12 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yahşi Cazibe - Tekrar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Uçurum (ATV)

• Saha Dışı (TRT 1)

• Araf Zamanı (Fox)

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
muzikleri öle olabilir hacı ama suanda dizi iyi gidiyo orco ilk bolumlerde scma sapan hrktler ypıodu ama smdi duzeldi espriler fln olaylar kalitelesti bırakmasaydın diziyi suan bole dmzdin ztn ama izlemediqin icin çocuk dizisi oluyo

asıl ilk başladığında güzeldi orço süperdi şimdi izlemem aga müzikler bi kere ofsayt çizgi film müzikleri gibi müzikten kaybediyo zaten

O güzelim Pis Yedili müzikleri gitti yerine çizgi film müzikleri geldi. Diziyi izlememdeki en büyük etken müzikleriydi o da gitti

onlarda farkindalardir ztn muzklerin begenilmediqinin 2.sezonda dgsir yine

Bu akşam almanya-hollanda maçı 1.olur,kuzey güney 2. , çocuklar duymasın inşallah artar reytingleri ve İnşallah sıralamasıda yükselir ama 1.olması imkansız
çocuklar duymasın var nasıl maçlara bakacam ve saha dışına nasıl bakacam bilemiyorum ama bilgisayar olsaydı şimdi 3 ünü aynı anda izleyebilirdim ama bir bakıyım İnşallah telefondan televizyon izleyebilirim o zaman kaçırmam

Bence Pis Yedili okadar'da kotu degil.Mesela Aksamki bolumu kampa gittiler cok begendim o bolumu Trafo ve Orco'nun Zeki,Can ve Furkis'e yaptiklari espiri cok guzeldi.Ayrica okadar sizin dediginiz kadar yani cigi film falan gibi kotu degil , mesela reytingleri yine 6 reyting , OBGZK 11 , yani aralarinda 8-9 reyting fark varken simdi 5 reyting.

Sbt olcuyo çünkü reytingleri bil bakalım ondan olabilirmi????
Bide sana bı haller oldu 5 hafta önce obgzk süper iltifatlar ediyodum sonra bı hafta muhteşem birazdaha düşünce ve çok yorumlar gelince muhteseme , obgzk ye karsı tavır oldin.. Heralde sen beğenilerini kisilerin adımlarına göre degistiriyosun..bir kaç ay önceki ciZdigin profilinden çok uzaklardasin !!! Neyse gercek profilinide gormuş olduk!

Ya yok ben oyle yani OBGZK , MY'la karsi tutmuyorum , ben sadece 5 hafta once evet bunu belirtmek isterim OBGZK'yi cok begenmistim nedense Ucurum baslamisti saat 22'15'te yayinlanmaya , o yuzde Pis Yedili ve OBGZK ile arasinda kaldim ve OBGZK'ye baktim ama bi sure sonra sıkıldım Yani ozaman'da sıkıldım demeyeyim de yani yaz oldugundan kacirdim OBGZK 'yi ve Pis Yedili'ye bakmaya karar verdim nede olsa onda hep ayri seyler oluyo ve ben ona bi 20-25 bolum izledim , ama OBGZK 'yi sadece bi 4-5 bolum o yuzden , kimsenin gozunde oyle senin dedigin gibi gorulmek istemem , ve Pis Yedili'ye bakmaya basladim yani 1 hafta once o yuzden yani yanlis anlamayin.😉

- - - Ekleme - - -

Yani lutfen yanlis anlamayin ben hep aynimin sadece Pis Yedili'ye gectim , ve dustugunude belirtmek istedim , yani gercek yuzum yani oyle senin dedigin gibi degil bunu belirtmek isterim , yanlis anlasilmasin.

Son düzenleme:
Umarim Uçurum gelecek hafta sezon finaliyle yükselir..