12 Ekim 2023 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye All Star - 116. Bölüm | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
AB'de 2 reyting alan Hudutsuz Sevda'yı günün sefiri ilan etmek de ilginçmiş. :A EDHO gibi 8-9 reytingle günü domine etmediği sürece sefir mefir olamaz kimse kusura bakmasın.

Türkiye & Hırvatistan maçı çok iyi gitmiş

Maça rağmen MasterChef güzel gitmiş bu günde izlenenilecek tek yapım kendisi tebrikler :A

Hudutsuz Sevda'ya AB grubu cevabını vermiş diğer gruplarda 4+ gitmiş (gören de sanar rekordan rekora koşuyor diziyi öyle böyle abartmak yok) sağlam bi rakibe bakar uğurlamak tez zamanda umarım :Z :A :A

Aldatmak şuanlık kafası en rahat olan iş :A

Dilek Taşı 13'ü görür mü şüpheliyim.

• Güldürdün
Reactions: cookies
Burada kendini "reyting analizcisi" ilan eden çok insan var.

EDHO 8 reyting alırken daha fazla alabilir derler, ama 11 reyting alırken kimse tebrik etmez.
KVP berbat senaryoya rağmen 7 reyting alırken yerden yere vururlar ama izledikleri hiçbir diziyi 13.sezonu görmeyi, 7+'ları göremezler.

Ama gel gör ki, bugünün reyting piyasası düşük iken halen daha laf edenler var.

Merak ediyorum bunları garezi gerçekten "bizim" dizilerle mi ? Anlamadım gitti...Aman onun yengesine göz diken, o onla sandalye üstünde sevişirken çok güzel oluyordu değil mi ? O zaman ahlaki değerlerimiz yerine getiriliyordu, doğru ya

@Emre Ozansoy @ömer karataş

EDHO 8 reyting alırken daha fazla alabilir derler, ama 11 reyting alırken kimse tebrik etmez.
KVP berbat senaryoya rağmen 7 reyting alırken yerden yere vururlar ama izledikleri hiçbir diziyi 13.sezonu görmeyi, 7+'ları göremezler.

Merak ediyorum bunları garezi gerçekten "bizim" dizilerle mi ? Anlamadım gitti...Aman onun yengesine göz diken, o onla sandalye üstünde sevişirken çok güzel oluyordu değil mi ? O zaman ahlaki değerlerimiz yerine getiriliyordu, doğru ya

Çok doğru ama bunların garezinin asıl sebebi FOX 'umun bu yılki başarısı aslında. 😉🧿❤️🙏

çok haklısın diğer dizilere göre kadınlar güçlü yazılıyor bu dizide mesela levent'i zeynep öldürür bence ileride

Dizi güzel reyting alamamış, yani 5 reyting 6 reyting alsa kimse ses etmeyecek zaten. Ab'de 3 reyting bile alamamış.
Şahane oranları yok, sadece bu belirtiliyor. Gelecek haftalarda yükselir iyi gider kitle yakalar ne ala.
Ama bu sonuçlarla "günün sefiri' demek doğru değil.

Az bile söylüyorum. :S Her zaman olmasa da aksiyonlu çoğu işin Total - ABC1 grubu ile AB grubu arasındaki fark fazla olur, o da zamanla azalacaktır. Gelecek hafta dizinin en iyi bölümlerinden biri geliyor, yükselecektir. :bhr: O kadar dizi hazırladığından bu oranlar az gelebilir FOX'a ama bitirirse de kendi kaybeder. :A
evet başarı tesadüf değildir :)
Nerede kalmıştık ? @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @cokiyitvci

Her ne kadar seveni kadar sevmeyeni de olsa, Bahadır Özdener yine kendini kanıtlamıştır. Hudutsuz Sevda artık Perşembe'nin sefiridir.

Bu arada kim "dizi düşmeyecek" dedi ? Ben miydim ? :D
Fox bu diziye final yaptırır yakında abde 3 alamayan diziyi yaşatmaz.Gider gaddarı koyar bugüne kafadan reyting alır :A

• Güldürdün
Reactions: ozmoturk