AB'de 2 reyting alan Hudutsuz Sevda'yı günün sefiri ilan etmek de ilginçmiş. EDHO gibi 8-9 reytingle günü domine etmediği sürece sefir mefir olamaz kimse kusura bakmasın.
Çok doğru ama bunların garezinin asıl sebebi FOX 'umun bu yılki başarısı aslında. 😉🧿❤️🙏Burada kendini "reyting analizcisi" ilan eden çok insan var.
EDHO 8 reyting alırken daha fazla alabilir derler, ama 11 reyting alırken kimse tebrik etmez.
KVP berbat senaryoya rağmen 7 reyting alırken yerden yere vururlar ama izledikleri hiçbir diziyi 13.sezonu görmeyi, 7+'ları göremezler.
Ama gel gör ki, bugünün reyting piyasası düşük iken halen daha laf edenler var.
Merak ediyorum bunları garezi gerçekten "bizim" dizilerle mi ? Anlamadım gitti...Aman onun yengesine göz diken, o onla sandalye üstünde sevişirken çok güzel oluyordu değil mi ? O zaman ahlaki değerlerimiz yerine getiriliyordu, doğru ya
@Emre Ozansoy @ömer karataş
çok haklısın diğer dizilere göre kadınlar güçlü yazılıyor bu dizide mesela levent'i zeynep öldürür bence ilerideBurada kendini "reyting analizcisi" ilan eden çok insan var.
EDHO 8 reyting alırken daha fazla alabilir derler, ama 11 reyting alırken kimse tebrik etmez.
KVP berbat senaryoya rağmen 7 reyting alırken yerden yere vururlar ama izledikleri hiçbir diziyi 13.sezonu görmeyi, 7+'ları göremezler.
Merak ediyorum bunları garezi gerçekten "bizim" dizilerle mi ? Anlamadım gitti...Aman onun yengesine göz diken, o onla sandalye üstünde sevişirken çok güzel oluyordu değil mi ? O zaman ahlaki değerlerimiz yerine getiriliyordu, doğru ya
Dizi güzel reyting alamamış, yani 5 reyting 6 reyting alsa kimse ses etmeyecek zaten. Ab'de 3 reyting bile alamamış.Burada kendini "reyting analizcisi" ilan eden çok insan var.
Az bile söylüyorum. :S Her zaman olmasa da aksiyonlu çoğu işin Total - ABC1 grubu ile AB grubu arasındaki fark fazla olur, o da zamanla azalacaktır. Gelecek hafta dizinin en iyi bölümlerinden biri geliyor, yükselecektir.O kadar dizi hazırladığından bu oranlar az gelebilir FOX'a ama bitirirse de kendi kaybeder.
evet başarı tesadüf değildir
Fox bu diziye final yaptırır yakında abde 3 alamayan diziyi yaşatmaz.Gider gaddarı koyar bugüne kafadan reyting alırNerede kalmıştık ? @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @cokiyitvci
Her ne kadar seveni kadar sevmeyeni de olsa, Bahadır Özdener yine kendini kanıtlamıştır. Hudutsuz Sevda artık Perşembe'nin sefiridir.
Bu arada kim "dizi düşmeyecek" dedi ? Ben miydim ?
PUHAHAAHAAHAHAAA FOX ile ne alakası var?Çok doğru ama bunların garezinin asıl sebebi FOX 'umun bu yılki başarısı aslında. 😉🧿❤️🙏
Yaw he hePUHAHAAHAAHAHAAA FOX ile ne alakası var?acilen bi doktora görünmeni tavsiye ederim durumunu hiç iyi görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?