Beyni anca kafaya sertçe çarpan soğuk rüzgar kendine getirirCidden dinlendirmem lazım.
Dışarı çıkmak mı... Ne güzel.
En fazla 10 dakika yürüyüş mesafeli bir yere gideceğim ama olsun. Belki yolu uzatırım çıkarken
Beyni anca kafaya sertçe çarpan soğuk rüzgar kendine getirirCidden dinlendirmem lazım.
Dışarı çıkmak mı... Ne güzel.
Beni anca uyku kendime getirir. Kaç gecedir sabahlara kadar izliyorum.Beyni anca kafaya sertçe çarpan soğuk rüzgar kendine getirir
En fazla 10 dakika yürüyüş mesafeli bir yere gideceğim ama olsun. Belki yolu uzatırım çıkarken
Eve şimdi geldim ve hava yumuşak bir soğukluktaydı. Böyle havada yürüyüşü seviyorumBeni anca uyku kendime getirir. Kaç gecedir sabahlara kadar izliyorum.
Yalnızsan yürü yürüyebildiğin kadar.
haftaya artar FOX'umGÖNÜL DAĞI
Total’de 8,22
AB’de 7,94
ABC1 ise 8,35 reytinglerle 3 grupta da gün 1.oldu.
SEN ÇAL KAPIMI
Total’de 4,21
AB’de 4,60
ABC1’de ise 4,77
KUZEY YILDIZI İLK AŞK
Total : 7,38
AB : 3,12
ABC1 : 4,73
Bence de Yılbaşı Özel yapsa 10 reyting rahat alır...İbo Show bu konuklarla, bu reytingi aldıysa helal olsun valla. Star Tv'nin yerinde olsam yılbaşı akşamı için İbo Show Yılbaşı Özel yaparım, iyi reyting alır.
Hile ne alaka? TRT'nin dizileri hem her gün 1. çıkmıyor hem yeni dizileri daha çok ilgi çekmiş olabilir. Bunları düşünmesi zor değil.dewmekkı eskı reytıng sistemı nde hle vardı..hep trt 1 hergun 1.çıkıyor
eski reytıng sistemınden çıktıya trt..cumartesı salı pazartesi gunleri işte.eskıden hiç gun 1.si olmuyorduHile ne alaka? TRT'nin dizileri hem her gün 1. çıkmıyor hem yeni dizileri daha çok ilgi çekmiş olabilir. Bunları düşünmesi zor değil.
Cumartesi güzel dizi yokki gönül dağından başka. Bence 1. Olması normalHile ne alaka? TRT'nin dizileri hem her gün 1. çıkmıyor hem yeni dizileri daha çok ilgi çekmiş olabilir. Bunları düşünmesi zor değil.
Diriliş varken gün birincisi oluyordu onu geçelim yeni başlayan diziler ilgi çekebilir TV8'in eskiden hiçbir dizisi tutmazken şimdiki 2 dizisi de tutuyor mesela.eski reytıng sistemınden çıktıya trt..cumartesı salı pazartesi gunleri işte.eskıden hiç gun 1.si olmuyordu