Hazem
Favori Üye
Zamanla artacağını düşünüyorum artıpda 10 almayacak belki ama zamanla 6 lara kadar çıkacaktır.
Kara ekmek 2. Haftasinda düşmüştü biraz ama sonra tavan yaptireklama erken girersin rakibine gider seyirci orda biraz takılır sana geç döner. bu ufak düşmeler öyle çok ciddiye alınır yani yok.
ama tutan diziler ikinci haftasında Coşar genelde. Maral pek parlak iş değil bu açıdan
Kara ekmek 2. Haftasinda düşmüştü biraz ama sonra tavan yapti
Tabi bu dizi kara ekmek kadar etkilimi bilemem
favoriler olsa atar beklerdim))) ne 6 si ya acunun kaç programı 6 almisZamanla artacağını düşünüyorum artıpda 10 almayacak belki ama zamanla 6 lara kadar çıkacaktır.
En fazla yükseleceği oranı yazdım sosyal medyada konuşuluyor )) ileride belli olurfavoriler olsa atar beklerdim))) ne 6 si ya acunun kaç programı 6 almis
saçma sapan bir luna oluşturulmuş aniden onun başına Hazal gelmiş ve luna neymişki orayı elde etmek için koca bir kadın oyunlar dalavereler çeviriyor. Allah aşkına bu saçmalığı 5 milyon kişi izler mi. yeni çizgi filmden çıkmış kızlar izler anca)))En fazla yükseleceği oranı yazdım sosyal medyada konuşuluyor )) ileride belli olur
Bu ülkede hangi saçmalık izlenmedi de bu izlenmesin ))) Kiraz Mevsimide bozmuştu bu ara )) ama izliyeni çoktu,dizi hakkında daha genel yorumlarımı izleyince söyleyeceğim sanasaçma sapan bir luna oluşturulmuş aniden onun başına Hazal gelmiş ve luna neymişki orayı elde etmek için koca bir kadın oyunlar dalavereler çeviriyor. Allah aşkına bu saçmalığı 5 milyon kişi izler mi. yeni çizgi filmden çıkmış kızlar izler anca)))
kiraz mevsimi 15 bölüm iyiydi sonra bozdu seyirci izlediği diziyi kolay kolay bırakmıyor ama araya yaz girince seyirci uzaklaşırBu ülkede hangi saçmalık izlenmedi de bu izlenmesin ))) Kiraz Mevsimide bozmuştu bu ara )) ama izliyeni çoktu,dizi hakkında daha genel yorumlarımı izleyince söyleyeceğim sana
Küçük ağa da hile geçen seneydi bu sene düzeltiler)) işte sen dedin küçük agayi kaldırıp Tayibin dizisini koydular daha düşük aldı. hala yazıyor. bak Tayibin dizisi reaksiyon da yayından kalktı. aynı Fenerbahçe yapılan operasyonu takipten bilmen gibi bu agb ye hangi savcılar hakimler operasyon yaptı o savcılar şuan nerede baksan anlayacaksın ama inatla sözlüye iplerini bırakmışsın)))<blockquote class="mce_quote" data-mcequote="true" data-username="beyazsoy" data-post="2316478" data-member="85542" data-attributes="post,member"><p>kiraz mevsimi 15 bölüm iyiydi sonra bozdu seyirci izlediği diziyi kolay kolay bırakmıyor ama araya yaz girince seyirci uzaklaşır</p></blockquote>
@beyazsoy ozaman küçük ağada hile var ve bugün kanıtlandı Tiak protesto edildi fındıkzadede sebep Akp için dizileri düşürdüğü için @gözlemci @ABAY_06 @Çiğdem-
neden tiaka Ak partinin şirketi dedi fındıkzadedeki protestodaKüçük ağa da hile geçen seneydi bu sene düzeltiler)) işte sen dedin küçük agayi kaldırıp Tayibin dizisini koydular daha düşük aldı. hala yazıyor. bak Tayibin dizisi reaksiyon da yayından kalktı. aynı Fenerbahçe yapılan operasyonu takipten bilmen gibi bu agb ye hangi savcılar hakimler operasyon yaptı o savcılar şuan nerede baksan anlayacaksın ama inatla sözlüye iplerini bırakmışsın)))
pompy ben yapılan operasyonu bir yıl önce nasıl olduğunu yazdım. orayı okusan tns'ye de nasıl operasyon yapıldığı anlaşılıyor. linkleri aşağıda.neden tiaka Ak partinin şirketi dedi fındıkzadedeki protestoda
onları yazan yandaş akpnin yandaşlarıpompy ben yapılan operasyonu bir yıl önce nasıl olduğunu yazdım. orayı okusan tns'ye de nasıl operasyon yapıldığı anlaşılıyor. linkleri aşağıda.
bak agb ye yapılan operasyon sonuçlandı mı?? yok üstelik o kadar gürültü koptu.
önce operasyon ay yapıma 800 denek yollanmasiyla başlıyor. sence bu kadar derneği kim elde edebilir. tabiki istihbarata uzmanlaşmış birileri. böylece operasyon başladı. sonra tns sistemi kurarken tiak in başında kim vardı. şuan taşiye operasyondan içerde olan hidayet Karaca... yazıyı okursan net olarak anlaşılıyor (ha hiç bir yerden almadım kendim yazdım. havuz medyası deyip ön yargıyla okuma)
https://fav10.net/forum/threads/tns-nasıl-paralellendi.216292/
https://fav10.net/forum/threads/tns-ve-sbtde-parel-İzler-beyazsoyun-yazısı-dogrulandı.230310/
Seyircisi yinede iyi dayandı beklemiyordum açıkcası o kadarını )) helal diziye,gerçi şu araalr topladı senaryoyu biraz olsun.kiraz mevsimi 15 bölüm iyiydi sonra bozdu seyirci izlediği diziyi kolay kolay bırakmıyor ama araya yaz girince seyirci uzaklaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?