12 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Tahminleri

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Muhteşem Yüzyıl yeni sezonun ilk bölümüyle zirvedeki yerini koruyabilir mi?
Kuzey Güney yeni sezonun ilk bölümüyle kaç reyting alır?
Yeni gün ve saatinde yayınlanacak olan İşler Güçler nasıl bir performans sergiler?
Pis Yedili geçen haftaki reytingini koruyabilir mi?
Günlük diziler Beni Affet,Unutma Beni ve Deniz Yıldızı ne kadar izlenir?
İlk bölümüyle ekrana gelecek olan Canlı Para ne kadar izlenir?

Sıralama ve reytingler nasıl olur?

Son düzenleme:
Muhteşem Yüzyıl çok iyi başlar bence iki grupta da 10 reytingi rahat geçer.

Kuzey Güney de bıraktığı yerden devam eder iyi gider.

Sırlamada total;
1-Muhteşem Yüzyıl
2-Pis Yedili
3-Kuzey Güney

A/B'de
1-Muhteşem Yüzyıl
2-Kuzey Güney
3-Pis Yedili şeklinde olabilir. :)

muhteşem totalde 13 ab de 16 reytingle muhteşem bir giriş yapar

kuzey güney total ve ab de 8 reytingle ikinci olur diğer dizilerde peşisıra takip eder bu iki diziyi..

Zor bir gün daha... İzleyeceklerim;

FOX;
15.00 Unutma Beni - Yeni Bölüm
16.30 Dinle Sevgili - Yeni Bölüm
19.20 Deniz Yıldızı - Yeni Bölüm

Show;
20.00 Pis Yedili - Yeni Bölüm

Tahminlerim; Muhteşem Yüzyıl Total 10, Ab 13 alacaktır ve iki grupta da zirvede olur.
Pis Yedili 7 alarak Muhteşem Yüzyılı takip eder.
Kuzey Güney 6 alır, Pis Yediliyi takip eder.
İşler Güçler ise Muhteşem Yüzyılın arkasında Totalde 4, Ab de 5 bekliyorum .
Günlük diziler arasında Deniz Yıldızı yine geçer hepsini.

Son düzenleme:
Muhteşem Yüzyıl çok iyi başlar bence iki grupta da 10 reytingi rahat geçer.

Kuzey Güney de bıraktığı yerden devam eder iyi gider.

Sırlamada total;
1-Muhteşem Yüzyıl
2-Pis Yedili
3-Kuzey Güney

A/B'de
1-Muhteşem Yüzyıl
2-Kuzey Güney
3-Pis Yedili şeklinde olabilir. :)

İşler Güçler ?

totel ,
muhteşem : 10 - 12
kuzey gney : 7 - 9
pis yedili : 4 - 6
alemin kralı : 2 -4

ab ,
muhteşem : 11- 13
kuzey gney : 6 -9
pis yedili : 3 - 5
alemin kralı : 2 - 4
arası alırlar diye düşünüyorumm

Bence sıralama ve reytingler şöyle olur;

Total

Muhteşem Yüzyıl 12-13
Pis Yedili 7-8
Kuzey Güney 7
İşler Güçler 4.50
Beni Affet 4.30
Deniz Yıldızı 4
Unutma Beni3.50

AB

Muhteşem Yüzyıl 15-16
Kuzey Güney 7-8
İşler Güçler 6 ve üstü
Pis Yedili 4.50
Deniz Yıldızı 4
Beni Affet 3.50
Unutma Beni 3

Pis Yedili bence Kuzeyi geçemez. Bu tür dizinin izlenmesi normal. Sonuçta Akasya Durağı ile aynı izleyici kitlesi. Ama Kuzeyi geçemez
Pis Yedilide Orçoya gülenlerden zarar gelebilir. Okulda bir tane aklıbaşında öğretmen yok. Öğrenciler desen gelmişler 30 yaşlarına hala 18 yaşında gibi gösterilmeye çalışıyorlar. Orçonun 29 yaşı var abartılı komik oynamaya çalışıyor, 5 yaşındaki çocuk bile daha fazla akli dengelidir. Bu kadar itici bir oyunculuk görmedim, Bayrampaşalının 28 yaşı var herçek hayatta. Bazı öğrencilerin akli dengesi öğretmeninkilerden daha çok yerinde

Pis Yedili bence Kuzeyi geçemez. Bu tür dizinin izlenmesi normal. Sonuçta Akasya Durağı ile aynı izleyici kitlesi. Ama Kuzeyi geçemez
Pis Yedilide Orçoya gülenlerden zarar gelebilir. Okulda bir tane aklıbaşında öğretmen yok. Öğrenciler desen gelmişler 30 yaşlarına hala 18 yaşında gibi gösterilmeye çalışıyorlar. Orçonun 29 yaşı var abartılı komik oynamaya çalışıyor, 5 yaşındaki çocuk bile daha fazla akli dengelidir. Bu kadar itici bir oyunculuk görmedim, Bayrampaşalının 28 yaşı var herçek hayatta. Bazı öğrencilerin akli dengesi öğretmeninkilerden daha çok yerinde

sence sıralama ve reytingler nasıl olur ve İşler Güçler nasıl bir performans sergiler ?

Bu kriterleri GG çakması Küçük Sırlar içinde dedin mi? Yoksa görmezdin mi geldin :F:F

Muhteşem Yüzyıl açık ara zirve sahibi olacaktır.Totalde Kuzey Güney 2.olacak diye düşünüyorum bende.

Bu kriterleri GG çakması Küçük Sırlar içinde dedin mi? Yoksa görmezdin mi geldin :F:F

Onun için de derim. Ama orda sadce yaş sorunu var. Bir tek Kadir Doğulu fazla buyuktu. Digerleri 24 yaşındaydı. Zaten okul fazla surmedi. Ama hiç olmazsa onlar yaşlarına uygun haraket ediyordukar. 29 yaşına gelmiş kazık kadar adam çocuk gibi konuşup itici bir hal alıyor
Milli Eğitim Mudurlugu Esma Sultan gibi bir mudireye okul emanet eder mi? Okulda bir tek filizle murat aklıbaşında onlar da gidiyor. Kendini halil sezai zanneden ogretmen bile var
Burdan Pis Yediliye gençlik dizisi diyenlere sesleniyorum. Gençlik yaşı 2-12 yaşa indirilmişse biz o zaman gençliğimize doyamadan yaşlandık.