12 Mayıs 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Survivor Ünsüzler Gönülsüzler yina aynı. Boş günde iyi gitmiş.

BBEB sezon finali yapmalı. Acilen.

Survivor,totalde çok küçük bir artış yaşarken,ab grubunda oldukça fazla düşüş yaşadı bu hafta.

Ben Bilmem Eşim Bilir,pazar günleri için iyi bir alternatifti ancak görülüyor ki programın kan kaybı durmak bilmiyor.Dizi iki grupta da büyük düşüş yaşadı.

Farklı Desenler Feride,eski günlerinden uzak olsa da totalde bu hafta artış yaşayarak ilk 5 içerisinde yer aldı.

Ali Ayşe'yi Seviyor,bir diğer düşüş yaşayan yapım oldu.

Sanirim "Program" demek istedin :D

Survivor Ünsüzler Gönülsüzler yina aynı. Boş günde iyi gitmiş.

BBEB sezon finali yapmalı. Acilen.

Cok güldüm :D :F

Acun ve Star her zamanki 3 kağıtçılıklarıyla kazıkladı bizi. :F

Dün 15 dakikalık bir oyun vardı oyun demeye bin şahit ister. Bardak taşıdılar. Olağanüstü sıkıcıycı. :D Atalay 15 dakika sürdü çok iyi değildi ama yine de güldürdü diyebiliriz. :)

Dağhan gönüllülere geçti ve Duygu ile kanka oldular. Ünlülere feci kızgınlar. :D

Survivor 4 güne çıkınca ben de oyun sayısı artar diyordum ama artmamış sanırım dolandırdılar bizi. :D Her gün 1 oyun olacak. :S :(

Reytinglere gelirsek Her zamanki gibi Survivor haftasonunun tek gerçeği farklamış. :) Dünkü bölüme fazla bile. :D

Bbeb o kadar çoluk çocuk getirdi bir işe yaramamış yine hayal kırıklığı. :)

[TD="align: center"]8[/td][TD="align: center"]NEDIR NE DEGILDIR[/td][TD="align: center"]STAR TV[/td][TD="align: center"]12.05.2013[/td][TD="align: center"]09:59:21[/td][TD="align: center"]11:45:34[/td][TD="align: center"]2,24[/td][TD="align: center"]12,27[/td]

A/b'ciler oturmuş Bozok'u izlemiş. :D

[TD="align: center"]11[/td][TD="align: center"]GALIP DERVIS (TKR)[/td][TD="align: center"]KANAL D[/td][TD="align: center"]12.05.2013[/td][TD="align: center"]15:17:39[/td][TD="align: center"]16:33:24[/td][TD="align: center"]2,07[/td][TD="align: center"]15,54[/td]

Süreye rağmen mükemmel!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Nasıl buldun?

- - - Ekleme - - -

Acun'un karşısına iyi bir dizi çıkarsa hafta sonu lider olamaz.
Gayet heyecanlıydı,gerçekler açığa çıkmak üzere.Ve geçen bu süre zarfında oldukça heyecanlı sahneler devrede.Bence dizinin bu haftaki bölümüyle yükselmesi şart.Aksi halde tehlike çanları çalabilir.Acun'un karşısına bir güçlü dizi geçerse zaten zirvede olma şansı yok.

Gayet heyecanlıydı,gerçekler açığa çıkmak üzere.Ve geçen bu süre zarfında oldukça heyecanlı sahneler devrede.Bence dizinin bu haftaki bölümüyle yükselmesi şart.Aksi halde tehlike çanları çalabilir.Acun'un karşısına bir güçlü dizi geçerse zaten zirvede olma şansı yok.
Haftalık maliyeti çok düşüktür dizinin zaten şimdi ödemiyor kanal bence devam eder geçen hafta ilk 5'e girdi eğer yazın devam ederse zirveyi alır bence tabi karşısına iyi bir yapım olmazsa.
Sence konular biraz fazla hızlı ilerlemiyor mu?

Haftalık maliyeti çok düşüktür dizinin zaten şimdi ödemiyor kanal bence devam eder geçen hafta ilk 5'e girdi eğer yazın devam ederse zirveyi alır bence tabi karşısına iyi bir yapım olmazsa.
Sence konular biraz fazla hızlı ilerlemiyor mu?
Yalanların bence sürdürülmesi izleyiciyi sıkabilir bir süre sonra.Bence yalanların ortaya erken çıkması daha iyi olabilir.Ve böylelikle ortaya Deniz ve Demir'in aralarının açılması çıkacak ve asıl hikaye o zaman başlayacak bence.Barışmak için büyük emekler sarfedilecek.Dizi çok iyi işleniyor ama sanırım reytingleri o kadar yükselemeyecek.Yazın daha iyi iş yapabilir ama.

2 BEN BILMEM ESIM BILIR KANAL D 12.05.2013 19:45:08 23:25:19 4,45 13,02

2 BEN BILMEM ESIM BILIR KANAL D 12.05.2013 19:45:08 23:25:19 3,87 11,69

survivorun reklam aralarında baktım gayet güzeldi daha iyi bekliyodum çocuklar falan ama total 4.4 ab 3.8 almış gelecek hafta yine bişey getirmezseler yani normal olursa total 3.5 ab 3 e düşebilir

Yalanların bence sürdürülmesi izleyiciyi sıkabilir bir süre sonra.Bence yalanların ortaya erken çıkması daha iyi olabilir.Ve böylelikle ortaya Deniz ve Demir'in aralarının açılması çıkacak ve asıl hikaye o zaman başlayacak bence.Barışmak için büyük emekler sarfedilecek.Dizi çok iyi işleniyor ama sanırım reytingleri o kadar yükselemeyecek.Yazın daha iyi iş yapabilir ama.
Birol Güven'in Kadın İster'den sonra ki en keyif aldığım işi oldu çok sıcak tatlı bir dizi çıktı ama en azından yalanlar birkaç bölüm daha gidebilirdi neyse bakalım haftaya ne olacak.

2 BEN BILMEM ESIM BILIR KANAL D 12.05.2013 19:45:08 23:25:19 4,45 13,02

2 BEN BILMEM ESIM BILIR KANAL D 12.05.2013 19:45:08 23:25:19
3,87 11,69

survivorun reklam aralarında baktım gayet güzeldi daha iyi bekliyodum çocuklar falan ama total 4.4 ab 3.8 almış gelecek hafta yine bişey getirmezseler yani normal olursa total 3.5 ab 3 e düşebilir

Gelecek hafta Bbeb'e itfaiyeciler sonraki hafta doktorlar geliyor diyolla. :)

farklı desenler 4.sıraya kadar çıkmış ama reytingi düşük :D