xBUGRAx
Süper Emekli
pazartesi karadayıya boşlukçu boşlukçu diyen arkadaş burdan selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum
muhteşem yüzyıl net bir boşluk dizisidir rakip gelince hemen çöküveriyor bakın diziler bitince 10 lara yükselmiş aynısı recep ivedik ve şirinler geldiğinde de olmuştu bu dizi harbi boşluktan izleniyor en ufak bi rakip gelince çöküyor
boşlukta yükselir anca)))
kara para aşk tutmuş işte 6 ile geceyi noktaladı haftaya daha da yükselir karadayı gibi yükselecektir
yakup a söylediğimi tekrar edeyim 1.si sbt resmi şirket değil anlıkları gerçek anlıklar değil.2.si sbt anlıkları kendi sonuçları uyuşmayan bir şirket anca anti mycilere dayanak oluryegen herşey ortada rakip gelince dizi düşük alıyor ben bilmem veriler bilir
ben diziyi tam izlemedim boş vaktim olunca izlerim yarım saat bakabildim pek bişey görmedim. tam izleyince yorumları yarınadizinin konusu ilginç ve oyuncular çok iyi..... tuba o kadar iyi oyuncu arasında sırıtmadı buda bir başarı umarım devamını getirir
düşün işte 5 göremedi diyon ama bu diziler dahi boşlukçulara darbe vuruyor5.86 gördü o kadar başkada 5 göremedi4 anlıkta da 3 küsür aldı bunlardan birinde listeye giremedituttu işte ne ya
merak etme tuttu dizi haftaya da artış net bir şekilde olurKara Para Aşk tekrarı ile yine listedebu gelecek hafta artacağına işaret
İnş.senaryo ve oyuncular çok iyiydi bu dizi hak ettiği yere gelir inş.haftayadüşün işte 5 göremedi diyon ama bu diziler dahi boşlukçulara darbe vuruyor
seninle reyting tartışmasına girmicem anlamadığın işlerde tartışma
bir dizi yükseliyorsa umut var demektir kurt seyit gibi şişirilp şişirilp sönen diziler tutmaz ve 2.haftadan düşer hemen
bu dizi son anlığını 5.86 ile tamamladı karadayıda buna benzer şekilde başlamıştı büyük ihtimal yükselmeye devam edecektir
merak etme tuttu dizi haftaya da artış net bir şekilde olur
ben diziyi tam izlemedim boş vaktim olunca izlerim yarım saat bakabildim pek bişey görmedim. tam izleyince yorumları yarına
kurt seyitin anlıklarına bak sonlara doğru düşüş tekrarında düşüş ve diğer günler yayınlanan tekrarlarında hep düşüş oldu zaten kimse beğenmediİnş.senaryo ve oyuncular çok iyiydi bu dizi hak ettiği yere gelir inş.haftaya
dedim sana türk halkı uzun dizi seviyor. dizi iki saat olmasaydı Son anlıkta bu kadar yukselmezdi. durum ortada hala bu reytinglere rağmen kısa dizi de ısrarcı olmazsın artıkdizi süresi biraz uzun şura olsun bu olsun dizi sürelerini bayağı uzatmış ay yapım biraz daha kısmalı (o değilde tuvalete gidemiyor insan arada reklam olmayınca)
2 saatlik dizinin en az bir saatinde tempo yüksek aksiyon bol, ilk bölüm diye tüm aksiyonu bu bölüme aktarıp diğer bölümlerde işi mallığa vurmasalar başarılı olacaktır dizi..
aga kısa dizi falan olmaz geçelim bu işleri artık sektörün geldiği son durum itibariyle bu söylenenler hayaldirdedim sana türk halkı uzun dizi seviyor. dizi iki saat olmasaydı Son anlıkta bu kadar yukselmezdi. durum ortada hala bu reytinglere rağmen kısa dizi de ısrarcı olmazsın artık
)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?