ben yazdım diyorum. link verdiğim haberle saf haberler.onları yazan yandaş akpnin yandaşları
ben yazdım diyorum. link verdiğim haberle saf haberler.onları yazan yandaş akpnin yandaşları
türk seyircisi tehamulludur ama yavaş yavaş kulak çekerSeyircisi yinede iyi dayandı beklemiyordum açıkcası o kadarını )) helal diziye,gerçi şu araalr topladı senaryoyu biraz olsun.
küçük ağanın geziye göndermesi ve kazan lafı mehmet canın boykot eylemindeben yazdım diyorum. link verdiğim haberle saf haberler.
her dizi düşer küçük ağanın hikayesi bitti senin diziler gibi dizi arka sokaklara döndü. reaksiyon ve karatuya olduğu gibiküçük ağanın geziye göndermesi ve kazan lafı mehmet canın boykot eyleminde
ama bir anda bukadar düşmez 13 ten üçe onuda karakutu uğruna düşürdüler cemal şanın hükümet bağlantısı var nesrin cavadzadenin sevgilisinin Türker inanoğlunu o tehdit etmiş Nesrin cavadzadeyi küçük ağadan çıkarın hiç bir dizinizi kimseye seyrettirmem demiş Cemal şan şu anda kara kutuda tanıdığı serdar akar ve bu işte cemal şanında parmağı varher dizi düşer küçük ağanın hikayesi bitti senin diziler gibi dizi arka sokaklara döndü. reaksiyon ve karatuya olduğu gibi
pompy çok basit bu dediğini çürütmek karakutu 2 reyting aldı hükümetin reytinge etki etseydi reaksiyon ve karatuya ve atv de başlayan bedel ve alaboraya etki ederdi. atanın genel müdürü bu son dizilerinin tutmamasiyla değişti. sonra yazdığımı okusan nasıl reyting operasyonu yapıldı çok açık salf haberlerle anlaşılıyorum. sen tutmuşsun cemal sanın hükümete yakı olduğunu için reyting düşüyor diye ( bunu olması pek mümkün değil adam açık saçık filmler çekiyor) bir şey uyduruyonama bir anda bukadar düşmez 13 ten üçe onuda karakutu uğruna düşürdüler cemal şanın hükümet bağlantısı var nesrin cavadzadenin sevgilisinin Türker inanoğlunu o tehdit etmiş Nesrin cavadzadeyi küçük ağadan çıkarın hiç bir dizinizi kimseye seyrettirmem demiş Cemal şan şu anda kara kutuda tanıdığı serdar akar ve bu işte cemal şanında parmağı var
bilerek yaptıpompy çok basit bu dediğini çürütmek karakutu 2 reyting aldı hükümetin reytinge etki etseydi reaksiyon ve karatuya ve atv de başlayan bedel ve alaboraya etki ederdi. atanın genel müdürü bu son dizilerinin tutmamasiyla değişti. sonra yazdığımı okusan nasıl reyting operasyonu yapıldı çok açık salf haberlerle anlaşılıyorum. sen tutmuşsun cemal sanın hükümete yakı olduğunu için reyting düşüyor diye ( bunu olması pek mümkün değil adam açık saçık filmler çekiyor) bir şey uyduruyon
bilerek yaptids atvnin bir tane gün birinciliği bile yok for ve STV her gün ilk on özellik fox coşmuş durumda ki fox haberlerin nasıl hükümete muhalif olduğu açık STV de aynı. bu nasıl bilerek yapmabilerek yaptı
foxla paylaşıyorlar hükümetle bilerekbilerek yaptids atvnin bir tane gün birinciliği bile yok for ve STV her gün ilk on özellik fox coşmuş durumda ki fox haberlerin nasıl hükümete muhalif olduğu açık STV de aynı. bu nasıl bilerek yapma
Dizi bu seviyede gittiği sürece düşmez artık,senarist toplamayı başardı .türk seyircisi tehamulludur ama yavaş yavaş kulak çeker
sen aziz yıldırım bana kumpası paralel yaptı demesine bile inanmayıp kendi dediğini kabul ediyor. bu kadar net kanıtları olmasına rağmen bunu kabul etmemene şaşmamak lazin))foxla paylaşıyorlar hükümetle bilerek