12 Kasım 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Daha 1 bölümü yayınlanan bir dizi hakkında bunları diyorsun. Ama ben de geçecek diyorum. 0 oyunculuğu olan Polat geçilir.

necati şaşmaz oyunculuğunu geliştirdi artık 0 falan değil
görecez bakalım haftayı

Daha 1 bölümü yayınlanan bir dizi hakkında bunları diyorsun. Ama ben de geçecek diyorum. 0 oyunculuğu olan Polat geçilir.

görecez bakalım haftayı

görecez bakalım haftayı

görecez bakalım haftayı
genelde mesajlarına katılırım ama necati şaşmaz ve oyuncu kelimelerini yan yana bile getirmem

@vadikızı abde kösem birinci oldu

Dizi inşallah yükselecek kösemmm forever

Kösem iyi bir dizi olsa yapımcıları korkmaz çarşambaya koyardilar(iki benzer diziden hangisi iyiyse o ayakta kalırdı) demek ki korktular ki perşembeye aldılar))
Saçma sapan konuşma korku ne alaka adamlar niye tarih dizisi olan güne koysunlar boşta perşembe günü varken
bu aralar çok düşünmekten böyle saçma mesajlar atıyorsun bazen o kadar çok boş mesajlar atıyorsun ki bunu yazmak istedim .

Saçmalayan sessiz üslubuna dikkat et

Bir dizinin bir günü olur. İyi dizi gününü değiştirmez. Eğer senin dizin iyiyse o tarih dizsini gomersin. Aynı şey Ertuğrul için gecerli dizi kösemin geleceğini biliyordu dizi gününü değiştirmedi dimdik durdu. Aynısı vadi için geçerli vadi gününü değiştiriyor mu

Saçmalayan sessiz üslubuna dikkat et derken
. Saçma sapan konuşuyorsun (Saçma sapan konuşuyorsun derken burada ki üslubun nesi var sana hakaret mi ediyorum?) bir de çok bilmiş gibi )) işaret yapıyorsun.Adamlar niye rekabete girsin perşembe günü boş gün varken senin mantığına bakarsan herkes herkesten korkuyor .Diriliş Ertuğrulda yeni dizi olsa gidip boş günde yayınlanırdı boş gün dedisem o gün tarihi dizi olmuyan gün yayınlanırdı.

Kösem gelince Asla Vazgeçmem çöker diyordun aksine oranlarını arttırmış, arasında fark yok belki ileriki haftalarda Kösem'i geçer.
@xemrexxx

la beyazsoy yine uçmuş biri hatırlatsın vadi ilk sezon çarşambaydı izlenemdi perşembeye atıldı
yine zirveyi alamadı sadece gelin-kaynana yarışmalarında görülen uzun özeti çıkarttı yine olmadı uzun bölümü çıkarttı şu an bile önemli maçlara denk getiriyor araları
)) korku konusunda vadiyi geçebilecek bir dizi yok

Yav bi git ya adamların adam aakıllı tutan 2 dizisivar neyi kkonuşuyorsun hala

Ne tartismissiniz ya Kösem TOTALde dizi beklentimin cok altinda kalmis AB ve ABC1 tam bekledigim gibi haftaya belli olur ne olacagi

ilk bölümüyle beklediğim oranları almış muhteşem anastasia
harika bir başlangıç yaptı dünki tahminimdede ab de birinci olurda, totoşlarda belli olmaz demiştik ? dediğimiz çıkmış, dizide giriş çok iyi devamı yükselerek gelecektir ..
dizinin en büyük rakibi bir önceki muhteşem yüzyıl etkisiydi onuda çabuk üstünden attı anastasia farkıyla ,

berenle birlikte 10 lu rakamları artık normal karşılayacağız anastasialı kösem 9 sa, 5 ekle berende 14 olur en azından

analar ve danalar ı dün izleyemedim en kısa zamanda izleyeceğim ? o cephede neler gelişti bilemeyiz
kösemin en çok analar ı etkileyeceği belliydi çünkü seyirci kitlesi benzer..

Ne tartismissiniz ya Kösem TOTALde dizi beklentimin cok altinda kalmis AB ve ABC1 tam bekledigim gibi haftaya belli olur ne olacagi
totalde birinci olma için 7 reyting gereken günde 5.88 almış sen kaç bekliyordun gülüm o ka mıu korkuttu kösem seni

Birine saçmalıyorsun demek hadsizlik tabiki de güzel bir laf mi yani
Gülme işaret ))) neyin bilmisligi oluyor işte bu saçmalama oldu)))

Ertuğrul istese başka gün yayınlanirdi hatta çarşamba zengin kız fakir oğlan vardı TRT de onun yeriyle oynandı ertuğrulu getirdi çünkü My nin seyircisi çarşambaya alışık olduğu için özelikle çarşambayı tercih etti Ki tarih seven seyirciyi kapsin diye. Senin seyircinin kapan dizinin karşısına neden çıkmaz da kaçarsın bu korkakliktir tabiki Persembe boş gün değildi. Kara Sevda ile yer değiştirdiler. Kösemin çekilecegi 1 yıl öncesinden belliydi çarşambayı mi ayiramadilar)))

Ne korkutsun daglar taslara cikardigin disi boyle basladi haftaya ne olur bilinmez sikede diyip durma hazmedemiyorsun.
ne hazmedemicem atv haber kendini 2 ye katlamış atv nin her yaptığı en kötü 4 le başlıyor
) şike için daha ne arıcam
))
neyse kösem sizi korkutmaya devam etsin
hürrem gibi kösem de şan-şöhrette teyyip amcayı sollici dünyada
)