Fotolar seni kıskandırmış anlaşılan buralarda yazmışsın diye duydum. Forumda daha tam anlamıyla dolanamadım, görürüm elbetSen forumdan mıydın en son aşk ve mavi konağına gelin olmuştun
Konak iyiydi. Tek kusuru giriş kısmının yokuşta olması
Fotolar seni kıskandırmış anlaşılan buralarda yazmışsın diye duydum. Forumda daha tam anlamıyla dolanamadım, görürüm elbetSen forumdan mıydın en son aşk ve mavi konağına gelin olmuştun
Kendini kandır. Bölümü daha izlemedim ama izleyen herkes beğenmiş. Gelecek hafta bu bölümün etkisi ile Total ve ABC1'de 7+ görürse şaşırmam.Yasak Elma gelene kadar.
Haftaya büyük düşüşe hazır olsun şuan tamamen boşluktan izleniyor.
Ah mikasa hanım seni tepelemeye geldim deseydin ya.Fotolar seni kıskandırmış anlaşılan buralarda yazmışsın diye duydum. Forumda daha tam anlamıyla dolanamadım, görürüm elbet
AKonak iyiydi. Tek kusuru giriş kısmının yokuşta olması
Zor görür. Yasak Elma'nın tekrarı bile 2 reyting almış gerisini sen düşün.Kendini kandır. Bölümü daha izlemedim ama izleyen herkes beğenmiş. Gelecek hafta bu bölümün etkisi ile Total ve ABC1'de 7+ görürse şaşırmam.
Göz var nizam var, sen anlamazsın.Senin kıvırcığın iki saat boyunca bağırıp ağlamasına ne kadar meraklıymış insanlar yazık. @kerem
Yasak Elma her türlü sepetlenecek ama bunu Seray'ın yapması çok daha iyi olacak.Seray'ın tutturmadığı dizi yok, maşallah. Sırada Yasak Elma'yı sepetlemek var. @Emre Ozansoy
Seninki neyden anlar?Göz var nizam var, sen anlamazsın.
Seray'ın tutturmadığı dizi yok, maşallah. Sırada Yasak Elma'yı sepetlemek var. @Emre Ozansoy
Çürük 🍎 sevgin bitti mi?Yasak Elma her türlü sepetlenecek ama bunu Seray'ın yapması çok daha iyi olacak.
Evet, işimiz olmaz artık onunla.Çürük 🍎 sevgin bitti mi?
Seray'ın şu dizide ne işi var ya 🤮 yazık ediyor kendineGöz var nizam var, sen anlamazsın.
Seray'ın tutturmadığı dizi yok, maşallah. Sırada Yasak Elma'yı sepetlemek var. @Emre Ozansoy
Seni şimdi bi sepetleyecem nasıl sepetlenirmiş görüceksin .ssYasak Elma her türlü sepetlenecek ama bunu Seray'ın yapması çok daha iyi olacak.
Ne oldu da 🚫 🍎 yı pat diye bırakıverdin ?Evet, işimiz olmaz artık onunla.