12 Kasım 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

bu yorumlarınızı kayıt altına alıyorum ocak gelince bakıp bakıp gülcem

bu sezon vadi ile muhteşem yarışır.... diğer diziler ağzı açık bakakalır....üçüncü bir dizide olmaz... bunun dışındaki sonuç hayalciliktir....

00:15 - 00:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 4.39 , 2) ATV: 3.9 ,
3) FOX: 2.21

bizimkiler en azından tahmin gemişe dayanarak bazıarı giib her hafta 16-17 reyting hayalleri kurmuyoruz

berenin şikeci olduğunu 5 yıllık reyting sonuçlarını tarayarak zaten tesbit ettim arkadaşlar.....şike 2009-2010 yılından beri yapılmakta kurtlar vadisi star geçtiğinden beri... aşkı memnu 2008-2009 yılında yayına başlamış.... o sezon vadi show tvde ve hep birinci ne olduysa vadi stara geçtikten sonra hep ikinciliğe atılmış..... O ZAMANLAR STAR KANAL D NİN UYDUSUYDU....... aşkı memnu aynı memnu vadi aynı vadi ne olduda böyle oldu.... izleyici kitlesi aynı iken frekanslar mı uymadı.... destere ile xemre açıklayın bu durumu... inanmazsan o bahsi geçen sezonların perşembe reytinglerini tarayın bakalım ne çıkacak.....merak etmeyin bunlar için mahkeme delili falan istemiyeceğim....

Kurtlar vadİsİ benİm gÖzÜmde kaĞit Üzerİnde 150 bÖlÜm hÜkmende 100 bÖlÜm bİrİncİdİr.... Delİl bulunamadi deyİpte Şİkenİn ÜstÜne Örtenler utanmayacakta polat mi utanacak... Beren mevzusuda benİm İÇİnocaĞa kadar kapanmiŞtir...

bunlar hala görüşş mahkeme kararı olmadan iftiradır ya da şike belgesi(foto-vişdeo)
star ile show arasında fark var star show un yanında 2.sınıf o zmanlar kanal d ve show dışında 1.olabilen yok
aşk ı memnu da olay 25. bölümüden sonra başladı yani yasak aşk insanlar zenginlerin hayatını izleyip napsn örenk gümüş var orda da kıvanç vardı olay yoktu izlenmedi doğru düzgün

berenin ilk dizilerinden biri hatırla sevgilidir ilk olmasına rağmen çok güzel oranlar aldı beren bu diziyle sevildi sempatik şeker gibi kız sevilmezmi

berenin bundan sonraki dizisi aşk-ı memnunudur bu ikinci ciddi başrolü yüklenmesine rağmen vadi gibi geçilmez denen bir dizinin karşısına koydular kanallar işi biliyor vadiyi geçecekse böyle bir dünya güzeli geçer dediler ilk bölümlerde ikincilikte takip etti yavaş yavaş izlemeyen seyircileride kendisine çekti konuda ilgi çekince berenin hızıyla vadi tepetaklak oldu tabi bu durumu vadici arkadaşlar kabullenemedi nasıl olurda dünkü çlimsiz kız bizi tahtımızdan etti diye çeşitli senaryolar uydurdular ..

ama beren bununlada yetinmedi .. fatmagül gibi orta karar konulu öyle ahım şahım aksiyonlarında olmadığı sakin sesssiz bir dizi çekti bu dizi konusuyla değil sadece bereniyle 15 reyting aldı vadiciler her türlü salvoda bulundular imkansız dediler nasıl bizi geçer hele sbt yi baz alalım agb şike yapıyor dediler sbt geldi beren her hafta vadiyi ters düz etmeye devam etti şiir gibiydi beren yıktı geçti ortalığı sbt de tu kaka oldu tek dertleri gerçeği kabullenememek bu yılda tns ye sığınıyorlar her seneki umutlarınız tns dede son bulacak ufak tefek çelimsiz kız sizin güvendiğiniz tepeciklere kar yağdıracak ..

şimdiden keyfini sürün birinciliğin kaldı bir buçuk ay
)

00:30 - 00:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 2.56 , 2) FOX:
2.31 , 3) ATV: 2.15

görüldüğü gibi herşey ortada....ben bir reyting tezi ortaya atarken siz mahkeme sonucu diyorsunuz....bir mahkeme diyelimki beren hileci dese o zaman siz diğer mahkemeyi isteyeceksiniz...bir hakimin vereceği olumsuz kararda e oda artık vadici hakim olur öylemi yani dostlar.....görüldüğü üzere fareli köyün faresi de bitmez kavalı da.... çünkü sizin yaptığınız fareli köyün faresini savunmak...

hakimin kararıyla vadicilerin kararı arasında dağlar kadar fark var biri yasal biri sadece görüş
bir mahkeme karar versin itiraz eden olmaz merak etme vadicilerle karıştırma biz kanıtlı şeylere karşı çıkmayız

Karadayı 10 Numara Süper Bir Dizi.Kenanın Oyunculuğuna Hayranım.

- - - Ekleme - - -

Karadayı Vadinin Yanında Bir Hiç Benim İçin.

Karadayıyı izledim.. aslında bir dizi değilde.. profesör bir oyuncu seyrettim desem yerinde olur..