Daha 1 bölümü yayınlanan bir dizi hakkında bunları diyorsun. Ama ben de geçecek diyorum. 0 oyunculuğu olan Polat geçilir.okumadığımı nerden biliyosun ben dizi anlamında geçemez dedim
bence geçecek olsaydı bu tüm yerlerde birinci olurdu dizi
Daha 1 bölümü yayınlanan bir dizi hakkında bunları diyorsun. Ama ben de geçecek diyorum. 0 oyunculuğu olan Polat geçilir.okumadığımı nerden biliyosun ben dizi anlamında geçemez dedim
bence geçecek olsaydı bu tüm yerlerde birinci olurdu dizi
Daha 1 bölümü yayınlanan bir dizi hakkında bunları diyorsun. Ama ben de geçecek diyorum. 0 oyunculuğu olan Polat geçilir.
Daha 1 bölümü yayınlanan bir dizi hakkında bunları diyorsun. Ama ben de geçecek diyorum. 0 oyunculuğu olan Polat geçilir.
genelde mesajlarına katılırım ama necati şaşmaz ve oyuncu kelimelerini yan yana bile getirmemnecati şaşmaz oyunculuğunu geliştirdi artık 0 falan değil
görecez bakalım haftayı
necati şaşmaz oyunculuğunu geliştirdi artık 0 falan değil
görecez bakalım haftayı
Bir de şöyle diyor artık 0 değil diyor Kabul ediyor yani.genelde mesajlarına katılırım ama necati şaşmaz ve oyuncu kelimelerini yan yana bile getirmem
Dizi beren için çekiliyor demek))) dizinin ilki olmazsa kısmen kabul edilir ama devam dizisi aynı gün olur bak kurtlar vadisiBeren Saat olmasa zaten günü Çarşamba olacaktı. Beren Saat'in farkı oluyor buda.))
Saçma sapan konuşma korku ne alaka adamlar niye tarih dizisi olan güne koysunlar boşta perşembe günü varken bu aralar çok düşünmekten böyle saçma mesajlar atıyorsun bazen o kadar çok boş mesajlar atıyorsun ki bunu yazmak istedim .Kösem iyi bir dizi olsa yapımcıları korkmaz çarşambaya koyardilar(iki benzer diziden hangisi iyiyse o ayakta kalırdı) demek ki korktular ki perşembeye aldılar))
Saçmalayan sessiz üslubuna dikkat etSaçma sapan konuşma korku ne alaka adamlar niye tarih dizisi olan güne koysunlar boşta perşembe günü varken bu aralar çok düşünmekten böyle saçma mesajlar atıyorsun bazen o kadar çok boş mesajlar atıyorsun ki bunu yazmak istedim .
Saçmalayan sessiz üslubuna dikkat et derken . Saçma sapan konuşuyorsun (Saçma sapan konuşuyorsun derken burada ki üslubun nesi var sana hakaret mi ediyorum?) bir de çok bilmiş gibi )) işaret yapıyorsun.Adamlar niye rekabete girsin perşembe günü boş gün varken senin mantığına bakarsan herkes herkesten korkuyor .Diriliş Ertuğrulda yeni dizi olsa gidip boş günde yayınlanırdı boş gün dedisem o gün tarihi dizi olmuyan gün yayınlanırdı.Saçmalayan sessiz üslubuna dikkat et
Bir dizinin bir günü olur. İyi dizi gününü değiştirmez. Eğer senin dizin iyiyse o tarih dizsini gomersin. Aynı şey Ertuğrul için gecerli dizi kösemin geleceğini biliyordu dizi gününü değiştirmedi dimdik durdu. Aynısı vadi için geçerli vadi gününü değiştiriyor mu
şu an öncelik analar danaların çökmesi asl vazgeçmem devam etsin sonra faruk turgut twitterda saçmalıyor.ssKösem gelince Asla Vazgeçmem çöker diyordun aksine oranlarını arttırmış, arasında fark yok belki ileriki haftalarda Kösem'i geçer. @xemrexxx
Yav bi git ya adamların adam aakıllı tutan 2 dizisivar neyi kkonuşuyorsun halatakas atv de şişirme var kanalın sahibi sayın cumhurbaşkanımızın damadı var
şişirilmesi normal
vadiyi geçecek olsa bu bölüm geçerdi bu böyle devam eder
görecez hepimiz
sana katılıyorum aynen bu yüzden atv nin ratingleri yükseliyor
totalde birinci olma için 7 reyting gereken günde 5.88 almış sen kaç bekliyordun gülüm o ka mıu korkuttu kösem seniNe tartismissiniz ya Kösem TOTALde dizi beklentimin cok altinda kalmis AB ve ABC1 tam bekledigim gibi haftaya belli olur ne olacagi
Saçmalayan sessiz üslubuna dikkat et derken . Saçma sapan konuşuyorsun (Saçma sapan konuşuyorsun derken burada ki üslubun nesi var sana hakaret mi ediyorum?) bir de çok bilmiş gibi )) işaret yapıyorsun.Adamlar niye rekabete girsin perşembe günü boş gün varken senin mantığına bakarsan herkes herkesten korkuyor .Diriliş Ertuğrulda yeni dizi olsa gidip boş günde yayınlanırdı boş gün dedisem o gün tarihi dizi olmuyan gün yayınlanırdı.
Ne korkutsun daglar taslara cikardigin disi boyle basladi haftaya ne olur bilinmez sikede diyip durma hazmedemiyorsun.totalde birinci olma için 7 reyting gereken günde 5.88 almış sen kaç bekliyordun gülüm o ka mıu korkuttu kösem seni
ne hazmedemicem atv haber kendini 2 ye katlamış atv nin her yaptığı en kötü 4 le başlıyor ) şike için daha ne arıcam ))Ne korkutsun daglar taslara cikardigin disi boyle basladi haftaya ne olur bilinmez sikede diyip durma hazmedemiyorsun.