İzlemedin mi sen? 😱 😱Kaçak çok fazla reklama girmiş ve yanlış zamanda bakalım nasıl etkileyecek reytingleri.
İzlemedin mi sen? 😱 😱Kaçak çok fazla reklama girmiş ve yanlış zamanda bakalım nasıl etkileyecek reytingleri.
o nasıl oluyor 90 dk ye 60 d reklamkaçağın dezavantajı süresinin kısa(90 dakika) reklamının uzun (60 dakika olması)
karşısında yayınlanan çalıkuşu ve benim için üzülme geçen hafta 130 dakikaydı
acun da 90 dakika reklamsız gidiyor bu yüzden yükselemiyor
o nasıl oluyor 90 dk ye 60 d reklam
20.45 te jenerik girse 15 dk reklam verir
21-22 arası 15 dk
1 reklam da 22-23 arası (20.45 i öylesine yazdım 3 reklam kuşağı olabilsin diye )
o zaman 90 dk olmuyor işte23:00-23:15 arasıda 15 dakika reklam var
o zaman 90 dk olmuyor işte
yeni bölüme 90 dk demedin mi?bizde 4 kuşak 60 dakika reklam dedik
dizi süresi 90 dakika reklam süresi 60 dakika yazdımyeni bölüme 90 dk demedin mi?
tamam işte 45 dk 21-22 arası 45dk 22-23 arası etti 90 dkdizi süresi 90 dakika reklam süresi 60 dakika yazdım
çalıkuşu ve benim için üzülmenin dizi süresinin geçen hafta 130 dakika olduğunu yazdım
net bilgi.
ule bu vadinin fragman konusunu daha açmadınızmı..nerde bu konu..Vadinin ve Tatar Ramazanın fragmanı peş peşe verildi
Kaçak reklam dönüşü
konu çoktan açıldı aga uyuyosun heule bu vadinin fragman konusunu daha açmadınızmı..nerde bu konu..
nerde...dan dan dan geliyor batman...ışınanam hemen konuya...kaçakı izleyemedim bugün acayip merak ediyorum ya reytingler neden yükselmiyo bu kadar müthiş bir dizinin diye düşünürsek sürgünüm açıklamış dizinin süresi rakipleri kadar uzun değil ve saçma sapan yerlerde reklama giriyo
biü coşmuş helal valla
konu çoktan açıldı aga uyuyosun he