Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    19
Daha böyle bir karar alınmamıştır, birkaç hafta daha bakarlar durumuna göre. Sonuçta bu hafta ufak da olsa yükseliş yaşadı, yeni yapımlar gelene kadar kanalı götürebilir. Salı günü durumu önemli, umarım yükseliş yaşar da erkenden veda etmez...

Reactions: Angelica
Katılmıyorum sana valla seyirci tv ye alışsın toparlar yükselir yaşarlar niye toparlanmasınlar ki

Seyircinin zaten tam olarka ekran başına dönmediği ortada ama dönse bile en fazla bir iki reyting artarlar. Babil gibi Zümrüdüanka gibi 2 nin altına düşmüş işlerin geçen sezonki oranlarını yakalayabileceklerini sanmıyorum. Sonuçta bu kan kaybeden dizilerden uzaklaşan kitle yeni başlayacak dizilere, programlara şans verecek.

Reactions: The_Erinch

Valla bilmiyorum ki instagramda böyle bir paylaşım olmuş final oluyor diye ama dediğin gibi bu hafta iyiydi oranları yalan olabilir o haber ya

Reactions: Yiğitt

bence toparlanırlar zümrüdüanka da senaryo sevilmedi daha iyi yazarlar toparlanır bence ya

İyi Günde Kötü Günde pek parlak bir açılış yapmasa da tekrarları çok başarılı izlenmiş o yüzden gelecek hafta diziler arasında zirveye konacaktır.

ZümrüdüAnka da Baraj gibi birkaç bölüme yayından kalkacak belli oldu.

Çatı Katı Aşk 13. bölümde biter gibi, oranları iyi değil.