12 Kasım 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Her gülme birbirini tutmaz komik olduğu için gülme vardır. İronik gülme vardır alaycı gülme varır kızarak gülme vardır. Emeolojiler çoktandır var hepsini açıklayak mi yukarda saçmalama derken sana gönderme yaparak ironi yapıyorum . İroniden sonra gülerler insanlar yahuu)))
Anladık onu işte doğru anlamışım diyorum nesini anlamadın sen onun :D .

Bu beyazsoy ne zaman vadici oldu onuda anlamış değilim eskiden vadi hakkında dalga geçmediği (Sene 2011-2012'den bahsediyorum )konu yoktu şimdide vadici olup vadiciler aga demeye başlamış :)
beyazsoy rzgar neredne eserse oraya gider:) 20 dk-intikam zamanı bereni tutup tubayı aşağılardı kpa başlayınca tubayı tuttu bereni aşağıladı :))

Bu beyazsoy ne zaman vadici oldu onuda anlamış değilim eskiden vadi hakkında dalga geçmediği (Sene 2011-2012'den bahsediyorum )konu yoktu şimdide vadici olup vadiciler aga demeye başlamış :)
Valla ben 2013'te üye oldum buraya bilemeyeceğim. :) Ama insanın bir çizgisi olmalı tabii. :)

mesajı göremediğim göre takas ya da beyazsoyla yazışıyon gülme işareti sorun olduysa beyazsoy demektir :) boşuna uğraşma oradan da yırtar o gülme işaretini nereye bağlicek Allah bilir:)
Forumdan uzak kaldın bak herkes bilir gülme işaretini @Alem to eskiden emreye bir mesajımı üç kez yazmayınca anlamazdı ordan tecrübeli)))

Siz mi küstürdünüz :)? @xemrexxx
küstürmekle alakalı değil @beyazsoy muhalefet olmayı seviyor :) mesela şu anda beyazsoyla karşılıklı vadiyi övmeye çalış iki dakika sonra senin dediklerine katılmamaya ve eleştiriye başlayacaktır :) birşeyin aksini iddia etmek hoşuna gidiyor saygı duyuyorum herkesin zevk aldığı bişeyler vardır oda eleştiriden zevk alıyor kimse olmasa kendikendisini yerden yere vurur:)

Forumdan uzak kaldın bak herkes bilir gülme işaretini @Alem to eskiden emreye bir mesajımı üç kez yazmayınca anlamazdı ordan tecrübeli)))
Aferim sana revanlada mı kanka oldun sen :) o mu öğretti sana to harfini ayrı yazmayı:) bu arada üsluptan bahsediyorsun yazdığın ironiye hayran kaldım:) bir kerede çizgin olsun :)

Kösem beklentilerin biraz altında kalsa da iyi başlamış. A/B ve ABC1'de rakibimiz olmaz zaten ama TOTAL'i de alırız bence yakında.

Cidden ilginç yorumlar okuyorum. Neymiş Kösem Diriliş'ten korkmuş da Perşembe'ye gelmiş. :F He he. Beren yıllardır Perşembe'lerin kraliçesi konumunda onun günü Perşembe'dir. Bu saatten sonra başka güne geçmez.

Kösem'in Vadi'yi geçmesinden korkuyorum demiyor da böyle bir şey atıyor ortaya.

Vadiyle ne alakasi var. vadi sayfasına bak kaç yıldır yorum yapmıyorum)))

Dizi berenin dizisi olsa haklı olabilirsin ama dizi muhteşem yüzyıl serisi berenin sonradan dahil olması bile bu gerçeğe vurur yüze ifadesi )))

Vadici olduğumu nerden çıkardın emreyi geçtin .. Vadinin show TV ve stardaki yayın politikası ergeneokonla iş birliğini eleştirim ve hala aynı fikirdeyim. Atv geçtikten sonra çizgi değiştirdi daha milli oldu ondan sonra pek elestirmedim.

Bu saatte bile konuda 13 misafir var, bugünün retingleri bayağı merak ediliyormuş demekki. :D

o dönemi iyi hatırlıyorum o zamanlar @beyazsoy la gül gibi geçinirdik sonra işi karman çorman yaptı :))
)))

Bakın ben Hürremin My dizisini dizi olarak bir gün eleştirdim mi aksine sanryosunun iyi kurgulanmış diye ovdugum vaki benim My yi elstirdigim gerçekleri carpitmasi aynisi vadi için geçerli vadi eegeneokon cizgisindeyken eleştirdim daima. Ha sahnelerdeki yanlışlıklari hala eleştiriyorum

Vadiyle ne alakasi var. vadi sayfasına bak kaç yıldır yorum yapmıyorum)))

Dizi berenin dizisi olsa haklı olabilirsin ama dizi muhteşem yüzyıl serisi berenin sonradan dahil olması bile bu gerçeğe vurur yüze ifadesi )))
Yorum yapmıyor olabilirsin ama desteklediğin bariz belli oluyor yorumlarından. :))

Muhteşem Yüzyıl olması fark etmez sonuç olarak dizinin baş rolü Beren, sonradan dahil olması da senaryo faktöründe dolayı. Anastasia gelip geçecek ama kalıcı olan Beren olacak. Star TV özel olarak Beren'i istemiş, Kanal D'nin elinden almış. Beren'in söz hakkı olacak tabii dizinin günü konusunda. Piyasadaki en yıldız kadın oyuncu sonuçta. :)

Vadici olduğumu nerden çıkardın emreyi geçtin .. Vadinin show TV ve stardaki yayın politikası ergeneokonla iş birliğini eleştirim ve hala aynı fikirdeyim. Atv geçtikten sonra çizgi değiştirdi daha milli oldu ondan sonra pek elestirmedim.
Hadi oradan ergenekonu eleştiriyormuş sayfalarca dalga geçerdiniz senin bir yakup sonra bu bir tane daha kankan vardı unuttum şimdi .

valal bir ara gayet iyiydi beyazsoy fetüş amcayı sever sayar, berene süper oyuncu der, vadiye laf ederdi sonra noldu bilemiyorum bugünkü haline geldi:))
Beren tubadan iyi oyuncu demek berenin iyi oyuncu olduğu manasına gelmez)) aşkı memnun dışında (dizinin senaryosunu okudum bazı yerlerde kötu değil yanlış oynamış) iyi oynadığı pek dizi yok hele intikamda ölü balık gibiydi

)))

Bakın ben Hürremin My dizisini dizi olarak bir gün eleştirdim mi aksine sanryosunun iyi kurgulanmış diye ovdugum vaki benim My yi elstirdigim gerçekleri carpitmasi aynisi vadi için geçerli vadi eegeneokon cizgisindeyken eleştirdim daima. Ha sahnelerdeki yanlışlıklari hala eleştiriyorum
bişey bişeyin çizgisindeyken eleştirdin ?şimdi başka bişeyin çizgisine gelince övmeye başladın ?? ama aslında dizilerin bağımsız olması gerekmiyormu eskiden ergenekoncu olunca tu kaka oldu bugün tayyipten yana olunca harika mı oldu sana göre ? o kısmı anlamıyorum diziyi kendi içinde değerlendir, her dizinin belli bir standardı olmalı yalpalamamalı üsttekilere göre.... eskiden yanlış yoldaysa şimdide yanlış yolda demektir rüzgara göre yön değiştiriyorsa yarın başka bir iktidar gelir oraya doğru yelken açar ??