12 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Tekrarı iyi gidiyor. Her şey iyiye işaret. :):)

pazartesi karadayıya boşlukçu boşlukçu diyen arkadaş burdan selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum :D

muhteşem yüzyıl net bir boşluk dizisidir rakip gelince hemen çöküveriyor bakın diziler bitince 10 lara yükselmiş aynısı recep ivedik ve şirinler geldiğinde de olmuştu bu dizi harbi boşluktan izleniyor en ufak bi rakip gelince çöküyor

boşlukta yükselir anca :))))

kara para aşk tutmuş işte 6 ile geceyi noktaladı haftaya daha da yükselir karadayı gibi yükselecektir
:kiki:5.86 gördü o kadar başkada 5 göremedi:D4 anlıkta da 3 küsür aldı bunlardan birinde listeye giremedi:Dtuttu işte ne ya:D

yegen herşey ortada rakip gelince dizi düşük alıyor ben bilmem veriler bilir
yakup a söylediğimi tekrar edeyim 1.si sbt resmi şirket değil anlıkları gerçek anlıklar değil.2.si sbt anlıkları kendi sonuçları uyuşmayan bir şirket anca anti mycilere dayanak olur:)

sülüman senin metenin boğazına yapıştı tahtım da tahtım diyor :F @yakup09

dizinin konusu ilginç ve oyuncular çok iyi..... tuba o kadar iyi oyuncu arasında sırıtmadı buda bir başarı umarım devamını getirir
ben diziyi tam izlemedim boş vaktim olunca izlerim yarım saat bakabildim pek bişey görmedim. tam izleyince yorumları yarına

:kiki:5.86 gördü o kadar başkada 5 göremedi:D4 anlıkta da 3 küsür aldı bunlardan birinde listeye giremedi:Dtuttu işte ne ya:D
düşün işte 5 göremedi diyon ama bu diziler dahi boşlukçulara darbe vuruyor :D
seninle reyting tartışmasına girmicem anlamadığın işlerde tartışma
bir dizi yükseliyorsa umut var demektir kurt seyit gibi şişirilp şişirilp sönen diziler tutmaz ve 2.haftadan düşer hemen
bu dizi son anlığını 5.86 ile tamamladı karadayıda buna benzer şekilde başlamıştı büyük ihtimal yükselmeye devam edecektir

Kara Para Aşk tekrarı ile yine listede :Z bu gelecek hafta artacağına işaret :D
merak etme tuttu dizi haftaya da artış net bir şekilde olur

düşün işte 5 göremedi diyon ama bu diziler dahi boşlukçulara darbe vuruyor :D
seninle reyting tartışmasına girmicem anlamadığın işlerde tartışma
bir dizi yükseliyorsa umut var demektir kurt seyit gibi şişirilp şişirilp sönen diziler tutmaz ve 2.haftadan düşer hemen
bu dizi son anlığını 5.86 ile tamamladı karadayıda buna benzer şekilde başlamıştı büyük ihtimal yükselmeye devam edecektir

merak etme tuttu dizi haftaya da artış net bir şekilde olur
İnş.senaryo ve oyuncular çok iyiydi bu dizi hak ettiği yere gelir inş.haftaya

ben diziyi tam izlemedim boş vaktim olunca izlerim yarım saat bakabildim pek bişey görmedim. tam izleyince yorumları yarına

dizi süresi biraz uzun şura olsun bu olsun dizi sürelerini bayağı uzatmış ay yapım biraz daha kısmalı (o değilde tuvalete gidemiyor insan arada reklam olmayınca :) )

2 saatlik dizinin en az bir saatinde tempo yüksek aksiyon bol, ilk bölüm diye tüm aksiyonu bu bölüme aktarıp diğer bölümlerde işi mallığa vurmasalar başarılı olacaktır dizi..

İnş.senaryo ve oyuncular çok iyiydi bu dizi hak ettiği yere gelir inş.haftaya
kurt seyitin anlıklarına bak sonlara doğru düşüş tekrarında düşüş ve diğer günler yayınlanan tekrarlarında hep düşüş oldu zaten kimse beğenmedi
2.bölümde düştü. 2.bölümünden düşen diziden hayır gelmez

kara para aşka bakıyoruz az az da olsa sürekli artış var ve son anlığı gayet iyi 6 ya dayandı ve bitti
bu ne demektir dizi beğenilmiş izleyenler diziyi değiştirmemeiş ve sürekli yeni yeni insanlar izlemiş demektir şuan tekrarıda gayet iyi gidiyor haftaya yükselir ve tutar hadi hayırlı olsun

Kara Para Aşk'tan daha yüksek sonuçlar beklerdim, yarın TNS'yi de görelim

dizi süresi biraz uzun şura olsun bu olsun dizi sürelerini bayağı uzatmış ay yapım biraz daha kısmalı (o değilde tuvalete gidemiyor insan arada reklam olmayınca :) )

2 saatlik dizinin en az bir saatinde tempo yüksek aksiyon bol, ilk bölüm diye tüm aksiyonu bu bölüme aktarıp diğer bölümlerde işi mallığa vurmasalar başarılı olacaktır dizi..
dedim sana türk halkı uzun dizi seviyor. dizi iki saat olmasaydı Son anlıkta bu kadar yukselmezdi. durum ortada hala bu reytinglere rağmen kısa dizi de ısrarcı olmazsın artık
)))))

dedim sana türk halkı uzun dizi seviyor. dizi iki saat olmasaydı Son anlıkta bu kadar yukselmezdi. durum ortada hala bu reytinglere rağmen kısa dizi de ısrarcı olmazsın artık
)))))
aga kısa dizi falan olmaz geçelim bu işleri artık sektörün geldiği son durum itibariyle bu söylenenler hayaldir
tutan dizi o güne yayılır ve her türlü faydalanılır

Muhteşem Yüzyıl yarın yine herkesi şaşırtır malum tns verilerind uçuyor:D
Kpa totalde çok düşük gitmiş ben ilk anlıkta 5 alır ve daha yükselir diye düşünüyordum ama ilk 4 anlıkta hep düşük gitmiş...
Ankaranın dikmeni yarın totalde 2. olur my ı n ardından:D

Kara Para Aşk zamanla yükselecektir.Hiç olumsuz yorum okumadım.Tekrarı da anlıklarda.Sıkıcı,ruhsuz diye yorum yapan olamaz heralde.Sema-Eylem'in herzamanki işleri gibi zamanla artacaktır.