Maskeli Fedai
Favori Üye
İftiracı..İspatlı, belgeli her şey be, ne iftirası.![]()
İftiracı..İspatlı, belgeli her şey be, ne iftirası.![]()
Hep öyledir o, boşver bebüşümİftiracı..
Bebüşüm deme bana.. 😡Hep öyledir o, boşver bebüşüm![]()
İftiracı..
Kişi kendinden bilirmiş işi, size mutluluklar.Hep öyledir o, boşver bebüşüm![]()
Biz eski aktifliğimizi konuştursak forum eski günlerine döner demek ki.Foruma enerjimizi katınca canlandı resmen @Yiğitt![]()
Bebüşüm deme bana.. 😡
Kişi kendinden bilirmiş işi, size mutluluklar.![]()
Foruma enerjimizi katınca canlandı resmen @Yiğitt![]()
Kırmızı Oda'nın rengi bir daha asla kırmızıya dönemeyecek gibi.![]()
@pompy reyiz araştırmalara konu oluyorBiz eski aktifliğimizi konuştursak forum eski günlerine döner demek ki.![]()
Sihirli annem eksik@pompy reyiz araştırmalara konu oluyor@Dosi @Forumdash @The_Erinch @Forumdash @Zeyno @cookies @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Angelica @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 111260
Evet çünkü yeşil oklarla yolumuza devam ediyoruz kırmızı istemiyoruz.Kırmızı Oda'nın rengi bir daha asla kırmızıya dönemeyecek gibi.![]()
Kanal D listedeki kanal ah ah@pompy reyiz araştırmalara konu oluyor@Dosi @Forumdash @The_Erinch @Forumdash @Zeyno @cookies @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Angelica @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @MasacRE
Yoo, mosmor kaldınız reytinglerde sonra. Yakında tüm olayı Masumlar'a bağlayıp final yaparsınız zaten. Acı son.Evet çünkü yeşil oklarla yolumuza devam ediyoruz kırmızı istemiyoruz.![]()
Bu nasıl bir elem be 5 kere üst üste yazmış. 😱Yoo, mosmor kaldınız reytinglerde sonra. Yakında tüm olayı Masumlar'a bağlayıp final yaparsınız zaten. Acı son.
------
Yoo, mosmor kaldınız reytinglerde sonra. Yakında tüm olayı Masumlar'a bağlayıp final yaparsınız zaten. Acı son.
------
Yoo, mosmor kaldınız reytinglerde sonra. Yakında tüm olayı Masumlar'a bağlayıp final yaparsınız zaten. Acı son.
------
------
Yoo, mosmor kaldınız reytinglerde sonra. Yakında tüm olayı Masumlar'a bağlayıp final yaparsınız zaten. Acı son.![]()
Nazarın değdi çünkü.Bu nasıl bir elem be 5 kere üst üste yazmış. 😱
Sihirli annemi ben eski kadrosuyla yazıyorum ama maliyeti çok fazla dizinin@pompy reyiz araştırmalara konu oluyor@Dosi @Forumdash @The_Erinch @Forumdash @Zeyno @cookies @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Angelica @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @MasacRE
Sırf gerçek olsun diye 40 kere yazmak istediğin için yaptığını anlamadık sanki.Nazarın değdi çünkü.![]()
Kararıyor git gideKırmızı Oda'nın rengi bir daha asla kırmızıya dönemeyecek gibi.![]()