12 Eylül 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi gecesi ne izlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 2 15.4%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 1 7.7%
  • Yalancı Bahar (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bul Bakalım (Star)

• Al Yazmalım (ATV)

Oy: 4 30.8%
  • Sensiz Olmaz (Show)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar ben de şukumu istiyorum :D

Arka Sokaklar rakip tanımıyor gerçekten müthiş başarı.
Yer Gök Aşk da çok iyi bir başarı ederek günün en başarılı 2. yapımı.
Yalancı Bahar da bu kadar dizi arasında 4.olması büyük başarı.
Sensiz Olmaz dizisinde oyunculara da yüksek paralar veriliyor.Bu reytinglerle çok uzun sürmez.
Al Yazmalım dizisini izledim güzeldi.O da iyi başlamış.
Kanıt diziside ABde sağlam bir yeri var bu kadar yapım arasında 3.lük büyük başarı.
Mehmet Ali Birand Uğur Dündarı geçmiş

sensiz olmazın tutmayacağı belliydi ve bence dizi yükselişe geçemeyecek...
arka sokaklar iğrenç olmasına karşın hala zirvede bu bizim halkın seviyesini gösteriyor...
yalancı bahar berbat bir dizi adamlar resmen EZELİ yapıyorlar konu geçmiş ve geçmişteki ihanetler...
al yazmalım ban abiraz reisi hatırlattı ilk başlarda oda böyle başlamıştı ancak sonu ortada bence al yazmalım hiç iyi olmamaış ve de hiç iyi gitmeyecek...dizinin bu kadar tanıtıma karşın bu halde olması üzücü.....demek cuma olsa ilk 10 bile girmekte zorlanacaktı...
deniz yıldızı ilk 5 in dışında bir başlaangıç yaparak geçen yılki tadı veremeceğini gösterdi.....
dinle sevgili başarılı....
kanıt arka sokaklarla ortak konu işlemesine rağmen iyi iş çıkarı bence perşembe yayınlansa il 8 i daha sağlam olabilir....
günün alkışı FENERBAHÇEYE......

Yorumlarım :

Arka Sokaklar 6. sezonunda da rakiplerine fark atmayı başarmış. Dizi hala bu kadar izlenmeyi başarıyor.
Yer Gök Aşk zor rakipleri karşısında başarısını sürdürerek 2. olmayı başarmış.
Yeni başlayan dizilerden Al Yazmalım Totalde, Sensiz Olmaz A/B'de iyi gitmiş. Ancak Sensiz Olmaz'ın tekrarı çok kötü gitmiş. Dizi için tehlike çanları şimdiden çalmaya başlamış bile.
Samanyolu TV'de yeni başlayan Ana Yüreği dizisi kötü gitmiş.
Yalancı Bahar Totalde yükselişe geçerken A/B'de düşüşe geçmiş. Dizi haftaya toparlanabilir gibi geliyor bana.
Deniz Yıldızı yeni sezona da iyi başlayarak 6. olmayı başarmış.
Dinle Sevgili rakiplerinin çok olmasına rağmen iyi gitmiş ve 7. olmuş.
Kanıt A/B'de 3. olmayı başarmış.
Saba Tümer ile Bugün iyi bir başlangıç yapmış.
Doktorlar, BKM Mutfak, Arka Sokaklar, Akasya Durağı ve Adanalı'nın tekrarları gündüz kuşağında 10 shareyi geçmeyi başaran diziler olmuş.
Bul Bakalım gerilerde kalmış. Yakında yayından kaldırılır.
Gündüz kuşağında Geniş Aile, Kalbimin Sahibi, Bitmeyen Şarkı'nın tekrarları kötü gitmiş.

Reyting hakkında yorumum;
- 'Arka Sokaklar' yine rakipsiz olduğunu görmüş olduk aldığı reytinglerle. Reytinglerde düşme var ama zirveyi bırakmıyorlar. Güçlü yapımlar karşısında zirveyi yine bırakmadılar.
- 'Yer Gök Aşk' toparlanmış ve geride bırakmış rakiplerini. Total'de ve A/B'de 2. sırada yer alıyor.
- 'Yalancı Bahar' düşüşe geçmiş ve belkide geleceğini riske atmış. İleride bakalım yükselecekmi, düşecekmi.
- 'Al Yazmalım'ı ATV o kadar fazla tanıttıki ama aslında o dizi en az ilk 3'de olması lazımdı bu tanıtımlar üzerinde. İlginç reytingler almış. Total'de yeni bölümü, A/B'de yeni bölümünün tekrarı iyi gitmiş.
- 'Sensiz Olmaz' biraz düşük başlamış. Total'de 10. sırada ama A/B'de iyi gitmiş 5. sırada yer almış. Güçlü kadrosuyla daha iyilerini yapabilir zamanla ama işi yinede zor.
- 'Deniz Yıldızı' sezona iyi girmiş ve hatta 'Dinle Sevgili' ile birlikte iyi gitmiş ama tek problem A/B'de aldıkları sıralama. A/B'de çok düşük reyting almışlar.
- 'Kanıt' Total'de biraz düşük almış ama A/B'de toparlanmış tabi A/B'de iyi almasını normal karşılayabiliriz.
- 'Unutma Beni' düşüşe geçmiş. Bakalım daha da düşecekmi, yoksa tekrardan yükselecekmi.
- 'Doktorlar' dizisinin eski bölümlerinin tekrarı en çok A/B'de iyi gitmiş. A/B'de 9. sırada yer almış.

'Arka Sokaklar' dizisinin yine çok iyi izlendiğini gördük. Kanallar güçlü yapımlarını Pazartesi'ye sürsede yinede 'Arka Sokaklar' dizisini geçmek mümkün olmuyor. 'Al Yazmalım' ve 'Sensiz Olmaz' adlı diziler ilginç reytingler almış. 'Deniz Yıldızı' iyi girmiş yeni sezona. Bakalım ilerleyen haftalarda reyting sisteminde ne gibi reytingler alınacak, ne gibi sıralamalar oluşacak. Hep birlikte ilerde göreceğiz.

Bu Reytingler beni cok sasirtti. Arka Sokaklar Pazartesi nin vazgecilmezi oldugunu göstermis oldu, Al Yazmalim ve Sensiz olmaz kötü bir baslangic yapmis ama Al Yazmalim in yeni bölümünden hemen sonra yayinlanan tekrari iyi reyting almis hatta AB de Yeni Bölümü gecmis bu önümüzdeki hafta icin bir umut olabilir, Yalanci Bahar bence bu zorlu günde iki yeni diziyi de gecerek iyi is cikarmis, Yer Gök Ask ta Fox Tv nin yine yüzünü güldürmüs.

SBT nin reytinglerine bakilirsa cok farkli bir tablo var ortada ama biz tabiki resmi olana güvenmeliyiz.

SBT Reyting hakkında yorumum;
- 'Arka Sokaklar' buradada 1. sırada yer alıyor.
- 'Yer Gök Aşk' buradada 2. sırada yer alıyor.
- 'Deniz Yıldızı' süpriz yaparak 3. sırada yer almış
- 'Dinle Sevgili' iyi bir şekilde devam ediyor burada. 5. sırada yer almış.
- 'Doktorlar' adlı dizinin eski bölümünün tekrarları iyi gitmiş burada. 6. sırada yer almış.
- 'Kanıt' buradada iyi performans sergiliyor yayınlandığı saate rağmen. 7. sırada yer almış.
- 'Al Yazmalım' burada düşük reyting almış. 8. sırada yer almış.
- 'Unutma Beni' diğer sisteme göre iyi gitmiş ve 9. sırada yer almış.
- 'Sensiz Olmaz' bu sistemde çok kötü reyting almış ve 15. sırada yer almış.
- 'Yalancı Bahar' bu sistemde fazlasıyla kötü reyting almış. 20. sırada yer almış
- 'Leyla ile Mecnun' adlı dizi ufak tefekte olsa yükselme var. 60. sıralarda gezinirken şimdi 40. sırada yer almış.

SBT Reyting Sistemi çok değişik sıralamayı bizlere sunmuş. SBT Reyting Sistemi gerçektende bizi şaşırtıyor. AGB Reyting Sistemi bizi şaşırtmıyor ama SBT Reyting Sistemi gerçekten şaşırtıyor. TNS Reyting Sistemi geldiğinde daha da şaşıracağımızı düşünüyorum.

SBT Reyting Sisteminde en abartılı yer; 'TRT Çocuk' kanalının yer verilmesi ve en çok o kanalın reyting sisteminde gözükmesi desek yeridir. Bu sistemin reytinglerini gördüğümüzde çok şaşıracağız ama AGB'de şaşıracağımız yer fazla bulamayız.

Son düzenleme:
Arka Sokaklar totalde rakipsiz iken abde de rakipsiz olmuş

Kanıt çok iyi reytingler almasada idare eder

Sensiz Olamaz çok önemli oyuncular olması rağmen kötü gitmiş

Doktorlar tekrarları düşmeye başladı bunda dizilerin rolü olabilir

Al Yazmalıma ilk bölümünden yorum yapmak için erken