Evet söylemiyorlarO Ses Türkiye'de Anıl Durmuş önceden de katılmıştı. Hiç söylemiyorlar.Sesi güzel. Murat'ın dönmesi iyi oldu.
Evet söylemiyorlarO Ses Türkiye'de Anıl Durmuş önceden de katılmıştı. Hiç söylemiyorlar.Sesi güzel. Murat'ın dönmesi iyi oldu.
Geçemez ama tahminler sıkıntı diyorum işte.Kacak'i nasil gecer
BİÜ de ağla ağla içim çıktı olayında zirve yapmış herhalde.TNS`yi çözen artık yağdır yağdır ağlatıyor milleti.
ğ
evet reklam duzeni cok kotu dizi keske showda olsaydikaçak karadayı ve kurtlar vadisi gibi pahallı dizi değil,oyuncu kadrosuda fazla yok,süreside onlar kadar fazla değil 3 reklam verse kurtarmazmı?
birde atv bitürlü düzgün saatde reklama girmiyor anlıklar yarım yamalak oldu nasıl reyting tahmini yapacağız anlamadım gitti
Geçemez ama tahminler sıkıntı diyorum işte.
Söylememekteki amaçları ne acep?Evet söylemiyorlargeçen aylarda ben öyle bi konu açmiştim
Onu bende bilmiyorum. Benim açtiğim konudaki çocuğa katıldıgı ilk seferde kimse dönmemişti. Bu sene yine katılınca 4 koltuk birden döndü ve yeni birini bulmuşlar gibi hava yapıyorlarSöylememekteki amaçları ne acep?Garip olan bazı yarışmacılar söyleniyor bazıları söylenmiyor.
karadayı için 40 defa yazdım sonunda düzeltdiler belki birgün kaçağıda düzeltirlerevet reklam duzeni cok kotu dizi keske showda olsaydi
Nur Cennet Uçar'dan bahsediyorsun sanırım.
Ne biliyim odur adı soyadı aklımda kalmadı.Nur Cennet Uçar'dan bahsediyorsun sanırım.Gökhan'ı seçti.
Nur Cennet Uçar'dan bahsediyorsun sanırım.Gökhan'ı seçti.
saygisiz kiz geldi yine
Ne biliyim odur adı soyadı aklımda kalmadı.Geçen senede mi varmış ilginç. 😱
Kız baya değişmiş ama iyi yönde. O değil de Allah'tan hepsi döndü. Yoksa yine olay çıkarabilirdi.Söylememekteki amaçları ne acep?Garip olan bazı yarışmacılar söyleniyor bazıları söylenmiyor.
Kız baya değişmiş ama iyi yönde. O değil de Allah'tan hepsi döndü. Yoksa yine olay çıkarabilirdi.Çakal Acun da az reyting malzemesi yapmadı şu kızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?