12 Kasım 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

İnsanı zorla vadici yaptınız ya)))

My yani nerenin dizisi oldu Meryem niye tükendi anlaşıldı sizleri okuya okuya kadın birdiniz hurremden utanın be)))

kime göre neye göre panpa
reklamcıalrın baktığı abc1 de zirvede dizi demek ki en çok reklam geliri ksöem de olacak perşembeleri para olmadan hangi dizi devam etmiş
Reklamcı mısın sen ?
Seni total ilgilendirmesi lazım bırak Ab grubunu reklamcılar düşünsün .

Yahuu bir dizinin oyunculuğu ayrı senaryosu yarı ışığını felsefesini ayrı eleştirisin. Bu mantıkla My nin senaryosu iyi derken çizgisini elestirmeme lazım.

Değişmeyen sadece ölülerdir insanlar zamanla yanlış yolda olduğunu anlar biz buna gelişim diyoruz yerinde salaklardan olmadık çok şükür ))))

Bırak aga bugün Tayyip Erdogani savunmasan Kosemi destekleyen forumda senden iyisi yoktu arkadaşlar işine geleni ggörüyor

@AlemTo Vadiyi hala eleştiriyor yanı vadici değil işte
))

Bırak aga bugün Tayyip Erdogani savunmasan Kosemi destekleyen forumda senden iyisi yoktu arkadaşlar işine geleni ggörüyor

@AlemTo Vadiyi hala eleştiriyor yanı vadici değil işte
))

yine ezber basmakalıp bir cevapla kaçışlardasın

şimdi adama kötümü dedik ? şimdide bence @beyazsoy dan iyisi yok o olmasa kiminle boğuşacağız akşama kadar

yalnız senin insanlar doğru yolu bulmak için zirvedekilerin pusulasını takip ediyor
kendi doğruları olmadığı için yarın öbürgün yine şaşabilir rota ?
tabi sende aynı pusulayı takip ediyorsan sorun olmaz senin içinde? gelene ağam gidene paşam bu şekilde hayatı mutlu yaşamakta mümkün

Son düzenleme:

Alakası yok. Ben My nin senaryosu iyi derken hangi kutuptan etkilendim ))) mesela cemaatin yanlış işler yaptığını çok önceden çevreme anlatmaya başladım. Twitter'da 17 Aralık öncesi bloklamayan cemaat yazarı kalmadi beni)) bize bu eleştiriyi yapıyonuz ama siz daha betersiniz farklı düşündüğünüz vaki değil.

Mesela takas şefkat tepeyi izlerken ben reyting manipülasyonu var dizide demiş bayağı tartışmıştık mesela)))

Bu nedelalari artırmam mümkün ya sen)))
Ha vadi konusunda tutumun belli siz ekestiriyorsunuz niye bir çizgide değilsin diye üstelik şimdi gelmiş bunu yaziyon)))

benim için cemmatla ikdidardaki kafa yapısı arasında bir fark yok bu açıdan çok netim dünya ters dönsede rüzgara göre yön değiştirenlerden değilim
eskidende cemaati sevmezdim şimdide eskidende iktidardaki zihniyete karşıydım şimdide, cemaatle iktidardakiler kolkolaykende aynı zihniyetteydiler şu andada değişen bişey yok ? sadece aralarındaki anlaşmazlık çıkar çatışmasından ibaret, kim daha çok götürecek mücadelesi? sanırım parsayı şimdilik iktidardakiler kaptı
oyunun sonu nerde biter bilememde olan sıradan halka oluyor ha o götürmüş ha o farketmiyor benim açımdan ?
cemaatin reyting oyunlarına gelince eğer öyle birşey varsa iktidardakilerden habersiz yapmadılar ergenekon ve balyoz davaları açılırkende iktidarla cemaat işbirliğindeydi ne zamanki araları açıldı cemaatle o zaman iktidardakiler için yeni işbirlikleri gelişti tabi eskiden batırmaya çalıştıklarıyla kolkola girdiler ? olay başta kalma sorunu başta kalmak için kimi zaman sağa kimi zaman sola kimi zaman ortayola yeşil ışık yaktılar olay malı götürme mücadelesi ?

yalan dolanın finali dün yayınlandı sihirli annem halkın yolunda onun devamı şeklinde olacak