polat 1.48 se beren 1 metre
bunlar hala görüşş mahkeme kararı olmadan iftiradır ya da şike belgesi(foto-vişdeo)berenin şikeci olduğunu 5 yıllık reyting sonuçlarını tarayarak zaten tesbit ettim arkadaşlar.....şike 2009-2010 yılından beri yapılmakta kurtlar vadisi star geçtiğinden beri... aşkı memnu 2008-2009 yılında yayına başlamış.... o sezon vadi show tvde ve hep birinci ne olduysa vadi stara geçtikten sonra hep ikinciliğe atılmış..... O ZAMANLAR STAR KANAL D NİN UYDUSUYDU....... aşkı memnu aynı memnu vadi aynı vadi ne olduda böyle oldu.... izleyici kitlesi aynı iken frekanslar mı uymadı.... destere ile xemre açıklayın bu durumu... inanmazsan o bahsi geçen sezonların perşembe reytinglerini tarayın bakalım ne çıkacak.....merak etmeyin bunlar için mahkeme delili falan istemiyeceğim....
berenin şikeci olduğunu 5 yıllık reyting sonuçlarını tarayarak zaten tesbit ettim arkadaşlar.....şike 2009-2010 yılından beri yapılmakta kurtlar vadisi star geçtiğinden beri... aşkı memnu 2008-2009 yılında yayına başlamış.... o sezon vadi show tvde ve hep birinci ne olduysa vadi stara geçtikten sonra hep ikinciliğe atılmış..... O ZAMANLAR STAR KANAL D NİN UYDUSUYDU....... aşkı memnu aynı memnu vadi aynı vadi ne olduda böyle oldu.... izleyici kitlesi aynı iken frekanslar mı uymadı.... destere ile xemre açıklayın bu durumu... inanmazsan o bahsi geçen sezonların perşembe reytinglerini tarayın bakalım ne çıkacak.....merak etmeyin bunlar için mahkeme delili falan istemiyeceğim....
00:45 - 01:00 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 2.25 , 2) ATV: 1.99 , 3) KANALD: 1.87
destere ekleme kısmını görmeden beğendiKaradayı 10 Numara Süper Bir Dizi.Kenanın Oyunculuğuna Hayranım.
- - - Ekleme - - -
Karadayı Vadinin Yanında Bir Hiç Benim İçin.
destere ekleme kısmını görmeden beğendi
kolayı var beğenimizi geri çekeriz )