12 Kasım 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Tam desterelik yorum

Kim mali götürüyor ya mali götüren paralel iiktidarile mali goturseydi şu anda iktidara darbe yapamadılar

yalan dolanın finali dün yayınlandı sihirli annem halkın yolunda onun devamı şeklinde olacak
sihirli anneme benziyorsa bir göz atarım

Tam desterelik yorum

Kim mali götürüyor ya mali götüren paralel iiktidarile mali goturseydi şu anda iktidara darbe yapamadılar
benim yorumumla senin fikrin değişmez senin yorumunlada benim fikrim değişmez tabikide kendimlik bir yorum yapacağım normal bir durum bence

sihirli anneme benziyorsa bir göz atarım
evet yalan dolanın finali sihirli annem halkın yolundanın başlangıçı bağlantılı yani Maskeli fedaiye siyasi tartışmaya girme yoksa yine çaylak yaparlar

Tam desterelik yorum

ilk önce pelinin süprizine hazırlıklı olun vadiyi pt 2 ye atabilir

genelde mesajlarına katılırım ama necati şaşmaz ve oyuncu kelimelerini yan yana bile getirmem

eğer vadinin ilk zamanlarında olsaydı derdim ki oyuncu değil 13 yıldır dizide
ve geliştirdi oyunculuğunu ben bunu vadi izleyicisiyim diye demiyorum beni
yanlış anlamayın savunmak adına demiyorum bir izleyici olarak söylüyorum
oyunculuğunu geliştirdi kendisi söylemişti kurtlar vadisine ara verildiği zamanlarda
tatil yapmadım sürekli çalıştım sahnelerdeki geçişleri çalıştım demişti dizide hikmeti canlandıran oyuncu erdem bey var ondan ders aldı o yüzden ben oyuncu olarak
görüyorum necati şaşmazı

Yav bi git ya adamların adam aakıllı tutan 2 dizisivar neyi kkonuşuyorsun hala

kırgın çicekler var kara ekmek var analar ve anneler var atv
güzel diziler yapıyor ama şişiriliyor işte

Vadi adına yakışmayan reytingler almış yine her zaman ki gibi yapılabilecek tek şey özetinin uzatılması ve reklam süresinin kısaltılması gibi gözüküyor ama bu sezon kesin olan AB grubunu Kösem'e kaptırdı, Total'de de Kösem'le başa baş gidebilir önümüzdeki haftalarda.
Kösem ilk bölümüne göre iyi oranlar almış bu arada.

Ne güzel konfor dünya yansa fikrimi değiştirmen diyon)) mesela MİT türlerini tartışmıştık hükümet işide silah veriyordu sana göre))) çünkü sol kutup onu yazıyordu şimdi bunu yazan kalmadı )))

Cemaat ile hükümet ortaklaşa 17 aralığı yaptı Erdoğanı dinledi))) Ergenekon ve balyoz darbeleri gerçek yahuu bunları kullanıp kendi adamlarıni orduya yerleştirmek için suçsuz kişileri de içeri alınca cemaat ip koptu

Reyting manipülasyonu ile o kadar yazı yazdım (hiç bir yerde çıkmadı kendim derlerdim) cemaat nasıl tnsyi eke geçirdiğimi. Şimdi o kişilerden bazıları hapishanede ama boş ver herşeyi tayip yaptı ondan habersiz olmaz de keyfine bak)))