xBUGRAx
Süper Emekli
aga devreye girdim merak etme son anları izledim 6 ya dayanmış dizi son anlar dediğim bi 45 dakka falan izledim başlarını da izledim sayılır tekrardan bikaç dakka dizi güzel yani fena değil bi müziğini çok beğendim artması umut verici kurt seyit gibi ilerledikçe düşseydi kesin tutmadı derdim ama bu dizi tuttu gibi artış azda olsa artış önemlidirreytinglerde bir sorun var. kesin @destere diziyi izliyor sabah dedim destereyi oyalayin izlemesin diye bakın başımıza gelenler)))
Cidden kalmadı. Paşa Gönlüm ve Aşk'ta ve Savaş'ta kaldı ellerinde sanırsam. Aşk'ta ve Savaş'tanın başrolü Naz Elmaz zaten.Sırada 3 bölüm yayımlayıp sonra yayından kaldırılcak dizi kalmamıştır.
Ekin türken değilmiydi ?Cidden kalmadı. Paşa Gönlüm ve Aşk'ta ve Savaş'ta kaldı ellerinde sanırsam. Aşk'ta ve Savaş'tanın başrolü Naz Elmaz zaten.
O da ayrı bir dizi sanırsam.Ekin türken değilmiydi ?
Sen de olmasan bu iş zordu))) @destere emanet etmemek lazım.aga devreye girdim merak etme son anları izledim 6 ya dayanmış dizi son anlar dediğim bi 45 dakka falan izledim başlarını da izledim sayılır tekrardan bikaç dakka dizi güzel yani fena değil bi müziğini çok beğendim artması umut verici kurt seyit gibi ilerledikçe düşseydi kesin tutmadı derdim ama bu dizi tuttu gibi artış azda olsa artış önemlidir
ab reytingi iyi geleceği kesin ama sen izleme yazık etme diziye)))sbt ye bakma dizi çok iyi başladı yarın ab grubunda en az 11 bekliyorum zaten tahminimde 11 di ..
Sen de olmasan bu iş zordu))) @destere emanet etmemek lazım.
dizinin senaryosuna izenilmis ama kardayiya çok benzemis katil bulma konusunda.. Çok iyi oyuncular var. kurt seyit ten kat kat iyi dizi tutar tutmasına ama bana çok parlak gelmedi
ondan panpapazartesi karadayıya boşlukçu boşlukçu diyen arkadaş burdan selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum
muhteşem yüzyıl net bir boşluk dizisidir rakip gelince hemen çöküveriyor bakın diziler bitince 10 lara yükselmiş aynısı recep ivedik ve şirinler geldiğinde de olmuştu bu dizi harbi boşluktan izleniyor en ufak bi rakip gelince çöküyor
boşlukta yükselir anca )))
kara para aşk tutmuş işte 6 ile geceyi noktaladı haftaya daha da yükselir karadayı gibi yükselecektir
reklamdan iyi dönmüşüz
malesef aga adamın izlediği dizilerin ömrü sınırlı oluyorSen de olmasan bu iş zordu))) @destere emanet etmemek lazım.
dizinin senaryosuna izenilmis ama kardayiya çok benzemis katil bulma konusunda.. Çok iyi oyuncular var. kurt seyit ten kat kat iyi dizi tutar tutmasına ama bana çok parlak gelmedi
yegen herşey ortada rakip gelince dizi düşük alıyor ben bilmem veriler bilirondan panpa
reklamdan iyi dönmüşüz