WesTxCoasT
Favori Üye
Kaçak Ab grubunda müthiş yükselmiş çok sevindim bu dizinin kalitesini yavaş yavaş anlıyor seyirci iki gruptada 6 reytingi geçerek bu zorlu günde çok iyi iş çıkarmış helal olsun.
FOX'taki tüm diziler gayet iyi gitmiş.
karagülle fox güzel gidiyor onun haricinde diğer günler pekde durumu parlak değil
gerçekten de söylendiği kadar iyi mikaçak gibi mükemmel bir diziye bu oranlar az bence 6-7 kesmez en az 9 olmalı ekranda vadiden sonra en iyi iş açık ve net
evet aga kesinlikle öyle vadiyi bi kenara koy en iyi dizidir tatar ramazanla çekişir belki tatarda müthiştir yani benim için vadiden sonra kaçak-tatar gelir sonra karadayı-şefkat tepe diye gidergerçekten de söylendiği kadar iyi mi
sana özelden mesaj attım sakın ihmal etme olur muevet aga kesinlikle öyle vadiyi bi kenara koy en iyi dizidir tatar ramazanla çekişir belki tatarda müthiştir yani benim için vadiden sonra kaçak-tatar gelir sonra karadayı-şefkat tepe diye gider
+1sana özelden mesaj attım sakın ihmal etme olur mu
yorumun güzel ama bi fark var...tatar kaçak karadayı şefkat tepe hepside diğerleriyle aynı kefede...yani bi tarafta vadi diğer yerde tüm diziler.....ekranda diziler ikiye ayrılır...vadi ve diğerleri diye...evet aga kesinlikle öyle vadiyi bi kenara koy en iyi dizidir tatar ramazanla çekişir belki tatarda müthiştir yani benim için vadiden sonra kaçak-tatar gelir sonra karadayı-şefkat tepe diye gider
onu söylemeye gerek yok zaten aga tabi ki öyleyorumun güzel ama bi fark var...tatar kaçak karadayı şefkat tepe hepside diğerleriyle aynı kefede...yani bi tarafta vadi diğer yerde tüm diziler.....ekranda diziler ikiye ayrılır...vadi ve diğerleri diye...
İntikam 1 reyting bile alamamış. Yine beceremedin be Kanal D. )))62 INTIKAM KANAL D 12.11.2013 13:50:5813:51:42 0,84 7,43 11,35
Bu ne? Fragman demeyin çok gülerim. @xemrexxx
44 saniye sürmüş. Fragmandan başka bir şey değil.İntikam 1 reyting bile alamamış. Yine beceremedin be Kanal D. )))
Kanal D'nin Kayıp'a hazırladığı tanıtımı İntikam'a yapmış sanırım ama 1 DK'lık.44 saniye sürmüş. Fragmandan başka bir şey değil.