12 Kasım 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kıbrıs: Zafere Doğru | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Kayda değer derken yanlış anlama canım yani onlar kadar sinir bozucu değilsin:A

Kimler vardı la hatırlayalım:A Darksaal sürgünüm sokak yumurtası ee başka:A

sürgünüm ile tartışmaların zirvedeydi, onunla popüler oldun bence. Darksaal’ın ağzı vardı dili yoktu, nasıl tartıştın. İyi yapmışsın boşver, yanındayım her zaman. Benle de tartıştın, biz senle yönetimden niye atıldıydık :F Onlarca kişi gelip geçti, hangisini hatırlayalım…
Nasıl da birbirlerini gazlıyorlar.. İnanılmaz..

Hadi ordan marul kafa :A Ben orta yolcuydum, iki tarafla da aram iyiydi :A
Evet @Yiğitt doğru diyor sen zamanında vadicilerin içinde kalmış esirlerden biriydin. Örümcek ağı gibi sarmışlardı senin minnoş bedenini :A Sonra seni aldık aramıza da biraz güzelleştirdik:A

Evet @Yiğitt doğru diyor sen zamanında vadicilerin içinde kalmış esirlerden biriydin. Örümcek ağı gibi sarmışlardı senin minnoş bedenini :A Sonra seni aldık aramıza da biraz güzelleştirdik:A
Ne güzel açıkladın öyle, bebüş diye diye adını çıkarmıştım forumda. Bebüşüm diye konuşma kutularımız dolandırdı. :bhr: :A @Maskeli Fedai

Millet yanlış anlayacak.. 😡

Ne güzel açıkladın öyle, bebüş diye diye adını çıkarmıştım forumda. Bebüşüm diye konuşma kutularımız dolandırdı. :bhr: :A @Maskeli Fedai
@serhatt ve @Özgür lük konular dönmüş :A

Böyle nostaljiler yapalım arada ya, hoşuma gidiyor eskileri konuşup eğlenmek. :bhr: @Maskeli Fedai nin daha ortaya çıkacak ne foyaları var hem…

Konuda biz varsak sen de varsın demektir yani senlik oluyor. :bhr: @Maskeli Fedai ve @serhatt arasında yaşananları da bir gün ortaya çıkaracağız inşallah…

Ben bu konuları bırakalı çok oldu, siz yeni mi bu aşamaya geldiniz vah vah. :A
------

Çıkarılacak bir şey yok ki, peşimden koştu ben yüz vermedim bu olay. :A
Yalancılar.. 😡
------

Böyle nostaljiler yapalım arada ya, hoşuma gidiyor eskileri konuşup eğlenmek. :bhr: @Maskeli Fedai nin daha ortaya çıkacak ne foyaları var hem…
İftira atma.. :T:

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Yiğitt and serhatt
Mor Oda iyice çökmüş… @Maskeli Fedai

Mor Oda'nın cenaze namazını kıldık çoktan..

500 yıllık Rıza Baba’nın dizisine de geçilmezsin be kardeşim…

Arka Sokaklar izlemedin mi reis? :A Kırmızı Oda’ya karşı şov yapmışsınız, ne düşünüyorsun bu konu hakkında…

Arka Sokaklar yargı dağıtmış :A

Show TV iyi karar verdi Aziz'i bugüne koymakla, olan Yalancı'ya oldu.:(
Pamuk getirdim :A