12 Ekim 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ada Masalı | Star TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,003
Puanı
1,061
Evlilik Hakkında Her Şey
Masumlar Apartmanı

Son kez Baht Oyunu.
3 haftalık bir ara vermeyi düşünüyorum ama belki dayanamayıp EHHŞ yeni bölümü de izlerim haftasonuna.

Tv izlemeyeceğim.

2 gün üst üste Fox izlemek varmış

Evlilik Hakkında Herşey

Evlilik Hakkında Her Şey.

Fox coşturuyor

Masumlar Apartmanına biraz baktım, genel olarak iyi bölümdü. AB-ABC-de az yükselmiş, Totalde çok az düşmüş.
EHHŞ bence ulaşacağı top reytinglere ulaşmış. Bu civarlarda alır en fazla.

Her iki dizinin gerçek reytingi EDHO ve Kanal D ile Star-ın yeni dizileri Salıya gelince belli olur.

Reyting denekleri sadece atv ve trt izleyen muhafazakar kesimlerin evine mi kurulmuş yoksa,seküler kesim giderek tv den uzaklaşıyor mu?

Reactions: cookies
Edho etkilemez bence bu dizileri.
------

Reyting denekleri sadece atv ve trt izleyen muhafazakar kesimlerin evine mi kurulmuş yoksa,seküler kesim giderek tv den uzaklaşıyor mu?
Netflixteyiz aşko

EHHŞ iki haftadır küçük yükselişler yaşıyor ama Azra'nın aldatıldığını öğrenmesi ile haftaya güzel bir yükseliş yaşayacağını düşünüyorum. Beklediğimden hızlı ama iyi gidiyor dizi, zaten malzeme bol hızlı gitmesinde sorun yok bu yüzden.

Masumlar da fena gitmiyor. Bu sezon hiç takip etmiyorum diziyi ama sezon boyu genel olarak bu civarlarda dolanır muhtemelen.

Ehhşnin orjinali kaç bölüm ki malzeme bol dedin 😱

Reactions: phoebebuffay
Ehhşnin orjinali kaç bölüm ki malzeme bol dedin 😱
Orijinali 2 sezon yayınlanmış, devam ediyor galiba ama ben orijinalinden bağımsız olarak malzeme bol dedim. Davalar ve konuk hikayeleri üzerinden ilerlediği için konu sıkıntısı yaşamaz.

Reactions: cookies