12 Mart 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

maral biraz yükselmiş maç olmadığı zaman ABC1 de 4 rtg alacağını düşünüyorum

Zamanla artacağını düşünüyorum artıpda 10 almayacak belki ama zamanla 6 lara kadar çıkacaktır.

reklama erken girersin rakibine gider seyirci orda biraz takılır sana geç döner. bu ufak düşmeler öyle çok ciddiye alınır yani yok.
ama tutan diziler ikinci haftasında Coşar genelde. Maral pek parlak iş değil bu açıdan
Kara ekmek 2. Haftasinda düşmüştü biraz ama sonra tavan yapti :love1:
Tabi bu dizi kara ekmek kadar etkilimi bilemem :)

Maral idare eder gitmiş, ama ben A/B'de yükseleceğini düşünüyorum.

Serçe Sarayı maalesef tutmadı, kanal 6.5 reytinglik Kardeş Payı'nı yerinden ettiği için yanlış yaptığını anlamıştır heralde. Ama geç değil yeniden kendi gününe geri dönse Kardeş Payı yine 5-6 alabilir.

Asla Vazgeçmem ne düşüyor ne yükseliyor hep aynı gidiyor. Total reytingi 5 falan olsa çok iyi olurdu.

Bedel çok kötü, yakında kaldırılır bence.

Vadi ve Kocamın Ailesi gayet iyi. Seksenler de A/B'de hala iyi gidiyor.

İşte Benim Stlim 4.5 saat olunca tabii ki düşer. Artık iyice abarttılar, normal 3 saat olması lazım yeniden.

Seda Sayan'a tebrikler. Programı tüm gruplarda iyi gidiyor. Özellikle Totalde 3 reytinge yükselmiş ve ilk 20'ye girmiş.

Kara ekmek 2. Haftasinda düşmüştü biraz ama sonra tavan yapti :love1:
Tabi bu dizi kara ekmek kadar etkilimi bilemem :)

kara ekmeğin tavan yaptığı yok dizinin süresini uzatıyorsun karşıdaki dizi kısa sürünce artıyor. bu dizi kara ekmeğin çeyreği olmaz. selananin büyümüş hali)))

Maç başarılı gitmiş.

Vadi maça iyi direnmiş.

Kocamın Ailesi'nde belirgin bir düşüş söz konusu. :A

Asla Vazgeçmem totalde 4'ün altında düşmüyor. Böyle devam ederse sıkıntı yok.

Serçe Sarayı kötü gitmiş beklediğim gibi, işi zor.

Maral tv8'e yetecek oranları almış. Daha da yükselebilir ama ilk bölümlerinde maçlarla karşılaşacak olması şanssızlık oldu.

Bedel totalde 3'e dayanmış sevindim. :D ATV sezon sonuna kadar devam ettirir herhalde.

En fazla yükseleceği oranı yazdım sosyal medyada konuşuluyor )) ileride belli olur
saçma sapan bir luna oluşturulmuş aniden onun başına Hazal gelmiş ve luna neymişki orayı elde etmek için koca bir kadın oyunlar dalavereler çeviriyor. Allah aşkına bu saçmalığı 5 milyon kişi izler mi. yeni çizgi filmden çıkmış kızlar izler anca)))

saçma sapan bir luna oluşturulmuş aniden onun başına Hazal gelmiş ve luna neymişki orayı elde etmek için koca bir kadın oyunlar dalavereler çeviriyor. Allah aşkına bu saçmalığı 5 milyon kişi izler mi. yeni çizgi filmden çıkmış kızlar izler anca)))
Bu ülkede hangi saçmalık izlenmedi de bu izlenmesin ))) Kiraz Mevsimide bozmuştu bu ara )) ama izliyeni çoktu,dizi hakkında daha genel yorumlarımı izleyince söyleyeceğim sana :)

Bu ülkede hangi saçmalık izlenmedi de bu izlenmesin ))) Kiraz Mevsimide bozmuştu bu ara )) ama izliyeni çoktu,dizi hakkında daha genel yorumlarımı izleyince söyleyeceğim sana :)
kiraz mevsimi 15 bölüm iyiydi sonra bozdu seyirci izlediği diziyi kolay kolay bırakmıyor ama araya yaz girince seyirci uzaklaşır

<blockquote class="mce_quote" data-mcequote="true" data-username="beyazsoy" data-post="2316478" data-member="85542" data-attributes="post,member"><p>kiraz mevsimi 15 bölüm iyiydi sonra bozdu&nbsp; seyirci izlediği diziyi kolay kolay bırakmıyor&nbsp; ama araya yaz girince&nbsp; seyirci uzaklaşır</p></blockquote>
@beyazsoy ozaman küçük ağada hile var ve bugün kanıtlandı Tiak protesto edildi fındıkzadede sebep Akp için dizileri düşürdüğü için @gözlemci @ABAY_06 @Çiğdem-

<blockquote class="mce_quote" data-mcequote="true" data-username="beyazsoy" data-post="2316478" data-member="85542" data-attributes="post,member"><p>kiraz mevsimi 15 bölüm iyiydi sonra bozdu&nbsp; seyirci izlediği diziyi kolay kolay bırakmıyor&nbsp; ama araya yaz girince&nbsp; seyirci uzaklaşır</p></blockquote>
@beyazsoy ozaman küçük ağada hile var ve bugün kanıtlandı Tiak protesto edildi fındıkzadede sebep Akp için dizileri düşürdüğü için @gözlemci @ABAY_06 @Çiğdem-
Küçük ağa da hile geçen seneydi bu sene düzeltiler)) işte sen dedin küçük agayi kaldırıp Tayibin dizisini koydular daha düşük aldı. hala yazıyor. bak Tayibin dizisi reaksiyon da yayından kalktı. aynı Fenerbahçe yapılan operasyonu takipten bilmen gibi bu agb ye hangi savcılar hakimler operasyon yaptı o savcılar şuan nerede baksan anlayacaksın ama inatla sözlüye iplerini bırakmışsın)))

Küçük ağa da hile geçen seneydi bu sene düzeltiler)) işte sen dedin küçük agayi kaldırıp Tayibin dizisini koydular daha düşük aldı. hala yazıyor. bak Tayibin dizisi reaksiyon da yayından kalktı. aynı Fenerbahçe yapılan operasyonu takipten bilmen gibi bu agb ye hangi savcılar hakimler operasyon yaptı o savcılar şuan nerede baksan anlayacaksın ama inatla sözlüye iplerini bırakmışsın)))
neden tiaka Ak partinin şirketi dedi fındıkzadedeki protestoda

neden tiaka Ak partinin şirketi dedi fındıkzadedeki protestoda
pompy ben yapılan operasyonu bir yıl önce nasıl olduğunu yazdım. orayı okusan tns'ye de nasıl operasyon yapıldığı anlaşılıyor. linkleri aşağıda.

bak agb ye yapılan operasyon sonuçlandı mı?? yok üstelik o kadar gürültü koptu.

önce operasyon ay yapıma 800 denek yollanmasiyla başlıyor. sence bu kadar derneği kim elde edebilir. tabiki istihbarata uzmanlaşmış birileri. böylece operasyon başladı. sonra tns sistemi kurarken tiak in başında kim vardı. şuan taşiye operasyondan içerde olan hidayet Karaca... yazıyı okursan net olarak anlaşılıyor (ha hiç bir yerden almadım kendim yazdım. havuz medyası deyip ön yargıyla okuma)

https://fav10.net/forum/threads/tns-nasıl-paralellendi.216292/

https://fav10.net/forum/threads/tns-ve-sbtde-parel-İzler-beyazsoyun-yazısı-dogrulandı.230310/

pompy ben yapılan operasyonu bir yıl önce nasıl olduğunu yazdım. orayı okusan tns'ye de nasıl operasyon yapıldığı anlaşılıyor. linkleri aşağıda.

bak agb ye yapılan operasyon sonuçlandı mı?? yok üstelik o kadar gürültü koptu.

önce operasyon ay yapıma 800 denek yollanmasiyla başlıyor. sence bu kadar derneği kim elde edebilir. tabiki istihbarata uzmanlaşmış birileri. böylece operasyon başladı. sonra tns sistemi kurarken tiak in başında kim vardı. şuan taşiye operasyondan içerde olan hidayet Karaca... yazıyı okursan net olarak anlaşılıyor (ha hiç bir yerden almadım kendim yazdım. havuz medyası deyip ön yargıyla okuma)

https://fav10.net/forum/threads/tns-nasıl-paralellendi.216292/

https://fav10.net/forum/threads/tns-ve-sbtde-parel-İzler-beyazsoyun-yazısı-dogrulandı.230310/
onları yazan yandaş akpnin yandaşları