Maskeli Fedai
Favori Üye
İftiracı..İspatlı, belgeli her şey be, ne iftirası.
İftiracı..İspatlı, belgeli her şey be, ne iftirası.
Hep öyledir o, boşver bebüşümİftiracı..
Bebüşüm deme bana.. 😡Hep öyledir o, boşver bebüşüm
İftiracı..
Kişi kendinden bilirmiş işi, size mutluluklar.Hep öyledir o, boşver bebüşüm
Biz eski aktifliğimizi konuştursak forum eski günlerine döner demek ki.Foruma enerjimizi katınca canlandı resmen @Yiğitt
Bebüşüm deme bana.. 😡
Kişi kendinden bilirmiş işi, size mutluluklar.
Foruma enerjimizi katınca canlandı resmen @Yiğitt
Kırmızı Oda'nın rengi bir daha asla kırmızıya dönemeyecek gibi.
@pompy reyiz araştırmalara konu oluyorBiz eski aktifliğimizi konuştursak forum eski günlerine döner demek ki.
Sihirli annem eksik@pompy reyiz araştırmalara konu oluyor@Dosi @Forumdash @The_Erinch @Forumdash @Zeyno @cookies @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Angelica @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 111260
Evet çünkü yeşil oklarla yolumuza devam ediyoruz kırmızı istemiyoruz.Kırmızı Oda'nın rengi bir daha asla kırmızıya dönemeyecek gibi.
Kanal D listedeki kanal ah ah@pompy reyiz araştırmalara konu oluyor@Dosi @Forumdash @The_Erinch @Forumdash @Zeyno @cookies @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Angelica @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @MasacRE
Yoo, mosmor kaldınız reytinglerde sonra. Yakında tüm olayı Masumlar'a bağlayıp final yaparsınız zaten. Acı son.Evet çünkü yeşil oklarla yolumuza devam ediyoruz kırmızı istemiyoruz.
Bu nasıl bir elem be 5 kere üst üste yazmış. 😱Yoo, mosmor kaldınız reytinglerde sonra. Yakında tüm olayı Masumlar'a bağlayıp final yaparsınız zaten. Acı son.
------
Yoo, mosmor kaldınız reytinglerde sonra. Yakında tüm olayı Masumlar'a bağlayıp final yaparsınız zaten. Acı son.
------
Yoo, mosmor kaldınız reytinglerde sonra. Yakında tüm olayı Masumlar'a bağlayıp final yaparsınız zaten. Acı son.
------
------
Nazarın değdi çünkü.Bu nasıl bir elem be 5 kere üst üste yazmış. 😱
Sihirli annemi ben eski kadrosuyla yazıyorum ama maliyeti çok fazla dizinin@pompy reyiz araştırmalara konu oluyor@Dosi @Forumdash @The_Erinch @Forumdash @Zeyno @cookies @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Angelica @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @MasacRE
Sırf gerçek olsun diye 40 kere yazmak istediğin için yaptığını anlamadık sanki.Nazarın değdi çünkü.
Kararıyor git gideKırmızı Oda'nın rengi bir daha asla kırmızıya dönemeyecek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?