Hmm, anlık duruma göre değişebiliyor. Düşüncemi neden bu kadar önemsiyorsunuz ? Bir örnek verir misiniz?net bir durumlar değil bazen yorumlarınızda düşüncenizi çözemiyorum. Buna dikkat etmiştim.![]()
Hmm, anlık duruma göre değişebiliyor. Düşüncemi neden bu kadar önemsiyorsunuz ? Bir örnek verir misiniz?net bir durumlar değil bazen yorumlarınızda düşüncenizi çözemiyorum. Buna dikkat etmiştim.![]()
Düşüncenizi önemsiyorum çünki uzun zamandır okuyorum. Örnek aklıma gelmiyor şu anHmm, anlık duruma göre değişebiliyor. Düşüncemi neden bu kadar önemsiyorsunuz ? Bir örnek verir misiniz?![]()
Milleti olumlu bir şey yazdığına pişman edeceksin. Teşekkür et geç, ne bu didiklemeHmm, anlık duruma göre değişebiliyor. Düşüncemi neden bu kadar önemsiyorsunuz ? Bir örnek verir misiniz?![]()
Teşekkür ederim.Düşüncenizi önemsiyorum çünki uzun zamandır okuyorum. Örnek aklıma gelmiyor şu an![]()
Bir anda ciddileşip bu tarz sorabiliyor. Bu da onu 12.adam yapıyorMilleti olumlu bir şey yazdığına pişman edeceksin. Teşekkür et geç, ne bu didikleme@Yakamoz-Asi @Bully @RüzgarGülü
Bir anda ciddileşip bu tarz sorabiliyor. Bu da onu 12.adam yapıyor![]()
![]()
Ahahaha didiklemeden duramıyorMilleti olumlu bir şey yazdığına pişman edeceksin. Teşekkür et geç, ne bu didikleme@Yakamoz-Asi @Bully @RüzgarGülü
Milleti olumlu bir şey yazdığına pişman edeceksin. Teşekkür et geç, ne bu didikleme@Yakamoz-Asi @Bully @RüzgarGülü
Bir anda ciddileşip bu tarz sorabiliyor. Bu da onu 12.adam yapıyor![]()
![]()
Adamım benim kendine has bir yorum usulü vardır@12.Adam
Adımı deşifre etme laannn Aykutttttttt ifademi hak ettin. 😡Nickindeki gibi adamdır BerkMosinin de baş belasıdır
![]()
Niye olm gizli bilgi miAdımı deşifre etme laannn Aykutttttttt ifademi hak ettin. 😡
Genelde ismimi yazmazdın wp den sonra değiştin bozuldun senNiye olm gizli bilgi mi![]()
Ne alakası var olm senin ismin forumda 1000 kez yazılmıştırGenelde ismimi yazmazdın wp den sonra değiştin bozuldun sen![]()
Yazma laaan yazma orçoooooo sus lan sussssNe alakası var olm senin ismin forumda 1000 kez yazılmıştır![]()
@xdragxx durumu kabullenen ilk üye olarak tarihe geçti.Ahahaha didiklemeden duramıyor12.Adam ile sohbetlerde bu durumu kabullenmek gerekiyor
![]()
Günaydın ne güzel bir yazı olmuş. Düzenli olarak bir iki satır karala olur mu ? Konumu canlı tut.Kendisi dün itibariyle muradina ermistir. Kavrugu foruma dönmüstür. Suan rahatlamis bir sekilde derin bir uyku cekiyordur.![]()
Günaydın ne güzel bir yazı olmuş. Düzenli olarak bir iki satır karala olur mu ? Konumu canlı tut.![]()