10 reytingi görememiṣ totalde.
Dediğim nasıl da oluyor görüyorsunuz dimi @xemrexxx @Angelica kendilerine yapılan her ṣeyi eleṣtiren KṢ izleyicisi, diğerlerine aynısı yapılınca oh olsun moduna giriyorlar. Objektifsizlikte dibi boylamıṣlar. Taklitler aslını yaṣatır bu arada onu da not geçeyim.
KṢ'nin her daim içinde yara kalacak YÇ varken tüm gruplarda birinci olamamak. geçen hafta 4 reyting fark yiyip ABC1i de kaybettiler onu da es geçmeyelim.
Yavaşşşşş ne kadar kudurtmuş KŞ seni, ne kadar kudurmuşsun böyle sakin hahahshshshshshshahahahaYÇ'nın özeti bile 6 reyting almıṣ KṢ yoklukta bile 10 reytingi görememiṣ totalde.
Dediğim nasıl da oluyor görüyorsunuz dimi @xemrexxx @Angelica kendilerine yapılan her ṣeyi eleṣtiren KṢ izleyicisi, diğerlerine aynısı yapılınca oh olsun moduna giriyorlar. Objektifsizlikte dibi boylamıṣlar. Taklitler aslını yaṣatır bu arada onu da not geçeyim.
KṢ'nin her daim içinde yara kalacak YÇ varken tüm gruplarda birinci olamamak. geçen hafta 4 reyting fark yiyip ABC1i de kaybettiler onu da es geçmeyelim.
Yavaşşşşş ne kadar kudurtmuş KŞ seni, ne kadar kudurmuşsun böyle sakin hahahshshshshshshahahaha
Aynı zihniyetin eseri olduğu için ha Yalı Sapkını izlemişsin ha siyasetçi izlemişsin aynı şey.Napak Nilayla pembenin maceralarını mı izleseydik, ; 70 lik siyasetçileri mi. Ss seçenek yoktu
KŞ'nin en zayıf olduğu grup Total olduğu için görememesi normal zira YÇ de aynı durumu AB'de yaşıyor. YÇ'ye yasak gelmiş olsa eleştirilirdi ama siyasi gövde gösterisine meze yapıldığı ve Star iradesiz davranarak komik duruma düştüğü için dalga geçiliyor aradaki farkı anlamak zor değil.YÇ'nın özeti bile 6 reyting almıṣ KṢ yoklukta bile 10 reytingi görememiṣ totalde.
Senin zihniyetini bilmem ama zihin uçmuş gitmiş sendenAynı zihniyetin eseri olduğu için ha Yalı Sapkını izlemişsin ha siyasetçi izlemişsin aynı şey.
------
KŞ'nin en zayıf olduğu grup Total olduğu için görememesi normal zira YÇ de aynı durumu AB'de yaşıyor. YÇ'ye yasak gelmiş olsa eleştirilirdi ama siyasi gövde gösterisine meze yapıldığı ve Star iradesiz davranarak komik duruma düştüğü için dalga geçiliyor aradaki farkı anlamak zor değil.
Neyse dün akşam felek size vurdu bir de ben vurmayayım.Senin zihniyetini bilmem ama zihin uçmuş gitmiş senden
Ne mana 😱Neyse dün akşam felek size vurdu bir de ben vurmayayım.
Muhafazakar ya da seküler ben aldığım hazza bakıyorum neticede bana nikah lazım değil.
Haz derkenMuhafazakar ya da seküler ben aldığım hazza bakıyorum neticede bana nikah lazım değil.
Ne anlıyorsan o.Haz derken
Reis giderayak son darbeyi vurdu size diyorum.Ne mana 😱