12 Kasım 2025 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Kuruluş Osman öyle bir enkaz bıraktı ki Diriliş Ertuğruldan aldığı 15+ 16+ kemiklik kitleyi ne yaptı etti 3 reytinge mahkum etti ne yapsan yükselmiyor.

• Aynen
Reactions: TenTen
Masterchef'e bile geçilmiş Osman. :F Diyeceklerim bu kadar. :A

Muge Anlı her yerde zirvede bu saatten sonra eskısı gibi eglence sabah sohbet programları yok.Gülben ,Esra Ceyhan,Seda Sayanda yok artık.

Aynadaki Yabancı ile Aşk ve Gözyaşı'na bir final bölüm yayınlamadan kaldırıyor 😂 Helaaal ATEVEEE
Geçen yazdığında dikkatimi çekmişti. Aşk ve Gözyaşı final bölümü yayınlanmıştı (bakındım zaman atlaması ile bir sona bağlanmış. Aynadaki Yabancıdan emin değildim ama o da bugün final bölümü yayınlandı. Hatta tatmin edici bir final. Yani iki dizide yarım bırakılıp yayından kaldırılma olmamış.
Neye göre yorumunu yazdın bilmiyorum :A

Geçen yazdığında dikkatimi çekmişti. Aşk ve Gözyaşı final bölümü yayınlanmıştı (bakındım zaman atlaması ile bir sona bağlanmış. Aynadaki Yabancıdan emin değildim ama o da bugün final bölümü yayınlandı. Hatta tatmin edici bir final. Yani iki dizide yarım bırakılıp yayından kaldırılma olmamış.
Neye göre yorumunu yazdın bilmiyorum :A
B.A adlı gazeteci twitter'da öyle yazmıştı Aşk ve Gözyaşı için 😂😂 Ve Aynadaki Yabancı için de fragmanlarda final yazmıyordu ondan :)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
B.A adlı gazeteci twitter'da öyle yazmıştı Aşk ve Gözyaşı için 😂😂 Ve Aynadaki Yabancı için de fragmanlarda final yazmıyordu ondan :)
Sende böyle yazarken hemen sana kanmamıştım :A gidip ayrıca araştırdım cidden finalsiz mi bitti dizi diye. Yurt dışı satışlarından dolayı yapmamaları gerek dedim ve neyseki yarım kalmamış.

Diğer dizinin fragmanı konusunda haklısın, bir an bende bi acaba dedim ama hele bi önce yayınlansın diye bekledim. Eğer finalsiz olsaydı bölüme bakmayacaktım.

• Güldürdün
Reactions: Alemdar
Sende böyle yazarken hemen sana kanmamıştım :A gidip ayrıca araştırdım cidden finalsiz mi bitti dizi diye. Yurt dışı satışlarından dolayı yapmamaları gerek dedim ve neyseki yarım kalmamış.

Diğer dizinin fragmanı konusunda haklısın, bir an bende bi acaba dedim ama hele bi önce yayınlansın diye bekledim. Eğer finalsiz olsaydı bölüme bakmayacaktım.
ATV'nin hali hal değil :D

Liliyar diye yabancı gelin dizisi yapacaklar. Eğer Oktay Kaynarca'nın dizisi Kafkas tutmayı bırak 5 reyting alırsa (bütçeli yapım olacak) sevinecek hale geldiler.

• Beğendim
Reactions: Dosi