Hmm, anlık duruma göre değişebiliyor. Düşüncemi neden bu kadar önemsiyorsunuz ? Bir örnek verir misiniz?net bir durumlar değil bazen yorumlarınızda düşüncenizi çözemiyorum. Buna dikkat etmiştim.
Hmm, anlık duruma göre değişebiliyor. Düşüncemi neden bu kadar önemsiyorsunuz ? Bir örnek verir misiniz?net bir durumlar değil bazen yorumlarınızda düşüncenizi çözemiyorum. Buna dikkat etmiştim.
Düşüncenizi önemsiyorum çünki uzun zamandır okuyorum. Örnek aklıma gelmiyor şu anHmm, anlık duruma göre değişebiliyor. Düşüncemi neden bu kadar önemsiyorsunuz ? Bir örnek verir misiniz?
Milleti olumlu bir şey yazdığına pişman edeceksin. Teşekkür et geç, ne bu didiklemeHmm, anlık duruma göre değişebiliyor. Düşüncemi neden bu kadar önemsiyorsunuz ? Bir örnek verir misiniz?
Teşekkür ederim.Düşüncenizi önemsiyorum çünki uzun zamandır okuyorum. Örnek aklıma gelmiyor şu an
Bir anda ciddileşip bu tarz sorabiliyor. Bu da onu 12.adam yapıyorMilleti olumlu bir şey yazdığına pişman edeceksin. Teşekkür et geç, ne bu didikleme@Yakamoz-Asi @Bully @RüzgarGülü
Bir anda ciddileşip bu tarz sorabiliyor. Bu da onu 12.adam yapıyor
Ahahaha didiklemeden duramıyorMilleti olumlu bir şey yazdığına pişman edeceksin. Teşekkür et geç, ne bu didikleme@Yakamoz-Asi @Bully @RüzgarGülü
Milleti olumlu bir şey yazdığına pişman edeceksin. Teşekkür et geç, ne bu didikleme@Yakamoz-Asi @Bully @RüzgarGülü
Bir anda ciddileşip bu tarz sorabiliyor. Bu da onu 12.adam yapıyor
Adamım benim kendine has bir yorum usulü vardır@12.Adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?