Fotolar seni kıskandırmış anlaşılanSen forumdan mıydın en son aşk ve mavi konağına gelin olmuştun![]()
Konak iyiydi. Tek kusuru giriş kısmının yokuşta olması
Fotolar seni kıskandırmış anlaşılanSen forumdan mıydın en son aşk ve mavi konağına gelin olmuştun![]()
Kendini kandır.Yasak Elma gelene kadar.
Haftaya büyük düşüşe hazır olsun şuan tamamen boşluktan izleniyor.![]()
Ah mikasa hanım seni tepelemeye geldim deseydin ya.Fotolar seni kıskandırmış anlaşılanburalarda yazmışsın diye duydum. Forumda daha tam anlamıyla dolanamadım, görürüm elbet
AKonak iyiydi. Tek kusuru giriş kısmının yokuşta olması
![]()
Zor görür.Kendini kandır.Bölümü daha izlemedim ama izleyen herkes beğenmiş. Gelecek hafta bu bölümün etkisi ile Total ve ABC1'de 7+ görürse şaşırmam.
![]()
Göz var nizam var, sen anlamazsın.Senin kıvırcığın iki saat boyunca bağırıp ağlamasına ne kadar meraklıymış insanlar yazık.@kerem
Yasak Elma her türlü sepetlenecek ama bunu Seray'ın yapması çok daha iyi olacak.Seray'ın tutturmadığı dizi yok, maşallah. Sırada Yasak Elma'yı sepetlemek var.@Emre Ozansoy
Seninki neyden anlar?Göz var nizam var, sen anlamazsın.
Seray'ın tutturmadığı dizi yok, maşallah. Sırada Yasak Elma'yı sepetlemek var.@Emre Ozansoy
Çürük 🍎 sevgin bitti mi?Yasak Elma her türlü sepetlenecek ama bunu Seray'ın yapması çok daha iyi olacak.![]()
Evet, işimiz olmaz artık onunla.Çürük 🍎 sevgin bitti mi?![]()
Seray'ın şu dizide ne işi var ya 🤮 yazık ediyor kendineGöz var nizam var, sen anlamazsın.
Seray'ın tutturmadığı dizi yok, maşallah. Sırada Yasak Elma'yı sepetlemek var.@Emre Ozansoy
Seni şimdi bi sepetleyecem nasıl sepetlenirmiş görüceksin .ssYasak Elma her türlü sepetlenecek ama bunu Seray'ın yapması çok daha iyi olacak.![]()
Ne oldu da 🚫 🍎 yı pat diye bırakıverdin ?Evet, işimiz olmaz artık onunla.![]()