Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aynen öyle. Esra ve Müge'ye şükretsin kanal.Kuruluş Osman da çökmüş ATV'de Müge ve Esra olmasa resmen yarışın dışında.
Geçen yazdığında dikkatimi çekmişti. Aşk ve Gözyaşı final bölümü yayınlanmıştı (bakındım zaman atlaması ile bir sona bağlanmış. Aynadaki Yabancıdan emin değildim ama o da bugün final bölümü yayınlandı. Hatta tatmin edici bir final. Yani iki dizide yarım bırakılıp yayından kaldırılma olmamış.Aynadaki Yabancı ile Aşk ve Gözyaşı'na bir final bölüm yayınlamadan kaldırıyor 😂 Helaaal ATEVEEE
B.A adlı gazeteci twitter'da öyle yazmıştı Aşk ve Gözyaşı için 😂😂 Ve Aynadaki Yabancı için de fragmanlarda final yazmıyordu ondanGeçen yazdığında dikkatimi çekmişti. Aşk ve Gözyaşı final bölümü yayınlanmıştı (bakındım zaman atlaması ile bir sona bağlanmış. Aynadaki Yabancıdan emin değildim ama o da bugün final bölümü yayınlandı. Hatta tatmin edici bir final. Yani iki dizide yarım bırakılıp yayından kaldırılma olmamış.
Neye göre yorumunu yazdın bilmiyorum![]()
Sende böyle yazarken hemen sana kanmamıştımB.A adlı gazeteci twitter'da öyle yazmıştı Aşk ve Gözyaşı için 😂😂 Ve Aynadaki Yabancı için de fragmanlarda final yazmıyordu ondan![]()
ATV'nin hali hal değilSende böyle yazarken hemen sana kanmamıştımgidip ayrıca araştırdım cidden finalsiz mi bitti dizi diye. Yurt dışı satışlarından dolayı yapmamaları gerek dedim ve neyseki yarım kalmamış.
Diğer dizinin fragmanı konusunda haklısın, bir an bende bi acaba dedim ama hele bi önce yayınlansın diye bekledim. Eğer finalsiz olsaydı bölüme bakmayacaktım.