AB'de 2 reyting alan Hudutsuz Sevda'yı günün sefiri ilan etmek de ilginçmiş. EDHO gibi 8-9 reytingle günü domine etmediği sürece sefir mefir olamaz kimse kusura bakmasın.
Çok doğru ama bunların garezinin asıl sebebi FOX 'umun bu yılki başarısı aslında. 😉🧿❤️🙏Burada kendini "reyting analizcisi" ilan eden çok insan var.
EDHO 8 reyting alırken daha fazla alabilir derler, ama 11 reyting alırken kimse tebrik etmez.
KVP berbat senaryoya rağmen 7 reyting alırken yerden yere vururlar ama izledikleri hiçbir diziyi 13.sezonu görmeyi, 7+'ları göremezler.
Ama gel gör ki, bugünün reyting piyasası düşük iken halen daha laf edenler var.
Merak ediyorum bunları garezi gerçekten "bizim" dizilerle mi ? Anlamadım gitti...Aman onun yengesine göz diken, o onla sandalye üstünde sevişirken çok güzel oluyordu değil mi ? O zaman ahlaki değerlerimiz yerine getiriliyordu, doğru ya
@Emre Ozansoy @ömer karataş
çok haklısın diğer dizilere göre kadınlar güçlü yazılıyor bu dizide mesela levent'i zeynep öldürür bence ilerideBurada kendini "reyting analizcisi" ilan eden çok insan var.
EDHO 8 reyting alırken daha fazla alabilir derler, ama 11 reyting alırken kimse tebrik etmez.
KVP berbat senaryoya rağmen 7 reyting alırken yerden yere vururlar ama izledikleri hiçbir diziyi 13.sezonu görmeyi, 7+'ları göremezler.
Merak ediyorum bunları garezi gerçekten "bizim" dizilerle mi ? Anlamadım gitti...Aman onun yengesine göz diken, o onla sandalye üstünde sevişirken çok güzel oluyordu değil mi ? O zaman ahlaki değerlerimiz yerine getiriliyordu, doğru ya
Dizi güzel reyting alamamış, yani 5 reyting 6 reyting alsa kimse ses etmeyecek zaten. Ab'de 3 reyting bile alamamış.Burada kendini "reyting analizcisi" ilan eden çok insan var.
Az bile söylüyorum. :S Her zaman olmasa da aksiyonlu çoğu işin Total - ABC1 grubu ile AB grubu arasındaki fark fazla olur, o da zamanla azalacaktır. Gelecek hafta dizinin en iyi bölümlerinden biri geliyor, yükselecektir. O kadar dizi hazırladığından bu oranlar az gelebilir FOX'a ama bitirirse de kendi kaybeder.
evet başarı tesadüf değildir
Fox bu diziye final yaptırır yakında abde 3 alamayan diziyi yaşatmaz.Gider gaddarı koyar bugüne kafadan reyting alırNerede kalmıştık ? @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @cokiyitvci
Her ne kadar seveni kadar sevmeyeni de olsa, Bahadır Özdener yine kendini kanıtlamıştır. Hudutsuz Sevda artık Perşembe'nin sefiridir.
Bu arada kim "dizi düşmeyecek" dedi ? Ben miydim ?
PUHAHAAHAAHAHAAA FOX ile ne alakası var? acilen bi doktora görünmeni tavsiye ederim durumunu hiç iyi görmüyorumÇok doğru ama bunların garezinin asıl sebebi FOX 'umun bu yılki başarısı aslında. 😉🧿❤️🙏
Yaw he hePUHAHAAHAAHAHAAA FOX ile ne alakası var? acilen bi doktora görünmeni tavsiye ederim durumunu hiç iyi görmüyorum