12 Kasım 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

karadayı ab bırıncı olacaktı olmus gonullerın bırıncısı heralde oses 13 e yaklasmıs :d :d

karadayi ab de acunun özetini gecemememıs ama geçen haftaya göre en azından totalde yukselmis acunun ensesinde

- - - Ekleme - - -

yalnız karadayi yeni başlayan diziler içinde en iyisi suan bakalım mahsun ne yapacak bugün

- - - Ekleme - - -

karadayiccilar üzülmesin sbt de karadayı birinci :))))

1 KARADAYI ATV 20:35:58 01:58:07 9,6 21,9 2
O SES TÜRKİYE STAR TV 21:05:43 01:42:32 9,59 22,1 3

ARKA SOKAKLAR KANAL D 20:47:36 01:45:15 9,22 21 4

[TABLE="class: cms_table, width: 630"]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]DENIZ YILDIZI[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]12.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]19:30:30[/TD]
[TD="align: center"]20:37:41[/TD]
[TD="align: center"]3,91[/TD]
[TD="align: center"]10,62[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Neredeyse 4 alıyordu... Çok iyi gitmiş yinede

Karadayı süper gitmiş. O Ses Türkiye iki grupta zirvede. Arka Sokaklar geçen haftaya göre düşüş yaşamış.

Yalnız ben bu insanları anlamıyorum daha Karadayı geçen hafta 5-6 alıyordu bir anda 8 e fırlamış, izleyici neden diğer haftalarda böyle izlememişler. İzleyicisi sabit değil bir yükseliyor bir düşüyor. Arada sürpriz yapar zirvede olur arada 2. veya 3. lüğe düşer... ::)

Yalnız ben bu insanları anlamıyorum daha Karadayı geçen hafta 5-6 alıyordu bir anda 8 e fırlamış, izleyici neden diğer haftalarda böyle izlememişler. İzleyicisi sabit değil bir yükseliyor bir düşüyor. Arada sürpriz yapar zirvede olur arada 2. veya 3. lüğe düşer... ::)

Bölüm heyecanlı ise reyting artar takılı kalır millet. :D

İki Dünya Arasında İzledim Reytingleri iyi :)
[TABLE="class: cms_table, width: 630"]
[TR]
[TD="align: center"]37[/TD]
[TD="align: center"]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]12.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]18:57:29[/TD]
[TD="align: center"]20:00:41[/TD]
[TD="align: center"]1,64[/TD]
[TD="align: center"]5,43[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kradayı süper gitmiş macunla top oynamış kaka sokaklara nanik yapmış:)
şimdi bazı vatandaşlar o sesin hala lider olduğunu iddia edecek ama gidişata bakılırsa macunların çuvala gireceği günler çok yakın ..

tns ile sbt arasında fark yok her ikisindede karadayı hem ab grubunda hem totalde 9 lara vurmuş pazartesinin tek kaliteli yapımı pazartesi izleyecek hiçbişey bulamayan bizler için karadayı ilaç gibi geldi .. umarım daha uzun yıllar liderliğini sürdürür ..