Bencede öyle olur abla SÇK'da gün değiştirirse o da düşebilir riskli yani.
Aynen o yüzden kalacak Öğretmen gün değiştirecek diyorlar osman başlayınca sçk ne yapar ama bilmiyorum ya
Bencede öyle olur abla SÇK'da gün değiştirirse o da düşebilir riskli yani.
Daha böyle bir karar alınmamıştır, birkaç hafta daha bakarlar durumuna göre. Sonuçta bu hafta ufak da olsa yükseliş yaşadı, yeni yapımlar gelene kadar kanalı götürebilir. Salı günü durumu önemli, umarım yükseliş yaşar da erkenden veda etmez...Ben toparlarlar diye düşünüyorum cumartesi günü doldu daha rakip gelmez bence o yüzden bence zümrüdüanka ve İGKG yükselir diye düşünüyorum ama çat kapı aşk çok uzun sürmez final haberi gelir ki
sen duydunmu bilmiyorum Baraj final olacak diye haber çıktı maalesef
Katılmıyorum sana valla seyirci tv ye alışsın toparlar yükselir yaşarlar niye toparlanmasınlar ki
Daha böyle bir karar alınmamıştır, birkaç hafta daha bakarlar durumuna göre. Sonuçta bu hafta ufak da olsa yükseliş yaşadı, yeni yapımlar gelene kadar kanalı götürebilir. Salı günü durumu önemli, umarım yükseliş yaşar da erkenden veda etmez...
Seyircinin zaten tam olarka ekran başına dönmediği ortada ama dönse bile en fazla bir iki reyting artarlar. Babil gibi Zümrüdüanka gibi 2 nin altına düşmüş işlerin geçen sezonki oranlarını yakalayabileceklerini sanmıyorum. Sonuçta bu kan kaybeden dizilerden uzaklaşan kitle yeni başlayacak dizilere, programlara şans verecek.