12 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Tahminleri

Onun için de derim. Ama orda sadce yaş sorunu var. Bir tek Kadir Doğulu fazla buyuktu. Digerleri 24 yaşındaydı. Zaten okul fazla surmedi. Ama hiç olmazsa onlar yaşlarına uygun haraket ediyordukar. 29 yaşına gelmiş kazık kadar adam çocuk gibi konuşup itici bir hal alıyor
Milli Eğitim Mudurlugu Esma Sultan gibi bir mudireye okul emanet eder mi? Okulda bir tek filizle murat aklıbaşında onlar da gidiyor. Kendini halil sezai zanneden ogretmen bile var
Burdan Pis Yediliye gençlik dizisi diyenlere sesleniyorum. Gençlik yaşı 2-12 yaşa indirilmişse biz o zaman gençliğimize doyamadan yaşlandık.

dizinin yarısından fazlası okul yerine dışarda geçiyor ya da tenefuste bazen dua ediyorum keşke bizim tenefüslerde dizideki kadar uzun olsun diye :)

Onun için de derim. Ama orda sadce yaş sorunu var. Bir tek Kadir Doğulu fazla buyuktu. Digerleri 24 yaşındaydı. Zaten okul fazla surmedi. Ama hiç olmazsa onlar yaşlarına uygun haraket ediyordukar. 29 yaşına gelmiş kazık kadar adam çocuk gibi konuşup itici bir hal alıyor
Milli Eğitim Mudurlugu Esma Sultan gibi bir mudireye okul emanet eder mi? Okulda bir tek filizle murat aklıbaşında onlar da gidiyor. Kendini halil sezai zanneden ogretmen bile var
Burdan Pis Yediliye gençlik dizisi diyenlere sesleniyorum. Gençlik yaşı 2-12 yaşa indirilmişse biz o zaman gençliğimize doyamadan yaşlandık.

Savunmam yanliş anlaşilmasın Pis 7'li izlemiyorum.Şöyle söylim senin nefret ettiğin kadarlik izliyorum.Belki ondan bile az Halil S. sanan hocayı bile tanımıyorum.
Pis 7'li komedi dizisi absurd durumlarin çıkması gayet normal Kucuk Sırlar bi drama dizisi.Drama dizisinde gerçege yakın olması lazım.Komedide tum absurdlükler olabilir.Senin söyleminde o zaman Hababam Sınıfı ne? Hababamda böyle birşey 3 aşaği 5 yukari.

TOTAL;
1.Muhteşem Yüzyıl - 12 - 15
2.Kuzey Güney - 7 - 8
3.Pis Yedili - 7
4.İşler Güçler - 4 - 5

AB;
1.Muhteşem Yüzyıl - 13 - 16
2.Kuzey Güney - 8
3.İşler Güçler - 6 - 7
4.Pis Yedili - 5

Muhteşem Yüzyıl rahat şekilde iki gruptada zirvede olacaktır
Kuzey Güney iki gruptada 2. olur
Pis 7'li iki gruptada 3. olur
İşler güçler ab de ilk 5 Total de ilk 10 içerisinde olacaktır
Unutma beni yavaş yavaş oranlarını artıracaktır
Dün ilk kez deniz yıldızının yeni sezonunu izledim gayet başarılı ve güzel olmuş :) Bundan sonra devamlı izlemeyi düşünüyorum

Bu akşam izleyeceği Yapım : MUHTEŞEM YÜZYIL

- - - Ekleme - - -

Muhteşem Yüzyıl rahat şekilde iki gruptada zirvede olacaktır
Kuzey Güney iki gruptada 2. olur
Pis 7'li iki gruptada 3. olur
İşler güçler ab de ilk 5 Total de ilk 10 içerisinde olacaktır
Unutma beni yavaş yavaş oranlarını artıracaktır
Dün ilk kez deniz yıldızının yeni sezonunu izledim gayet başarılı ve güzel olmuş :) Bundan sonra devamlı izlemeyi düşünüyorum

Bu akşam izleyeceği Yapım : MUHTEŞEM YÜZYIL

Total

Muhteşem Yüzyıl 12-13
Pis Yedili 7-8
Kuzey Güney 7
İşler Güçler 4.50
Beni Affet 4.30
Deniz Yıldızı 4
Unutma Beni3.50

AB

Muhteşem Yüzyıl 15-18
Kuzey Güney 7-8
İşler Güçler 6 ve üstü
Pis Yedili 4.50
Deniz Yıldızı 4
Beni Affet 3.50
Unutma Beni 3

Muhteşem Yüzyıl her iki grupta da açık ara zirvede yer alır. A/B'de 12 reytingi geçmesini bekliyorum. Kuzey Güney yeni sezona iyi bir başlangıç yaparak her iki grupta da 2. olur. Pis Yedili bu iki diziyi takip eder. Fakat geçen haftaya göre düşüş yaşar. Işler Güçler Muhteşem Yüzyıl'ın sayesinde A/B'de ilk 5'e girer. :) Canlı Para ise epey gerilerde kalır bence. :)

Neden herkes Muhteşem Yüzyılın abde 12yi geçecek diyor , totalde bile geçer , abde 15 lerde alır.

Pis yedili müzikleri değiştirdikten sonra aşırı kötü bi dizi oldu