12-18 Ocak 2015 Haftalık Dizi Reytingleri

Bilemeyiz hem bu dizi ergen dizisi değil çok ağır bi dizi.
Biliyorum heralde bende izledim 4 bölüm

Ama basroldeki oğlani seven kızlar ayni @Çiğdem- gibi basroldeki icin konuyu bilmeseler dahi açıp izliyolar ve kerem çıkınca ekrana yapısıyorlar

öfff bu paramparça nereden çıktı böyle bu dizinin gelmesi 2 diziyide rahatsız ediyor bence

karagül bu yılın reyting bakımından 10 üstü alan tek dizisi gibi birşeydi ama paramparça totelde karagülü geçicek nerdeyse 😱😱😱

kurtlar vadisi pusu ayy karagül yetmiyormus gibi paraparçada başımıza çıktı en azından totelde düşük reytingte olsa 2.sırada oluyorduk şimdi çift haneleri görmezsek 3.sırada kalıcaz gibi

vadi ve karagül ne güzel ikisi gidiyordu bu param parça akda kedi gibi nereden ortaya girdi

@xemrexxx olaydi " beter ol çirkin
" derdi ama ben öyle demeyeceğim sana geçmiş olsun
Paramparça fahada yukselcekmi acaba

@xemrexxx olaydi " beter ol çirkin
" derdi ama ben öyle demeyeceğim sana geçmiş olsun
Paramparça fahada yukselcekmi acaba
turgutttt reyting brakmıcak onalra cnm bu akşam geçicez paramparçayı sokaktakı insanlar bile turgutu konusuyor denk geldim bir iki defa

Karadayima tebrikler.AB,ABC 1 gruplarinda 3 .Totalde gecen haftaya gore 2 basamak dusmus olsun yinede her 3 grupta Ay yapimin tek izlenen dizisi olmus)

Tebriği hakeden 2-3 dizi var;
1-KVP yıllardır zirvede kendi gününde tebrikler
2-Karagül böyle aksiyona heyecana yürek dayanmaz totalin dibidir ama konuus süperdir
3-Yeni ama bir o kadar başarılı bşr dizi ParamParça damga vurmaya gldi bu sene ,rekor kırdı tebrikler

Emeğine sağlık @*YıldırıM*

Tebrikler Karagül ve Paramparça'ya .
Karagül Ab grubunda gerilerde kalmış .
Paramparça'nın Ab oranları çok iyiymiş..

Bu hafta Vadi den Total de ciddi bir yükselis bekliyorum