Maskeli Fedai
Favori Üye
Tam desterelik yorumbenim için cemmatla ikdidardaki kafa yapısı arasında bir fark yok bu açıdan çok netim dünya ters dönsede rüzgara göre yön değiştirenlerden değilim eskidende cemaati sevmezdim şimdide eskidende iktidardaki zihniyete karşıydım şimdide, cemaatle iktidardakiler kolkolaykende aynı zihniyetteydiler şu andada değişen bişey yok ? sadece aralarındaki anlaşmazlık çıkar çatışmasından ibaret, kim daha çok götürecek mücadelesi? sanırım parsayı şimdilik iktidardakiler kaptı oyunun sonu nerde biter bilememde olan sıradan halka oluyor ha o götürmüş ha o farketmiyor benim açımdan ?
cemaatin reyting oyunlarına gelince eğer öyle birşey varsa iktidardakilerden habersiz yapmadılar ergenekon ve balyoz davaları açılırkende iktidarla cemaat işbirliğindeydi ne zamanki araları açıldı cemaatle o zaman iktidardakiler için yeni işbirlikleri gelişti tabi eskiden batırmaya çalıştıklarıyla kolkola girdiler ? olay başta kalma sorunu başta kalmak için kimi zaman sağa kimi zaman sola kimi zaman ortayola yeşil ışık yaktılar olay malı götürme mücadelesi ?
Kim mali götürüyor ya mali götüren paralel iiktidarile mali goturseydi şu anda iktidara darbe yapamadılar