12 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Çocuklar Duymasın ve Kara Para Aşk tekrarları iyi gidiyor. :Z

reytinglerde bir sorun var. kesin @destere diziyi izliyor sabah dedim destereyi oyalayin izlemesin diye bakın başımıza gelenler)))
aga devreye girdim merak etme son anları izledim 6 ya dayanmış dizi son anlar dediğim bi 45 dakka falan izledim :D başlarını da izledim sayılır tekrardan bikaç dakka dizi güzel yani fena değil bi müziğini çok beğendim artması umut verici kurt seyit gibi ilerledikçe düşseydi kesin tutmadı derdim ama bu dizi tuttu gibi artış azda olsa artış önemlidir

Sırada 3 bölüm yayımlayıp sonra yayından kaldırılcak dizi kalmamıştır. :kiki:
Cidden kalmadı. :D Paşa Gönlüm ve Aşk'ta ve Savaş'ta kaldı ellerinde sanırsam. Aşk'ta ve Savaş'tanın başrolü Naz Elmaz zaten. :T:

Bugün muhteşemin de oranları çok yüksek değil çünkü büyük çoğunluk haber kanalları izliyor.Kara Para Aşk'ın tekrarının listede olması iyiye işaret haftaya daha iyi oranlar alacak bence

aga devreye girdim merak etme son anları izledim 6 ya dayanmış dizi son anlar dediğim bi 45 dakka falan izledim :D başlarını da izledim sayılır tekrardan bikaç dakka dizi güzel yani fena değil bi müziğini çok beğendim artması umut verici kurt seyit gibi ilerledikçe düşseydi kesin tutmadı derdim ama bu dizi tuttu gibi artış azda olsa artış önemlidir
Sen de olmasan bu iş zordu))) @destere emanet etmemek lazım.

dizinin senaryosuna izenilmis ama kardayiya çok benzemis katil bulma konusunda.. Çok iyi oyuncular var. kurt seyit ten kat kat iyi dizi tutar tutmasına ama bana çok parlak gelmedi

pazartesi karadayıya boşlukçu boşlukçu diyen arkadaş burdan selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum :D

muhteşem yüzyıl net bir boşluk dizisidir rakip gelince hemen çöküveriyor bakın diziler bitince 10 lara yükselmiş aynısı recep ivedik ve şirinler geldiğinde de olmuştu bu dizi harbi boşluktan izleniyor en ufak bi rakip gelince çöküyor

boşlukta yükselir anca :))))

kara para aşk tutmuş işte 6 ile geceyi noktaladı haftaya daha da yükselir karadayı gibi yükselecektir

dizinin senaryosuna izenilmis ama kardayiya çok benzemis katil bulma konusunda.. Çok iyi oyuncular var. kurt seyit ten kat kat iyi dizi tutar tutmasına ama bana çok parlak gelmedi

dizinin konusu ilginç ve oyuncular çok iyi..... tuba o kadar iyi oyuncu arasında sırıtmadı buda bir başarı umarım devamını getirir

pazartesi karadayıya boşlukçu boşlukçu diyen arkadaş burdan selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum :D

muhteşem yüzyıl net bir boşluk dizisidir rakip gelince hemen çöküveriyor bakın diziler bitince 10 lara yükselmiş aynısı recep ivedik ve şirinler geldiğinde de olmuştu bu dizi harbi boşluktan izleniyor en ufak bi rakip gelince çöküyor

boşlukta yükselir anca :))))

kara para aşk tutmuş işte 6 ile geceyi noktaladı haftaya daha da yükselir karadayı gibi yükselecektir
ondan panpa :F

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 9.44 2) ATV: 3.43 3) KANALD: 2.79 4) SMNYL TV: 2.5 5) FOX: 1.78
reklamdan iyi dönmüşüz:)

malesef aga adamın izlediği dizilerin ömrü sınırlı oluyor :D