- Reaksiyon puanı
- 114,187
- Puanı
- 1,060
6 aylık bir süreçte zaman zaman uplanıyordu. Haziran'da açıldı daha. Doğrudur. Canın sağolsun..Denk gelmemiştir..
6 aylık bir süreçte zaman zaman uplanıyordu. Haziran'da açıldı daha. Doğrudur. Canın sağolsun..Denk gelmemiştir..
Müsait bir zamanda uğrarım..6 aylık bir süreçte zaman zaman uplanıyordu. Haziran'da açıldı daha. Doğrudur. Canın sağolsun..
Yok bu saatten sonra önemi yok.Müsait bir zamanda uğrarım..
Yoldaşlarıma laf yok..Yok bu saatten sonra önemi yok.
Ben takılmam böyle şeylere. Sabar grubunu böyle kabul ediyorum
Aynen, Reaskiyon Man 💥@The_Erinch, abimin takmış olduğu sevimli lakap reaksiyon man. 😍
disardakini kaale almiyor demek ki ama yok yok, ordada yapmasin... gerek yok. Biz bize yeteriz
Ağzına ve yüreğine sağlık.Kendisi öncelikle adamdır. Her ne kadar 12. De olsa o kendi tercidir istese nickini 1. Adam yapardı.
Fenerli ama agresif olmayan. Morinyo avatarı ile onu çok sevdiğini belli eden. Kicktipp etkinliği sahibi. (Beni orda geçeceğini zannediyor ama imkansız ) yılin favori üyesi seçilmis. Bana bayır gülü diyen(ne alakaysa) gülü seven ama dikensiz isteyen bir üye. Renkli kişilik foruma herkes gibi renk katıyor. Mesajları olduğunu belli eden kişidir 12. Adam
Şimdilik yeterli. Arada uğrar kalan kısımları yazarım
Ağzına, yüreğine sağlık. Teşekkür ederim.Forumun vazgeçilmez üyelerinden oldu benim için. Fenerbahçeli olduğu bir yana, futbol ve diğer spor alanlarını sıkı takip eden biridir. Forumda reaksiyon vermeyi seven, espri anlayıṣını herkes aynı ölçüde olmasada bana göre komik ve foruma renk katan kiṣiliği vardır. Bazı durumlar sebebiyle her ṣeyi yiyemez (yanılmıyorsam süt ürünleriydi). Kicktipp yarıṣmasını forumda ayakta tutan isimlerden. İddaa dendiği zaman ilk ona koṣarım. İyi ki varsın.
Anlamadığınız noktaları söyler misiniz?Bazen anlamadığım iyi insan, iyi üye.
net bir durumlar değil bazen yorumlarınızda düşüncenizi çözemiyorum. Buna dikkat etmiştim.Anlamadığınız noktaları söyler misiniz?